Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 212
E tu bi već razmislioa za pecenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E tu bi već razmislioa za pecenje?
To je taj Mesec u ribama.Šta ću,umetnička sam duša

Ribe su ti i filmovi,slike.. sve je to povezano ovde kako trebaTo je taj Mesec u ribama.![]()

Mesec u Ribama,zajedno sa pidznakom čini mistikuTo je taj Mesec u ribama.![]()
Ko može ovo smeće da sluša?
nasekirala sam se nesto juce pa mi je lakse da se smejem@andjelijaa što je smiješno?

elem,ja nemam Mesec u Ribama (steta stvarno) pa nisam nesto intuitivna,imam u Devici pa vise volim da istrazujem,kopam.. maaada! imam i Jupiter i Pluton u 3 kuci u SkorpijiSvako ima neku intuiciju
Jaču ili slabiju, ali je to za tu osobu unutrašnji glas, mali, ali ključni kompas
I ja se uvek pokajem kad je ne poslušam a nemam mesec u ribama (sve moje profesorke klavira su ga imale hahaha) ali sam ipak prilično intuitivan

posalji datum rodjenja pa cemo da ti pojasnimo maloNe razumem se u pop kulturu, ali nemam ništa protiv nje; ipak je kultura.

pa ne moras bas ovdeOvde: da ostane samo između tebe i mene i svih sa foruma![]()

Lepoelem,ja nemam Mesec u Ribama (steta stvarno) pa nisam nesto intuitivna,imam u Devici pa vise volim da istrazujem,kopam.. maaada! imam i Jupiter i Pluton u 3 kuci u Skorpiji![]()
moj u Devici HoresiaLepo
Meni je pluton u 8oj kući
Znači radi intuicija
Mesec u ribama voli Šopena
A moj u ovnu voli Hajdna
Ja to muzičarski profesionalno posmatram![]()

Ko je to?Horesia
csi majami serijaKo je to?
Šta je to?

Ahacsi majami serija![]()
Dar od Boga.Šta je intuicija po vašem mišljenju?Da li je to dar sa neba?Lično,imam vrlo jaku intuiciju i kad god je nisam poslušao,grdno sam se pokajao