Neistrazena
Elita
- Poruka
- 17.359
Pazi ovako. Mogu čeznuti za nekom ženom koja je trenutno otsutna. A mogu li istovremeno i da imam želju da joj kažem...volim te...kada se pojavi...Komplikujem li ja ovo po običaju...![]()
Dobar primjer si dao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi ovako. Mogu čeznuti za nekom ženom koja je trenutno otsutna. A mogu li istovremeno i da imam želju da joj kažem...volim te...kada se pojavi...Komplikujem li ja ovo po običaju...![]()
A mogu li iznova poželeti i ono što sam ranije već, kako da kažem...doživeo, osetio kako god...
Znas kako, ja mislim da je to individualno. Ja se ponasam ovako kako si ti gore napisao, jer mene gusi mnogo da budem stalno s nekim, ali ima ljudi koji prosto tako funkcionisu... Iskreno, dugo sam mislila da, ustvari i dalje negde mislim, da ljudi koji se tako stalno vukljaju zajedno i sve rade zajedno su samostalno negde nesigurni, pa im to uliva neku sigurnost i kao da im to garantuje neku vezanost, ne znam...
Razumijem sta pitas... Ali mislim da je u tom slucaju mala razlika. Ceznja u sebi ima "uzitak u nestrpljivom iscekivanju", ako se moze tako reci....

A zar se i ostvarenje želje o kojoj sam govorio ne svodi na nestrpljivo išćekivanje...![]()
Nijanse u znacenju...
Ceznem...nosi neku dozu sete, dozu tihe a slatke patnje koja je cudljiva.
Zelim...nosi dozu voje, strasti, ali onako pun gas...
Zudnja... je negde izmedju ceznje i zelje...cudljivija je i strastvenija od ceznje, ali ipak ima na momente dozu sete...
Tako bar ja dozivljavam ove reci![]()

... (poruka je prektratka)
Nijanse u znacenju...
Ceznem...nosi neku dozu sete, dozu tihe a slatke patnje koja je cudljiva.
Zelim...nosi dozu voje, strasti, ali onako pun gas...
Zudnja... je negde izmedju ceznje i zelje...cudljivija je i strastvenija od ceznje, ali ipak ima na momente dozu sete...
Tako bar ja dozivljavam ove reci![]()
Ceznja, zudnja, zelja?
Meni je zudnja pozuda. A to mi ima veze sa![]()
Kada si pomeula žudnju da te pitam. Može li se žudnja smatrati čovekovim pokretačem u pravcu zadovoljavanja nekog nagona...

heheheh ima alemente pozude, zato je strastvenija od ceznje a mirnija od zelje
Mislim, ovo je cisto individualan dozivljaj![]()

Tesko mi je objasniti... Ako nesto samo zelim onda ne uzivam u iscekivanju. Ako za necim ceznem onda uzivam i u iscekivanju i u svakom momentu, kao da znam da ce sigurno doci to sto iscekujem...
Kada si pomeula žudnju da te pitam. Može li se žudnja smatrati čovekovim pokretačem u pravcu zadovoljavanja nekog nagona...

Ako za nečim čezneš, kako možeš znati da će tto doći samo zbog toga žto ti čezneš...
A ako nešta želiš onda po logici stvari preduzimaš neke radnje u smislu ostvarenja želje...
Ako za nečim čezneš, kako možeš znati da će tto doći samo zbog toga žto ti čezneš...
A ako nešta želiš onda po logici stvari preduzimaš neke radnje u smislu ostvarenja želje...
uh, što zakomlikovaste...![]()
Ceznja, zudnja, zelja?
Meni je zudnja pozuda. A to mi ima veze sa![]()
Jerohinac je sve ispreskakao i stigao do nagona![]()
Aha...to unosi i prostornu dimenziju u problem, a ne samo vremensku
Čezneš za imenicom , a želiš radnju....![]()
Priča se večeras komplikuje, zar ne...
Šta misliš, kakva je razlika izmedju seksualne želje i seksualne požude...