Veliki svesrpski Miting

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada čovek nema argumente počinje da vređa,to radiš i ti i mnogi drugi...a to oko plaćanja...ne budi smešan...rekao sam dolaze moji prijatelji...i još nešto što ne znaš o meni...jedina zvezda u Srbiji sam ja...ako ja ništa ne naplaćujem,kako može neko drugi....:D

Čekaj, nisam znao da imas prijatelje i hrvate, vi kradikali se malo čudno ponasate u poslednje vreme ako smem da primetim :P

Zar pred 8Mart:manikir::manikir:[/QUOTE

Zar ne bi bila jedinstvena,jaka Srbija najbolji poklon ženama za 8.mart.

pa daj neku procenu, kad si već u organizaciji, šta se očekuje, KOLIKO?

desetak hiljada ljudi,ali to je prvi u nizu Mitinga za spas Srbije...

Teško Bobe, teško...
Mnogo rodbine imam u Smederevu, sve zadrti Srbende i nacionalisti. Oni koji su ginuli i uvek spremni da ginu za Srbiju. Ali ni oni više nisu glupi da ih rade političari. Više niko ne veruje ni radikalima i ostalin nadriSrpskim strankama i organizacijama. Zbog laži, licemerja i lopovluka. Odje6ali su vas skoro 100%. Nekad sam pisao da će naše naciJonalne stranke (misleći pre svega na DSS) da puknu onog momenta kad im i najgluplji birači shvate da ih prave budalama. To se i desilo. Nema više ko da izađe na ulice za SRS,SNS,NS,DSS i ostale lopovske partije, prodali ste svo poverenje i obraz za siću i zato nestajete. Nema viuše te snage da izvede ljude na ulice.

Mi nismo prodali Srbiju,nismo se prodali za pare...i mogu da ti kažem da meni ljudi veruju,nikada ih nisam prevario...

bar da govore na mitingu tihi ili koschei pa da dodjem...............

evo ja pozivam Kosceiia da mi se javi i govoriće na Mitingu.

desetak hiljada ljudi,ali to je prvi u nizu Mitinga za spas Srbije....

Hahahahahahaha, kako da ne, evo plaćam ti pivo za 1000 komada, a ja ne bacam pare tako lako.

Mi nismo prodali Srbiju,nismo se prodali za pare...i mogu da ti kažem da meni ljudi veruju,nikada ih nisam prevario....

Ti i tvoj komšija niste, ali su zato vaši politički lideri. I dalje se boriš za ideale koji idu u prilog lopovskoj bandi, Mani se ćorava posla, radi nešto za sebe.

Teško Bobe, teško...
Mnogo rodbine imam u Smederevu, sve zadrti Srbende i nacionalisti. Oni koji su ginuli i uvek spremni da ginu za Srbiju. Ali ni oni više nisu glupi da ih rade političari. Više niko ne veruje ni radikalima i ostalin nadriSrpskim strankama i organizacijama. Zbog laži, licemerja i lopovluka. Odje6ali su vas skoro 100%. Nekad sam pisao da će naše naciJonalne stranke (misleći pre svega na DSS) da puknu onog momenta kad im i najgluplji birači shvate da ih prave budalama. To se i desilo. Nema više ko da izađe na ulice za SRS,SNS,NS,DSS i ostale lopovske partije, prodali ste svo poverenje i obraz za siću i zato nestajete. Nema viuše te snage da izvede ljude na ulice.

ma miki ja zanm da bi ti to voleo...i ja bih volela da budem bar 15 godina mladja:mrgreen:..ali to ostaje samo na tvojim zeljama da je tako kako kazes..i na mojim da budem mladja..pri tom tvoja zelja se nece ispuniti a moja ako skupim lovu za plastiku hoce..mozda necu imati 15 godina manje al cu bar 10 izgledati mladje

Hahahahahahaha, kako da ne, evo plaćam ti pivo za 1000 komada, a ja ne bacam pare tako lako.

Ti i tvoj komšija niste, ali su zato vaši politički lideri. I dalje se boriš za ideale koji idu u prilog lopovskoj bandi, Mani se ćorava posla, radi nešto za sebe.

Boreći se za Srbiju borim se za sve buduće generacije i za sve vas,a tako i za sebe...ako ne bude Srbije neće biti ni nas!!!Lider ne može da ima lidere...mislim da razumeš...

Ne se odvaja od svake reci,koja sama ima znacenje,u ovom slucaju -pozeljni ima znacenje.Ja sam tako ucila,ako je se nesto promenilo,neko kompetentan bi mi mogao objasniti,al to nisi ti,posto si ti specijalista za sanitarne cvorove:P

Je se nesto promenilo, je se :hahaha:

Nego, bobe, mi bi dosli al ako obećaš da nas nećete rastrgnuti ako se smejemo jer ne verujem da bih izdrzao ceo repertoar umJetnika sa bine :lol:

Jovan I. Deretić,
Slobodan Jarčević,
Dejan Lučić i
Ако ови треба да спасавају Србију, боље јој је да часно премине. :eek: :evil:
(Не знам само шта ту тражи С. Петрушић. Она је стварно довољно урадила за Србе оним својим филмом).

Back