Veliki svesrpski Miting

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dana 07.03.2009.godine u 15h,u Smederevu,na gradskom trgu,isped crkve sv.Đorđa,održaće se veliki svesrpski Miting pod nazivom : SRBIJO VREME JE ZA SPAS!!!
Na Mitingu će govoriti:
Svetlana Petrušić,
Jovan I. Deretić,
Slobodan Jarčević,
Dejan Lučić i
Milenko Radak.
Program vodi
Slobodan Živković.
Ovim putem pozivam sve ljude kojima je stalo do očuvanja Srbije da dođu i budu aktivni učesnici Mitinga.

Ja dolazim

Kako je to davno rekao A.Tijanic za kontra mitinge Saveza za promene tokom `97.god.-"da ih pozovete na hladno pivo i vrucu jagnjetinu,mozda bi vam doslo 1000 ljudi"...e tako i ja vama isto prognoziram.....maksimalnih 800-900 ljudi,pod uslovom da imate bar sendvice,cesmovacu i "semenki,semenki".......:cool::cool::cool:

Kako je to davno rekao A.Tijanic za kontra mitinge Saveza za promene tokom `97.god.-"da ih pozovete na hladno pivo i vrucu jagnjetinu,mozda bi vam doslo 1000 ljudi"...e tako i ja vama isto prognoziram.....maksimalnih 800-900 ljudi,pod uslovom da imate bar sendvice,cesmovacu i "semenki,semenki".......:cool::cool::cool:

Zašto sumnjaš u građane Srbije i misliš da ne vole svoju državu???

Što se ne skloniš sa ove teme???
Ne radi se o tvojoj državi...
Ti si početnik ovde...bila je moja slika...i ponovo da je stavim...lepota ne može da pređe a još manje pamet,sa nje na tebe...
Građani Srbije,ako vam je do Srbije dobrodošli ste na Mitring Za SPAS Srbije.

Ма не још, полако. Далко је март :) ... Него, неки подаци које ја имам говоре о томе да ће "злогласни гробар" како сте га ви називали да прави коалицију са ДС. Е сад, занима ме како ћете се онда понашати, када будете мораи да браните ставове СНС

Ма не још, полако. Далко је март :) ... Него, неки подаци које ја имам говоре о томе да ће "злогласни гробар" како сте га ви називали да прави коалицију са ДС. Е сад, занима ме како ћете се онда понашати, када будете мораи да браните ставове СНС

Misliš na koaliciju u skupštini/vladi?
Ne verujem, ali i ako napravi to samo govori o tome kakav je ljigavac:mrgreen:

Back