VERA...ŠTA JE TO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam, ali ne volim tako da razmišljam o njoj... opet postoje mnoge druge stvari koje pokrecću ceo taj proces. ne možemo da osetimo ljubav sa svakom osobom sa kojom smo bili... ali hemiju možemo.

Hemiju "osećaš" prema svakoj osobi.Čak i predmetu.

Ljubav je vrlo složen proces..pa zahteva i neke dodatne uslove.
Isto hemija, samo se pojavljuje sa vrlo malom verovatnoćom :D

Ne volim ni ja...ali to je tako....

Ajd sad ja nesto da pitam, nije citat, nego cisto onako. Culi ste sigurno kako ljudi kazu da se lakse preboljeva uz nekog novog. Da li mislite da je to tako i zbog cega?

Jeste. Jer kad si sa novim to ti okupira misli. Skreće pažnju.
Manje razmišljaš...samim tim ti manje nedostaje. I polako..polako....nestane.

Metaforički, to ti je kao kada imaš kuću pa ti izgori. Ako svaki dan dolaziš i gledaš zgarište - teško je.
A ako počneš da gradiš novu - ne misliš o zapaljenom, već o novom. I eto.... :D

Ajd sad ja nesto da pitam, nije citat, nego cisto onako. Culi ste sigurno kako ljudi kazu da se lakse preboljeva uz nekog novog. Da li mislite da je to tako i zbog cega?

To biva baš tako. Kada se rasprši neka ljubav, mnogo lakše se ''preboli'' uz nekog novog.

Medjutim, suština priče u vezi sa tim nije u ''preboljevanju'' već u nečem drugom u nekoj nekoj potrebi...A ta potreba može da zakomplikuje priču.

Ako imas potrebu nekog preboliti znaci da emocije postoje. Ako postoje emocije prema toj osobi kako te uopce moze privuci neko novi?????

Ne ide to tako. Kada se rasprši ta neka ljubav i kada se ne živi u iluziji da je ta raspršena ljubav feniks pa će se kao takva ponovo pojaviti prema tom istom samo zbog postojanja emocija, stvari stoje malo drugačije.

Ono ''preboleti'' ne znači da i dalje postoje emocije iz one raspšene ljubavi. To znači da se čovek treba adaptirati na nove okolnosti, na život koji se onako menja u korenu.

Au kako ovo može da bude zanimljivo....samo tako...i komplikovano naravno...

Povrsan odnos? Ne razumijem.

Sex? Nema sanse... Dok god postoje emocije prema jednom muskarcu, ne postoji mogucnost da me privuce drugi muskarac, a pogotovo ne sexualno....

Cekaj, izadjes iz neke veze i znas da se neces nikad tu vratiti jer tu vise nema nicega za tebe. Sigurno ti emocije ne nestanu onog momenta kad iz te veze izadjes, vec postoje i dalje bar neko vreme. Mada ima tu i onoga da kada veza puca, jedna osoba u tom procesu je vec prebolela i nakon okoncanja veze je spremna da krene dalje, dok druga osoba tek po zavrsetku veze pocinje taj proces preboljevanja.

Cekaj, izadjes iz neke veze i znas da se neces nikad tu vratiti jer tu vise nema nicega za tebe. Sigurno ti emocije ne nestanu onog momenta kad iz te veze izadjes, vec postoje i dalje bar neko vreme. Mada ima tu i onoga da kada veza puca, jedna osoba u tom procesu je vec prebolela i nakon okoncanja veze je spremna da krene dalje, dok druga osoba tek po zavrsetku veze pocinje taj proces preboljevanja.

Da, i ja kazem sve ovo isto. Ne znam zasto mislis da mislim drugacije? Bas zato sto emocije postoje i dalje ja se ne mogu okrenuti drugom muskarcu. Da, zivot se nastavlja, adaptiram se na zivot bez njega, ali dok god mi je u srcu ne moze neko drugi uci unutra...

Ne ide to tako. Kada se rasprši ta neka ljubav i kada se ne živi u iluziji da je ta raspršena ljubav feniks pa će se kao takva ponovo pojaviti prema tom istom samo zbog postojanja emocija, stvari stoje malo drugačije.

Ono ''preboleti'' ne znači da i dalje postoje emocije iz one raspšene ljubavi. To znači da se čovek treba adaptirati na nove okolnosti, na život koji se onako menja u korenu.

Au kako ovo može da bude zanimljivo....samo tako...i komplikovano naravno...

Nista te nisam razumjela... Sta tebi znaci kad treba da prebolis? Nekog, nesto? Ne razumijem...

Pa moze da te privuce recimo za neki povrsan odnos i za sex? Primecujem da mnogo ljudi to radi, pa me zanima sta mislite o tome...

Kada je u pitanju žena, nekako sam uveren da ona ne može tek tako da ima seks sa nekim onako seksa radi. Muškarac to može. Mislim da žena mora da oseti nešta prema tom muškarcu sa kim će imati taj seks. Naravno, izuzetak su prostitutke koje imaju neku svoju tarifu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back