Veliki svesrpski Miting

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zbog ovih navodnih svesrpskih mitinga, na koje dolazi 100 ljudi (sve sa tehničarima koji održavaju miting), mi se ogadilo serbstvo.
Jedini miting na koji bi iš'o je miting povodom 10 godina NATO agresije. Ali pod uslovom da ga ne organizuje nijedna stranka niti neonacistička organizacija, već da to bude građanski protest.

Na svesrpske mitinge koje organizuju bezOBRAZni, kRADIKALI i ostali nacistički prostaci, ni jedan pravi Srbin ne sme da dođe. Dosta je bilo da gore pomenuta gamad koristi srpsku tragediju za svoje prezentacije.

Da li znaš da čitaš???Ako znaš onda čitaj...lepo piše.

Dana 07.03.2009.godine u 15h,u Smederevu,na gradskom trgu,isped crkve sv.Đorđa,održaće se veliki svesrpski Miting pod nazivom : SRBIJO VREME JE ZA SPAS!!!
Na Mitingu će govoriti:
Svetlana Petrušić,
Jovan I. Deretić,
Slobodan Jarčević,
Dejan Lučić i
Milenko Radak.
Program vodi
Slobodan Živković.
Ovim putem pozivam sve ljude kojima je stalo do očuvanja Srbije da dođu i budu aktivni učesnici Mitinga.

Дејан Лучић и Јован Деретић?

не долазим....

Kad bi se napravio novi moleban ili neki svesrpski miting, motkom ne bi mogao da nateraš da dođe 20% ljudi od cifre ljudi koja je spremna da plati po 100 evra da bi gledali AC-DC. Da li nekome ovo nešto govori?

Samo dokoni dripci koji vole da se biju, piju i da se bore protiv izloga sad idu da prave "svesrpski" miting. Ljdima je preko glave i demonstracija i mitinga i revulucija i srpstva, evropejstva i budalaština. Ljudi hoće hleba i igara, da malo danu dušom od svakodnevnih sranja. Oni koji se pojavljuju na "svesrpskim" mitinzima ni ne znaju da kažu gde je Srbija, a ni koji je gavni grad. To su obično jadnici koje nalože iz centrala stranaka ili nekih organizacija, potpomognuti profesionalnim huliganima i lopovima.

sam si napisao da si bezobrazan,biću fin i samo ću to da potvrdim....

Da na ovom Mitingu će se pojaviti svi oni kojima je Srbija u srcu....svi oni koji razmišljaju svojim glavama,a ne stranačkim ideologijama....
Svi oni koji nemaju rezervnu državu...

Dana 07.03.2009.godine u 15h,u Smederevu,na gradskom trgu,isped crkve sv.Đorđa,održaće se veliki svesrpski Miting pod nazivom : SRBIJO VREME JE ZA SPAS!!!
Na Mitingu će govoriti:
Svetlana Petrušić,
Jovan I. Deretić,
Slobodan Jarčević,
Dejan Lučić i
Milenko Radak.
Program vodi
Slobodan Živković.
Ovim putem pozivam sve ljude kojima je stalo do očuvanja Srbije da dođu i budu aktivni učesnici Mitinga.

Zar pred 8Mart:manikir::manikir:

Двојица наведених су агенти свих могућих служби а Деретић будала невиђена...
Ако ови треба да воде "Свесрпски" митинг... до мог....

Nudili su se i tvoji napradnjaci i mnoge druge strank,ali sam ih ladno odbio...Dosta je Srbiji svih onih koji su se do sada javno eksponirali...
Inače svi učesnici su moji provereni prijatelji i vole ovu našu Srbiju svim srcem...
Za koga ti možeš da kažeš da je agent???Za Tomu?Za Acu???
Zašto se ne upitaš zašto general hoće da vas napusti???

Na Mitingu će govoriti:
Dejan Lučić

Lučić? Pa ovaj je hrvat, sta ima on da poziva za spas???

Nudili su se i tvoji napradnjaci i mnoge druge strank,ali sam ih ladno odbio...Dosta je Srbiji svih onih koji su se do sada javno eksponirali...
Inače svi učesnici su moji provereni prijatelji i vole ovu našu Srbiju svim srcem...
Za koga ti možeš da kažeš da je agent???Za Tomu?Za Acu???
Zašto se ne upitaš zašto general hoće da vas napusti???

Хахахахахаха!!
Брате Деретић је отворени морон!
Човек је био његов домаћин на једној трибини верујући да је овај паметан и патриота а после га било срамота да прича о томе.
Деретић је један надри историчар и фалсификатор највећег ранга, а Лучић доће ако му платиш или ако му неко плати да ради нешто!

Хахахахахаха!!
Брате Деретић је отворени морон!
Човек је био његов домаћин на једној трибини верујући да је овај паметан и патриота а после га било срамота да прича о томе.
Деретић је један надри историчар и фалсификатор највећег ранга, а Лучић доће ако му платиш или ако му неко плати да ради нешто!

Kada čovek nema argumente počinje da vređa,to radiš i ti i mnogi drugi...a to oko plaćanja...ne budi smešan...rekao sam dolaze moji prijatelji...i još nešto što ne znaš o meni...jedina zvezda u Srbiji sam ja...ako ja ništa ne naplaćujem,kako može neko drugi....:D

sam si napisao da si bezobrazan,biću fin i samo ću to da potvrdim....

Da na ovom Mitingu će se pojaviti svi oni kojima je Srbija u srcu....svi oni koji razmišljaju svojim glavama,a ne stranačkim ideologijama....
Svi oni koji nemaju rezervnu državu...

Teško Bobe, teško...
Mnogo rodbine imam u Smederevu, sve zadrti Srbende i nacionalisti. Oni koji su ginuli i uvek spremni da ginu za Srbiju. Ali ni oni više nisu glupi da ih rade političari. Više niko ne veruje ni radikalima i ostalin nadriSrpskim strankama i organizacijama. Zbog laži, licemerja i lopovluka. Odje6ali su vas skoro 100%. Nekad sam pisao da će naše naciJonalne stranke (misleći pre svega na DSS) da puknu onog momenta kad im i najgluplji birači shvate da ih prave budalama. To se i desilo. Nema više ko da izađe na ulice za SRS,SNS,NS,DSS i ostale lopovske partije, prodali ste svo poverenje i obraz za siću i zato nestajete. Nema viuše te snage da izvede ljude na ulice.

Back