VERA...ŠTA JE TO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne moramo... sačekaću da đavolak konačno svrši (a neka mu je bog u pomoći :mrgreen:), pa da možemo malo i o ljubavi... :lol:

Da je verovao u ovog boga...

250px-Min.jpg

boga Min-a, staroegipatskog boga erekcije, ne bi danonoćno mantrao o ...ljubavi...

Možda zato što je onaj, koji nosi plamen, odgovoran za sve one, sa kojima saoseća, koji ne vide?

I kakve to veze ima sa...drhtanjem i strahom...

Filipljanima 2:12...

''Tako, ljubazni moji, kao što me svagda slušaste, ne samo kad sam kod vas, nego i sad mnogo većma kad nisam kod vas, gradite spasenje svoje sa strahom i drhtanjem.''

Jevrejima 12:28...

''Zato, primajući carstvo nepokolebano, da imamo blagodat kojom služimo za ugodnost Bogu, s poštovanjem i sa strahom.''

2 Koričanima 7:15...

''I srce je njegovo puno ljubavi k vama kad se opominje poslušanja svih vas, kako ste ga sa strahom i drhtanjem primili.''

Psalam 5:7...

'' A ja po velikoj milosti Tvojoj ulazim u dom Tvoj, i klanjam se u svetoj crkvi Tvojoj sa strahom Tvojim.''

Efežanima 6:4...

''I vi očevi! Ne razdražujte decu svoju, nego ih gajite u nauci i u strahu Gospodnjem.''

2 Koričanima 7:1...

''Imajući, dakle, ovakva obećanja, o ljubazni! Da očistimo sebe od svake poganštine tela i duha, i da tvorimo svetinju u strahu Božijem.''

Poslovice 14:26-27...

''U strahu je Gospodnjem jako pouzdanje, i sinovima je utočište. Strah je Gospodnji izvor životu da se čovek sačuva od prugala smrtnih.''

Može li čovek da pronađe ono što ne imalo ne traži?

Može Djavolko, može...Ako nešta negde zaturiš, ne m oraš ga baš nimalo tražiti jer češ ga sigurno pronaći bez traženja.

Veruj da bi znao.

:dash::dash::dash:

Ti veruješ da bi znao...Za razliku od tebe ja sam morao težim putem. Morao sam godinama nešta čitati da bih nešta malo znao o stvarima koje me interesuju.

Može Djavolko, može...Ako nešta negde zaturiš, ne m oraš ga baš nimalo tražiti jer češ ga sigurno pronaći bez traženja.

:dash::dash::dash:

Ti veruješ da bi znao...Za razliku od tebe ja sam morao težim putem. Morao sam godinama nešta čitati da bih nešta malo znao o stvarima koje me interesuju.

Znači da si ga makar malo tražio, pa makar i u podsvesti.
Kada nešto imalo ne tražiš, onda pored toga prođeš, i ne primetiš.
Verovao si da ćeš u knjigama pronaći, ono što si tražio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back