Neistrazena
Elita
- Poruka
- 17.359
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па пошто те нема у том кревету, значи интел.

Sve se svodi na дај спички да прикурим.![]()

Ta dogma kvari bliskost![]()
Jel samo ja ovo ne razumijem ili![]()
Jel samo ja ovo ne razumijem ili![]()
Pa znas kako, to je bio najpriblizniji primer, mada sam svesna da to izgleda onako robotski i bezosecajno. Ja nekako kapiram sta zelim, ali necu da dozvolim sebi da me to sto zelim zaslepi toliko pa da ne vidim realnost, tj. necu da pravim od nekoga u svojoj glavi nesto sto nije, pa da se zaljubljujem u svoju projekciju. Kako nevesta kaza, to te samo osakati. Ne kazem, prosla sam i kroz takve situacije, ali nekako mislim da sad tako nesto ne moze da mi se desi, jer sam kroz svaki svoj zaj-eb naucila nesto vise o sebi i sta je to sto zelim. E ako tako nesto nije na vidiku, necu ni siliti sebe, ali dok se takvo nesto ne pojavi, mogu da ispunim vreme i, jelte, svoje potrebe fizicke prirode sa nekim ko je ok i ko mi je privlacan, ali za koga znam da ne mogu da se vezem (naravno, da bude i obrnuto, da ne bi bilo povredjenih). Ali opet, ni tako nekog ne trazim, nego ako se desi, pa eto, sto da ne, lepo meni, lepo njemu.![]()

Sa sibicom ili bez nje, oganj se usijava![]()
i ostavile me samu sa vas 1 2 3 4 
A gdje su se one dvije izgubilei ostavile me samu sa vas 1 2 3 4
![]()
Kada se prisetim nekih ranijih priča sa Jecom, uočavam da ste po nekim stvarima veoma slične.
Pa valjda i geometar mora da izmeri nesto pre nego sto zabode kocic...![]()

Uplašile se.![]()
![]()
Ali ga pobode tamo ge mora a ne gde bi želeo...![]()
Ne moras ako ne zelis 
![]()
Pozdrav
![]()

Od viska glava ne boli
Brat pokusava da me odvoji od kompa, hoce da igra nesto, ali se ja ne dam...![]()
Ali ga pobode tamo ge mora a ne gde bi želeo...![]()