Veliki svesrpski Miting

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako ne možeš sam da dođeš,a moram ja da ti organizujkem prevoz,a ti zdrav i sposoban,onda nešto nije u redu?!
Svima kojima je Srbija u srcu i koji su za SPAS Srbije - doćiće sami,ne treba njima organizovan prevoz!!!
Njih vodi ljubav ka Srbiji!!!

Pa vidis, pokusavam da ti pomognem ali ti kao i svaki patrijota guras u prazno... Mislim da nece biti vise od 100tinak ljudi kako organizujes...
Podsecas me na onaj Telenor koji naplacuje korisniku 10 din za bilo kakvu pomoć/info korisniku... Takvom politikom se javno izjasnio kako ne želi da ima ikakva posla sa svojim "cenjenim" korisnikom!
Užass...

E tako i ti sa beograđanima ne želis da imas posla...

Zar pred 8Mart:manikir::manikir:[/QUOTE

Zar ne bi bila jedinstvena,jaka Srbija najbolji poklon ženama za 8.mart.

desetak hiljada ljudi,ali to je prvi u nizu Mitinga za spas Srbije...

Mi nismo prodali Srbiju,nismo se prodali za pare...i mogu da ti kažem da meni ljudi veruju,nikada ih nisam prevario...

evo ja pozivam Kosceiia da mi se javi i govoriće na Mitingu.

Svi oni koji naj bolje funkcionisu u ovakvoj Srbiji,normalno da da im nije pravo-Podrzavam odrzavanje mitinga:ok::rtfm:

Hvala na pomoći Mario,ali nemoj da spamuješ...debeogradizacija mora da se uradi...ne može Srbija da bude Beograd i ne sme...svi bi u Beograd a Srbija ostaje prazna...Srbija mora podjednako da se razvija da bi joj bilo bolje...Iz Beograda se ne vidi sav čemer Srbije...

Svi oni koji naj bolje funkcionisu u ovakvoj Srbiji,normalno da da im nije pravo-Podrzavam odrzavanje mitinga:ok::rtfm:
Misliš najbolje?

Hvala na pomoći Mario,ali nemoj da spamuješ...debeogradizacija mora da se uradi...ne može Srbija da bude Beograd i ne sme...svi bi u Beograd a Srbija ostaje prazna...Srbija mora podjednako da se razvija da bi joj bilo bolje...Iz Beograda se ne vidi sav čemer Srbije...

Nego Bobe, kako stoji smederevo sa izlozima i prodavnicama dans? Daj nam neku kraću retrospektivu da se prekalkulišemo

Pa vidis, pokusavam da ti pomognem ali ti kao i svaki patrijota guras u prazno... Mislim da nece biti vise od 100tinak ljudi kako organizujes...
Podsecas me na onaj Telenor koji naplacuje korisniku 10 din za bilo kakvu pomoć/info korisniku... Takvom politikom se javno izjasnio kako ne želi da ima ikakva posla sa svojim "cenjenim" korisnikom!
Užass...

E tako i ti sa beograđanima ne želis da imas posla...

Mario ja vidim da si ti svestran decko i prilicno vredan ,samo te molim uvek samo govori u svoje ime i kada govoris tako brzo i slusas samo sebe-napravi pauzu,uzmi vazduha i saslusaj i sta govori osoba sa kojom razgovaras.Ako sam pitas i sam odgovaras,nema od tog posla nista.A jos i predvidjas,rekla bi da imas i sklonosti ka proricanju,pa zar ti nije unosnije da to negde i obavljas i naplacujes,jer priznaces i od toga mnogi prave unosan biznis.A sto se tice organizatora mitinga,pa sam vidis da pise ko su organizatori-nije korektno da im se mesas i preuzimas posao.A koliko ce organizacija ispuniti ocekivanja,pa to prepusti svima onima koji su pozvani i koji ce doci i kasnije izneti svoje konstatacije .I niko ne brani Beogradjanima da odu na taj miting,cak sto vise su dobro dosli.Srbija je i u Smederevu i uBeogradu,pa ko voli nek izvoli.

Ako čitate ono što sam ja napisao - ništa nije skriveno...ništa se ne krije....
Koji apsurdi...zalažete se za debeogradizaciju,a nećete na miting zato što se održava u Smederevu?!

Ništa se ne krije?Nabrojao si nekoliko imena koji će da govore i navodiš organizaciju spas Srbije.Oni će da organizuju tribinu i ozvučenje.Neozbiljno.Onaj ko stvarno organizuje ovaj miting je izmislio ovo ime ili se krije pod imenom ove malobrojne i imaginarne grupe.

Dana 07.03.2009.godine u 15h,u Smederevu,na gradskom trgu,isped crkve sv.Đorđa,održaće se veliki svesrpski Grand Show pod nazivom : SRBIJO VREME JE ZA URNEBESNU KOMEDIJU!!!
Na Mitingu će Vas zabavljati sledeći pajaci :
Svetlana Petrušić,
Jovan I. Deretić,
Slobodan Jarčević,
Dejan Lučić i
Milenko Radak.
Program vodi
Slobodan Živković.
Ovim putem pozivam sve ljude kojima je stalo do lobotomije Srbije da dođu i budu aktivni učesnici Show-a.

"Mala" ispravka :hahaha:

Ono push verovatno nešto govori o tebi...
Dalibore ili daliborko ...lepo stoji da je Srpska Partija Spasa "SPAS" organizator,da program vodim ja i da su govornici eminentne ličnosti....
Miting je "Za SPAS Srbije" i doćiće oni kojima je stalo do Srbije bez obzira na partijsku i nacionalnu opredeljenost...mnogi neće doći ali doći ćemo mi do njihovih gradova i sela...

Back