VERA...ŠTA JE TO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Da, i ja kazem sve ovo isto. Ne znam zasto mislis da mislim drugacije? Bas zato sto emocije postoje i dalje ja se ne mogu okrenuti drugom muskarcu. Da, zivot se nastavlja, adaptiram se na zivot bez njega, ali dok god mi je u srcu ne moze neko drugi uci unutra...

Ne mora taj novi da ti udje u srce :zper: Pitanje je da li uz nekog novog ta emocija prema starom brze bledi i adaptacija na zivot bez njega ide lakse...

Kada je u pitanju žena, nekako sam uveren da ona ne može tek tako da ima seks sa nekim onako seksa radi. Muškarac to može. Mislim da žena mora da oseti nešta prema tom muškarcu sa kim će imati taj seks. Naravno, izuzetak su prostitutke koje imaju neku svoju tarifu.

***, ja mogu da imam seks sa nekim samo seksa radi. Mozda treba da pocnem da naplacujem.... :think:

Ne mora taj novi da ti udje u srce :zper: Pitanje je da li uz nekog novog ta emocija prema starom brze bledi i adaptacija na zivot bez njega ide lakse...

Postoji neki prag... Naravno da ne moze tek tako odednom potpuno izblijediti emocija ako nekog volis... Ali moze postati toliko slaba da oslobodi pristup nekom novom... Onog trena kad kocnice/brane olabave, tad smo opet sposobni osjetiti vibracije nekog drugog muskarca/zene... E tad je naravno lakse kad ti se te vibracije svide i kad pozelis dodirnuti tog nekog... Tad i ona mrvica emocija koja je ostalaod ranije, izblijedi do kraja i predje u ravnodusnost...

Povrsan odnos? Ne razumijem.

Sex? Nema sanse... Dok god postoje emocije prema jednom muskarcu, ne postoji mogucnost da me privuce drugi muskarac, a pogotovo ne sexualno....

Zamisli ovako. Postoji ljubav izmedju neke žene i muškarca. U braku su ili nisu svejedno. Onda ta ljubav nestane. Muškarac ode. Definitivno ode i započne neki svoj život sa nekom drugom ženom.

I o kakvim se tu emocijama te žene radi...:think:

Zamisli ovako. Postoji ljubav izmedju neke žene i muškarca. U braku su ili nisu svejedno. Onda ta ljubav nestane. Muškarac ode. Definitivno ode i započne neki svoj život sa nekom drugom ženom.

I o kakvim se tu emocijama te žene radi...:think:

Desilo mi se... Bolilo je jako... Dugo je trebalo da se ta bol odboluje. Jako dugo... Pokusala sam sa drugim, svjesno, razumom... Ali nisam mogla... Izgubila sam bila vjeru u ljubav. Ali shvatila sam da ne mogu zivjeti s nekim koga iskreno dusom i srcem i razumom ne volim. Ljubav obicno nije dovoljna, ali ni bez nje ne mogu. Otisla sam... Dugo nisam bila u stanju osjecati... Ceznula sam, zudila za bilo kojojm emocijom... Zudila sam za ljubavlju, da zavolim nekog pa makar to bilo i neuzvraceno...
Eto o kakvim se tu emocijama zene radi....

Ostavi te recimo tvoja ljubav i nadje neku drugu. I šta onda...nečeš ni malo ''preboljavati''...:think:

Naravno da hocu. Nisam bila razumjela to "rasprsivanje" ljubavi. Mislila sam na moju ljubav prema njemu, a ne na vezu, a ti si ocito mislio na raspad veze....

Kakve to veze ima? Nikakve. Nebitno je da li je ljubav uzvracena ili nije. Pretpostavlja se da nije ako treba da prebolim... Kad volim, volim. Bilo to uzvraceno ili ne. I ta moja ljubav prema jednom muskarcu mi ne da da osjetim nesto prema nekom drugom.

Polako. Ode taj kojeg voliš...ode...bez ikakvih šansi da budete zajeedno. I šta onda...
Ti osečaš ljubav prema njemu a on tamo negde dobije decu sa drugom ženom. I do kada češ to ti ne osećati ništa prema drugom muškarcu u tom slučaju...

Polako. Ode taj kojeg voliš...ode...bez ikakvih šansi da budete zajeedno. I šta onda...
Ti osečaš ljubav prema njemu a on tamo negde dobije decu sa drugom ženom. I do kada češ to ti ne osećati ništa prema drugom muškarcu u tom slučaju...

Pa nije da osecas tad ljubav samo i dalje, jer se mnogo stvari tu desilo. Vise osecas nekako...izneverenu ljubav i jos ceo spektar jako bolnih osecaja. Mislim da pricate o istom, samo se ne razumete. :D

Otisao je. Ozenio se. Postao otac...
Do kada sam nista ne osjecala prema drugom muskarcu? Dugo... Nema nigdje tablice u koju pogledas i koja ce ti reci koliko dugo ce to trajati. Smatram da treba sto jace bolovati, jer sto intenzivnije budemo bolovali to ce brze proci....

Kada recimo shvatiš da je onaj prema kojem si osećala ljubav otišao, pa kada shvatiš da treba da u tvom srcu zgasnu one emocije koje si osećala prema njemu, pa kada postaneš svesna da si ostala ''sama'' da li će ti biti svejedno ili češ malo ''preboljevati'' ...

Nije cinjenica da sam sama i da je otisao ono sto cini da mi postane svejedno. Naravno da mi nije svejedno (bilo).

Otisao je. Ozenio se. Postao otac...
Do kada sam nista ne osjecala prema drugom muskarcu? Dugo... Nema nigdje tablice u koju pogledas i koja ce ti reci koliko dugo ce to trajati. Smatram da treba sto jace bolovati, jer sto intenzivnije budemo bolovali to ce brze proci....

Nije cinjenica da sam sama i da je otisao ono sto cini da mi postane svejedno. Naravno da mi nije svejedno (bilo).

Po principu, ako vec treba da pojedem serpu go-vana, bolje da uzmem kutlacu nego da ih jedem kasicicom? :D

Ne mogu sa bilo kim, ali mogu sa nekim za koga znam da ne bih mogla da se zaljubim u njega. Nemam pojma, ja to nekako mogu da razdelim u glavi.

Budeš sa nekim ko je dobar u krevetu i posle toga češ znati da ne možeš da se zaljubiš u njega...:dontunderstand:

Pogotovo ako to nije ono...sa bilo kim...i pogotovo ako je još i zgodan pa recimo i situiran...

Nešto mi tu nije najasnije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back