andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.283
pa vidis da je on budala a ne onaNaljutio se,a to mu je i brat rekao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa vidis da je on budala a ne onaNaljutio se,a to mu je i brat rekao
Sto je kasnije i pola sela potvrdilo...Naljutio se,a to mu je i brat rekao
Svi Mesec u Ribama izgledaSto je kasnije i pola sela potvrdilo...
Svi intuitivni.
I pretezno im je Mesec u ribama.Sto je kasnije i pola sela potvrdilo...
Svi intuitivni.
Hahahaha isto smo pomislile.Svi Mesec u Ribama izgleda
Ja ne znam dal smemo da pitamo gde im je MarsHahahaha isto smo pomislile.![]()
I šira okolina...nisu intuitivni,nego imaju očiSto je kasnije i pola sela potvrdilo...
Svi intuitivni.
SeverinaSvi Mesec u Ribama izgleda
A i vole da gvirnu.I šira okolina...nisu intuitivni,nego imaju oči![]()
Jesi ti video snimak?I šira okolina...nisu intuitivni,nego imaju oči![]()
I slike i snimakJesi ti video snimak?
pa kako si ti to video?poslao ti on?I slike i snimak
Bio sam dole kad je ispala ta frka,to je bilo u februaru,razveli se u aprilupa kako si ti to video?poslao ti on?
Pa zar prema tvom drugu ne bi bilo postenije da si odbio da gledas?I slike i snimak
dakle muz je saucesnik u deljenju nagih slika svoje zene... Karamela vapi za vama.Bio sam dole kad je ispala ta frka,to je bilo u februaru,razveli se u aprilu
Kolektivno opičeni.dakle muz je saucesnik u deljenju nagih slika svoje zene... Karamela vapi za vama.
Nije muz delio,ne mogu da objasnjavam kako je ispalo to.Svi smo videli jer je jedna osoba to dostaviladakle muz je saucesnik u deljenju nagih slika svoje zene... Karamela vapi za vama.
na grupni cet?Nije muz delio,ne mogu da objasnjavam kako je ispalo to.Svi smo videli jer je jedna osoba to dostavila
A sve se odvijalo u nekoj bioskopskoj sali...Nije muz delio,ne mogu da objasnjavam kako je ispalo to.Svi smo videli jer je jedna osoba to dostavila
razvalili projektor u poluvremenuA sve se odvijalo u nekoj bioskopskoj sali...
joj taj februarBio sam dole kad je ispala ta frka,to je bilo u februaru,razveli se u aprilu

Tako nekako...A sve se odvijalo u nekoj bioskopskoj sali...