drbob
Iskusan
- Poruka
- 6.294
Jedini lik koji je glumio a koji mi se dopadao...alija sam neobavešten....xaxaxa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dana 07.03.2009.godine u 15h,u Smederevu,na gradskom trgu,isped crkve sv.Đorđa,održaće se veliki svesrpski Miting pod nazivom : SRBIJO VREME JE ZA SPAS!!!
Na Mitingu će govoriti:
Svetlana Petrušić,
Jovan I. Deretić,
Slobodan Jarčević,
Dejan Lučić i
Milenko Radak.
Program vodi
Slobodan Živković.
Ovim putem pozivam sve ljude kojima je stalo do očuvanja Srbije da dođu i budu aktivni učesnici Mitinga.
Svi kojima je Srbija u srcu su dobrodošli.
El će biti to na teveju da te vidimo bobe kako izgledas u punom sjaju![]()
Uplatite neki termin kao nekada![]()
Ja dolazim
To dele ovi koji su na vlasti...malo šećera,malo soli,malo brašna...pa zasednu narodu na grbaču...Mi se borimo da spasimo Srbiju od takvih...
Kako je to davno rekao A.Tijanic za kontra mitinge Saveza za promene tokom `97.god.-"da ih pozovete na hladno pivo i vrucu jagnjetinu,mozda bi vam doslo 1000 ljudi"...e tako i ja vama isto prognoziram.....maksimalnih 800-900 ljudi,pod uslovom da imate bar sendvice,cesmovacu i "semenki,semenki".......![]()
Zašto sumnjaš u građane Srbije i misliš da ne vole svoju državu???
Опет хрватић овисник. Кудс пошо ба? Јел те фата стра од српског буђења?
Смешан си.![]()
Mislim da i nisi u pravu, pred miting kradikali puste glasine o besplatnim patikama, parfemima i krpama![]()
boby, hoće biti negde snimak mitinga?Što se ne skloniš sa ove teme???
Ne radi se o tvojoj državi...
Ti si početnik ovde...bila je moja slika...i ponovo da je stavim...lepota ne može da pređe a još manje pamet,sa nje na tebe...
Građani Srbije,ako vam je do Srbije dobrodošli ste na Mitring Za SPAS Srbije.
Мислим да је за те патике највеће интересовање прошле године показао ЛДП са својим активистима. А ти?
Ма ја чекам да видим шта ће се десити у марту и априлу месецу. Мислим, то нико не зна зар не
Ма не још, полако. Далко је март... Него, неки подаци које ја имам говоре о томе да ће "злогласни гробар" како сте га ви називали да прави коалицију са ДС. Е сад, занима ме како ћете се онда понашати, када будете мораи да браните ставове СНС