VERA...ŠTA JE TO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A mogu li iznova poželeti i ono što sam ranije već, kako da kažem...doživeo, osetio kako god...

Nijanse u znacenju...
Ceznem...nosi neku dozu sete, dozu tihe a slatke patnje koja je cudljiva.
Zelim...nosi dozu voje, strasti, ali onako pun gas...

Zudnja... je negde izmedju ceznje i zelje...cudljivija je i strastvenija od ceznje, ali ipak ima na momente dozu sete...

Tako bar ja dozivljavam ove reci :D

Znas kako, ja mislim da je to individualno. Ja se ponasam ovako kako si ti gore napisao, jer mene gusi mnogo da budem stalno s nekim, ali ima ljudi koji prosto tako funkcionisu... Iskreno, dugo sam mislila da, ustvari i dalje negde mislim, da ljudi koji se tako stalno vukljaju zajedno i sve rade zajedno su samostalno negde nesigurni, pa im to uliva neku sigurnost i kao da im to garantuje neku vezanost, ne znam...

Po mom mišljenju oni koji previše preplavljuju jedno drugo prosto guše svoju ljubav a da toga nisu svesni.

:ok:

... (poruka je prektratka :evil: )

da nastavim :D... ne mora biti nuzno lose za te ljude sto su u potpunosti spojili svoje svetove i nemaju druge, niti to znaci da ce se zasititi, jer takvi ljudi ne mogu da pobede svoje nesigurnosti i strahove ceo zivot ni sami, a kamoli s nekim s kim zaborave na to. Licno, mislim da su to ljudi koji idu iz duge veze u dugu vezu maltene bez ikakve pauze izmedju tih veza...

Nijanse u znacenju...
Ceznem...nosi neku dozu sete, dozu tihe a slatke patnje koja je cudljiva.
Zelim...nosi dozu voje, strasti, ali onako pun gas...

Zudnja... je negde izmedju ceznje i zelje...cudljivija je i strastvenija od ceznje, ali ipak ima na momente dozu sete...

Tako bar ja dozivljavam ove reci :D

Kada si pomeula žudnju da te pitam. Može li se žudnja smatrati čovekovim pokretačem u pravcu zadovoljavanja nekog nagona...

Tesko mi je objasniti... Ako nesto samo zelim onda ne uzivam u iscekivanju. Ako za necim ceznem onda uzivam i u iscekivanju i u svakom momentu, kao da znam da ce sigurno doci to sto iscekujem...

Ako za nečim čezneš, kako možeš znati da će tto doći samo zbog toga žto ti čezneš...

A ako nešta želiš onda po logici stvari preduzimaš neke radnje u smislu ostvarenja želje...

Ako za nečim čezneš, kako možeš znati da će tto doći samo zbog toga žto ti čezneš...

A ako nešta želiš onda po logici stvari preduzimaš neke radnje u smislu ostvarenja želje...

Ja vjerujem u snagu misli. A kad ceznem, nema garancije da ce se to nesto i desiti, ali ceznja je tako jak osjecaj da slijedom toga, velike su sanse da se i desi.
Ako nesto zelim, nekad ne poduzimam bas nista...

Nema ovdje pravila, sve je individualan osjecaj, kao sto i dju-bre rece...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back