Veliki pad cena nekretnina u Beogradu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, ali ne moze da se promeni situacija za 2 godine, zato shto su napravili par trznih centara. Kontam da ti je i to valjda jasno.

Naravno da moze.....nisu tu samo trzni centri uticali....generalno je skocila cena zbog velike potraznje.....a na NBGD najvise zbog cinjenice da sve sto se bitnije gradi to je na NBGD od trznih centara,poslovnih zgrada..itd.....Plus NBGD ima daleko bolju poziciju i infrastrukturu od centra i tog "starog dela BGD-a" ..izlazi na dve reke,siroke ulice,aerodrom blizo,nema guzvi ..a i one guzve koje se stvore to je zbog starog dela BG znaci samo u tom pravcu na mostovima ....kad pogledas svaki blok zasebno skoro svaki ima i skolu i obdaniste ,postu,banku,supermarket,parkove,igralista za decu ....i sve ti je tu na 5 minuta....
Evo samo kad pogledam moj blok....ima skolu,obdaniste,jaslice,postu,banku....u krugu od 20-ak minuta pesacenja i manje su mi Merkator,Vero,Maxi,Buvljak,Pet Centar,DM,Arena,Sava Centar,Usce,OFY robna kuca igracaka,Megastor Elektroni,Tehno Max,Fitex,pa cak i Delta siti za 20-ak minuta peske ako se ne vuces...nema frke oko parkinga,ima biciklisticka staza......u bloku ima nekoliko parkica ,igralista za fudbal,kosarku,odbojku,tenis......u centru si za 5 minuta kolima ili gradskim prevozom....

P.S.-E ako neko hoce da pazari stan...3500evra kvadrat ;) heheh

Naravno da moze.....nisu tu samo trzni centri uticali....generalno je skocila cena zbog velike potraznje.....a na NBGD najvise zbog cinjenice da sve sto se bitnije gradi to je na NBGD od trznih centara,poslovnih zgrada..itd.....Plus NBGD ima daleko bolju poziciju i infrastrukturu od centra i tog "starog dela BGD-a" ..izlazi na dve reke,siroke ulice,aerodrom blizo,nema guzvi ..a i one guzve koje se stvore to je zbog starog dela BG znaci samo u tom pravcu na mostovima ....kad pogledas svaki blok zasebno skoro svaki ima i skolu i obdaniste ,postu,banku,supermarket,parkove,igralista za decu ....i sve ti je tu na 5 minuta....
Evo samo kad pogledam moj blok....ima skolu,obdaniste,jaslice,postu,banku....u krugu od 20-ak minuta pesacenja i manje su mi Merkator,Vero,Maxi,Buvljak,Pet Centar,DM,Arena,Sava Centar,Usce,OFY robna kuca igracaka,Megastor Elektroni,Tehno Max,Fitex,pa cak i Delta siti za 20-ak minuta peske ako se ne vuces...nema frke oko parkinga,ima biciklisticka staza......u bloku ima nekoliko parkica ,igralista za fudbal,kosarku,odbojku,tenis......u centru si za 5 minuta kolima ili gradskim prevozom....

pa i ja to sve imam kod vuka u molerovoj i ne bi se nikad menjao za taj tvoj stan a ako bas hoces prodao bi ga za 4500 eu. to mozeta samo da se tesite al centar je centar
P.S uvek me je nerviralo na novom bg sto moram do sipcim do nekog ulaza 10 minuta da bi vide koji je broj, a kad nekog pitas kaze ma tu je negde....... kod nas brate lepo ides i gledas na jednoj strani su parni na drugoj neparni kao u svim normalnim gradovima z:hi:

pa i ja to sve imam kod vuka u molerovoj i ne bi se nikad menjao za taj tvoj stan a ako bas hoces prodao bi ga za 4500 eu. to mozeta samo da se tesite al centar je centar
P.S uvek me je nerviralo na novom bg sto moram do sipcim do nekog ulaza 10 minuta da bi vide koji je broj, a kad nekog pitas kaze ma tu je negde....... kod nas brate lepo ides i gledas na jednoj strani su parni na drugoj neparni kao u svim normalnim gradovima z:hi:

U celom tvom kraju imas tri ne normalno skupe radnjice "Andoru"," Malog Vuka" i "Bec".

