drbob
Iskusan
- Poruka
- 6.294
hvala Sofija na podršci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala Sofija na podršci.
desetak hiljada ljudi,ali to je prvi u nizu Mitinga za spas Srbije...
A znachi i Shecerovski gostuje....![]()
Stvarno mi je DRAGO cuti da ce se tako nesto u nasem SMEDEREVU odrzati,ne da dobacujem ali dosta mi je BG i svega sto se tamo odrzava/kao da je SRBIJA samo BG jadno je,ali jos jadnije i zalostnije vidim ovo pisanje pojedinaca koji se PODsmehuju-ISmejavaju kako UCESTNIKE tako i sam SKUP koji treba da predstavlja i ima Dostojanstvo pomena,medju svima nama!
Nije mi jasno da ima nekih medju nama koji imaju nesto prece nego svoju OTADZBINU,kojima je sve tudje nekako prece nego bilo sta nase a opet su tu medju nama i truju nam podmladak nekim BEZveznim idealima i shvatanjima!
ZIVELA SRBIJA, SPAS SRBIJE
I ne odgovori ti meni, jesi naprednjak ili radikal? Mislim, ko organizuje miting?
čitaj malo sve lepo piše...
SRPSKA PARTIJA SPASA
SPS??? aiii ludnica... A jel organizovan prevoz iz Beograda?![]()
loše povezuješ piše se SPAS...nisi duhovit,čak si počeo i teme da mešaš....![]()
loše povezuješ piše se SPAS...nisi duhovit,čak si počeo i teme da mešaš....![]()
rvati nisu ni pozvani,cak su ne pozeljni,a nista se ni ne pitate kao takvi......................mozete ici u Hrvatsku na mitinge i obelezavati "oluju"
Dana 07.03.2009.godine u 15h,u Smederevu,na gradskom trgu,isped crkve sv.Đorđa,održaće se veliki svesrpski Miting pod nazivom : SRBIJO VREME JE ZA SPAS!!!
Na Mitingu će govoriti:
Svetlana Petrušić,
Jovan I. Deretić,
Slobodan Jarčević,
Dejan Lučić i
Milenko Radak.
Program vodi
Slobodan Živković.
Ovim putem pozivam sve ljude kojima je stalo do očuvanja Srbije da dođu i budu aktivni učesnici Mitinga.
Stvarno mi je DRAGO cuti da ce se tako nesto u nasem SMEDEREVU odrzati,ne da dobacujem ali dosta mi je BG i svega sto se tamo odrzava/kao da je SRBIJA samo BG jadno je,ali jos jadnije i zalostnije vidim ovo pisanje pojedinaca koji se PODsmehuju-ISmejavaju kako UCESTNIKE tako i sam SKUP koji treba da predstavlja i ima Dostojanstvo pomena,medju svima nama!
Nije mi jasno da ima nekih medju nama koji imaju nesto prece nego svoju OTADZBINU,kojima je sve tudje nekako prece nego bilo sta nase a opet su tu medju nama i truju nam podmladak nekim BEZveznim idealima i shvatanjima!
ZIVELA SRBIJA, SPAS SRBIJE
Ти који ти константно спамују тему не би дошли на митинг ни да је у Београду.Ako čitate ono što sam ja napisao - ništa nije skriveno...ništa se ne krije....
Koji apsurdi...zalažete se za debeogradizaciju,a nećete na miting zato što se održava u Smederevu?!
E de njega nadje leba ti![]()
ja tipujem da radikali organizuju miting, posto Bob nece da mi odgovori moracu da otvorim novu temu sa glasanjem![]()
A kako mislite da spasete Srbiju ako ne mozete ni prevoz do smedereva da organizujete???Ako čitate ono što sam ja napisao - ništa nije skriveno...ništa se ne krije....
Koji apsurdi...zalažete se za debeogradizaciju,a nećete na miting zato što se održava u Smederevu?!
Твој проблем сигурно није у томе што си мало луд, већ што си мало паметан !
Са жаљењем,
Крстан Ђ. Ковјенић
Ajde da si bar rekla da ces ti doci u Smederevo,pa bi ti pitanje upuceno meni i bilo opravdano,ovako samo ladis usta.A stvarni spas Srbije bi se ipak trebao ticati svih Srba,bez obzira na politicko opredeljenje,ali problem je sto vladajuce stranke i tvoja rade za interes stranke i svoje guzice,a ne interes Srbije,pa ih se zato ova tema i ne doticeA ti ces doci iz te tvoje IZDAJNICKE i omrazene Nemacke?
@tema Ja bih mozda dosla kad bi se odrzavao miting u Beogradu, a ne Smederevu.. Mislim ako se vec pravi miting neka se pravi u centru moci...
A kako mislite da spasete Srbiju ako ne mozete ni prevoz do smedereva da organizujete???
Kasa je kod demokrata,pitaj njih nek ti obezbede prevoz,ali ako nemaju interesa da nesto spasu,vidis da ni pare ne pomazu
Kasa je kod demokrata,pitaj njih nek ti obezbede prevoz,ali ako nemaju interesa da nesto spasu,vidis da ni pare ne pomazu