McCurdy011
Aktivan član
- Poruka
- 1.569
ko je trazio i kupovao stan skoro, znace o cemu pricam... cisto sumnjam da ce cene stanova padati... ili, cak i ako bude nesto jeftinije, to ce biti samo zato sto je jos dalje od, racunaj, centra grada... ima previse kupaca a ponuda stanova nije bas najbolja... brdo zgrada koje su dignute bez ijedne dozvole... daleko od grada... fusherajski uradjene... bez normalnog prevoza... bez skola... obdanista... a svi pokazuju neke planove gde se vidi kako ce to biti 'najlepsi deo grada'... izgradnja kasni jer investitori nemaju para da zavrse zgradu dok ne prodaju stan... prodaju se podrumi... potkrovlja... nadogradnje neke... zgrada koja ima bar gradjevinsku dozvolu ce uvek biti skupa... i uvek ce biti kupaca za te stanove... posebno zato sto ima puno ljudi koji su digli kredite i ne isplati im se da placaju i kiriju i ratu za kredit...
meni se, na primer, desilo da je, istog momenta kad sam potpisao ugovor, dos'o agent i pitao me da li hocu da prodam stan za odredjenu sumu vecu po kvadratu... znaci, dva minuta posto sam dao novac... toliko o padu cena...
Inform. koje dobijam iz nekoliko agencija su takve da kupaca nema. Cene se spustaju ali svi su izgleda odlozili kupovinu ili potpuno odustali zbog svih ovih promena koje su se desile.