Imas kad na vrbi rodi grozdje.....a ko ti je kriv kad pojma nemas sa snalazenjem pa ne znas ulaz da nadjes.

prsle su cene nekretnina i u londonu i njujorku ne samo BGu

sustina je da je manjak likvidnog kapitala i da se ljudi bore sa prezivljavanjem a ne na koliko mu je skola ili vrtic daleko da bi izmuzao jos neku stotinu po kvadratu

Nije to isto.
Mi smo na početku sa nekretninama a oni su daleko podmakli.
Kod nas su iz straha povukli kočnicu ,mada, iza nas je smao zid, nema se kud.
Oni u Londonu su podaleko poodmakli pa je frka biti s nama na crti.

Imas kad na vrbi rodi grozdje.....a ko ti je kriv kad pojma nemas sa snalazenjem pa ne znas ulaz da nadjes.

Реално...бројеви знају тако бити испремештани да људи заиста некад тешко могу да се снађу...
...али се не бих селио из свог кавеза :hahaha: никад...

...мислим не волим НБГ, али поједине делове обожавам. Чак бих волео да сутра, Боже здравља, моја деца живе у овом крају...

Pa ne volim ni ja recimo one blokove 61,62,63,64....i savske ...ali ostatak NBGD je extra

Не волим ни ја те 60 и неке...али ми је генрално НБГ некао ружан, онако комуњарски грађен. Једино што ми се свиђа је управо простор....испод 300 метара до река.

Sve te stvari koje si naveo,radnje,supermarketi,poslovne zgrade(a i one kao da ih ima sto),su minimum,ono osnovno da bi se neki stan prodavao 3500e kvadratni metar.Hvala Bogu sto u tvom bloku ima skola,obdaniste,posta,banka i supermarkete itd ... To se iskreno i ne racuna za tu cenu,jer je to minimum.Ali realno 3500e kv.m taj novi beograd ne zasluzuje uopste,pa cak ni centar osim par zgrada zbog vise razloga.Pre svega plate,koje su mnogo male za takve kupovine,drugo Srbija je skroz nestabilna drzava u svakom postojecem smislu i trece nedovoljno je razvijena da bi se moglo nadati nekog ozbiljnjeg razvoja u sledecih 10 godina.Ja zivim u Francuskoj od rodjenja i ovde su jedno vreme cene skocile kad je euro zamenio franak i cinjenica je da je tako svuda ali s razlogom.Da govorim o Francuskoj jer nju najbolje znam,ovde imas preko 60 miliona stanovnika i veliki broj ljudi bez papira,Pariz sa okolinom ima preko 11 miliona stanovnika i u Pariz opstini recimo nema vise mesta za nove gradnje a sve vise ljudi traze smestaj,pa su se cene digle s vremenom.Ali ja danas za 3500e kv.metar nadjem stan u parizu! I izmedju nas,pre bi ulozio takve pare u Parizu koji je razvijeni 200x vise od Novog Beograda.Kod nas prostor nije problem,i kad bi vlast bila postena,pokrenula bi neki plan gradnje u predgradji Beograda i nudila smestaje ljudima za povoljnu cenu,pa i ako treba da se zaduzi.Ali mi nemamo nikad para.I jadni ljudi mogu samo da se slikaju u svemu tome.
Ti sa pravom mozes nuditi tvoj stan za takve pare ali on realno vredi do 2000 eura kv.m,ni 1 cent vise,sve iznad je cista kradja,ni manje ni vise.Al dobro sta te briga,ti pravis cenu,vidi ga prodaj nekom crnogrcu koji nema blage veze o zivotu,mozda se dobro zivuces ;)

A ono 4500e u centru,koliko sam razumeo,covek je jos ozbiljan,bez smajlija .. Sta da se kaze, vic godine! :super:

Stan vredi onoliko koliko ga ja cenim kao sto i svaka druga stvar vredi onoliko koliko je neko ceni.Ako neko za Golfa polovnog trazi 8000 evra ebi ga on toliko vredi mada ja mislim da ne vredi ni 4000.
Inace bas danas bila vest oko prodaje stanova i u principu na boljim lokacijama prodaja stanova i dalje ide normalno dok na losijim je totalno stala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back