VERA...ŠTA JE TO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedno ili oba možeš da osećaš i bez objekta.
nemam pojma o čemu je trenutno reč, iskreno... gubim se u svemu ovome.

U pravu si, sad kad malo bolje razmislim, moze i bez konkretnog objekta. Razlika je u tome sta ti je u tom trenutku vise potrebno, da tako kazem, u zivotu. Evo da dam primer: ja seksualnu zelju mogu da osecam prema nekom ko mi nista ne znaci, a pozudu prema nekom ko mi nesto znaci. E sad, ako nemam takvu osobu u zivotu, mogu da osecam ili jedno ili drugo sa iscekivanjem osobe koja ce se uklopiti u te moje trenutne potrebe. Je l' to mislis?

Ako samo čezneš i čekaš, princ na belom konju može da se ne pojavi...:hahaha1:

Ali se zato konj uvek i sigurno pojavi :D Ne, ne, nisi me razumeo, nije to cekanje na princa, to je bre cekanje odredjene osobe, koju vec poznajes i koja je objekat tvoje zelje i ceznje. Banalizovano: zelim jako da vidim nekog ko je u drugom gradu, odem i kupim kartu za bus. E, ali to je tek za dve nedelje. E onda te dve nedelje ceznes. :D Ceznes, jer koliko god da si siguran da ces otici i videti tog nekog, ne mozes da docekas, onda uvek postoji mogucnost da moze nesto da iskrsne i da ne mozes da odes. To su te slatke muke i iscekivanja ceznje. :D :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back