Veliki svesrpski Miting

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stvarno mi je DRAGO cuti da ce se tako nesto u nasem SMEDEREVU odrzati,ne da dobacujem ali dosta mi je BG i svega sto se tamo odrzava/kao da je SRBIJA samo BG jadno je,ali jos jadnije i zalostnije vidim ovo pisanje pojedinaca koji se PODsmehuju-ISmejavaju kako UCESTNIKE tako i sam SKUP koji treba da predstavlja i ima Dostojanstvo pomena,medju svima nama!
Nije mi jasno da ima nekih medju nama koji imaju nesto prece nego svoju OTADZBINU,kojima je sve tudje nekako prece nego bilo sta nase a opet su tu medju nama i truju nam podmladak nekim BEZveznim idealima i shvatanjima!
ZIVELA SRBIJA, SPAS SRBIJE

Stvarno mi je DRAGO cuti da ce se tako nesto u nasem SMEDEREVU odrzati,ne da dobacujem ali dosta mi je BG i svega sto se tamo odrzava/kao da je SRBIJA samo BG jadno je,ali jos jadnije i zalostnije vidim ovo pisanje pojedinaca koji se PODsmehuju-ISmejavaju kako UCESTNIKE tako i sam SKUP koji treba da predstavlja i ima Dostojanstvo pomena,medju svima nama!
Nije mi jasno da ima nekih medju nama koji imaju nesto prece nego svoju OTADZBINU,kojima je sve tudje nekako prece nego bilo sta nase a opet su tu medju nama i truju nam podmladak nekim BEZveznim idealima i shvatanjima!

E počinje grand shou, putuj igumane :hahaha:

Живела Србија! Србија Србима!

У Београду живи око 2 милиона људи, што је око 30% становништва Србије.
Наравно да је Београд средиште свих дешавања и да онај ко контролише Београд, контролише Србију. Зато сви првенствено покушавају да ,,освоје" овај град, па тек онда остатак државе!

Dana 07.03.2009.godine u 15h,u Smederevu,na gradskom trgu,isped crkve sv.Đorđa,održaće se veliki svesrpski Miting pod nazivom : SRBIJO VREME JE ZA SPAS!!!
Na Mitingu će govoriti:
Svetlana Petrušić,
Jovan I. Deretić,
Slobodan Jarčević,
Dejan Lučić i
Milenko Radak.
Program vodi
Slobodan Živković.
Ovim putem pozivam sve ljude kojima je stalo do očuvanja Srbije da dođu i budu aktivni učesnici Mitinga.

da li ce na tom mitingu biti izgovorene neke epohalne recenice koje ce zaista SPASITI SRBIJU?

:ok: ....

Ako čitate ono što sam ja napisao - ništa nije skriveno...ništa se ne krije....
Koji apsurdi...zalažete se za debeogradizaciju,a nećete na miting zato što se održava u Smederevu?!
Ти који ти константно спамују тему не би дошли на митинг ни да је у Београду.

Једини циљ који имају је да исмевају, активно или пасивно, све што је Српско.
У то сам се одавно уверила и на овом форуму, а у у животу, посматрајући ликове попут ових.
И још једна занимљивост- такви су ти у реалном животу мањи од маковог зрна.;)

Знаш како, болест је то: губитак идемтитета.
Мада, има овде доста Хрвата и Муслија који те ствари раде не одајући своју националност.

Ako čitate ono što sam ja napisao - ništa nije skriveno...ništa se ne krije....
Koji apsurdi...zalažete se za debeogradizaciju,a nećete na miting zato što se održava u Smederevu?!
A kako mislite da spasete Srbiju ako ne mozete ni prevoz do smedereva da organizujete???

Твој проблем сигурно није у томе што си мало луд, већ што си мало паметан !

Са жаљењем,

Крстан Ђ. Ковјенић

Čega se lud stidi, radikal i naprednjak se ponose :P

A ti ces doci iz te tvoje IZDAJNICKE i omrazene Nemacke?
@tema Ja bih mozda dosla kad bi se odrzavao miting u Beogradu, a ne Smederevu.. Mislim ako se vec pravi miting neka se pravi u centru moci...
Ajde da si bar rekla da ces ti doci u Smederevo,pa bi ti pitanje upuceno meni i bilo opravdano,ovako samo ladis usta.A stvarni spas Srbije bi se ipak trebao ticati svih Srba,bez obzira na politicko opredeljenje,ali problem je sto vladajuce stranke i tvoja rade za interes stranke i svoje guzice,a ne interes Srbije,pa ih se zato ova tema i ne dotice:rtfm:

Ako ne možeš sam da dođeš,a moram ja da ti organizujkem prevoz,a ti zdrav i sposoban,onda nešto nije u redu?!
Svima kojima je Srbija u srcu i koji su za SPAS Srbije - doćiće sami,ne treba njima organizovan prevoz!!!
Njih vodi ljubav ka Srbiji!!!

Back