Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tooooo! Jedan manje. 1 to go... :lol:

Ja glasala za Milica. I opet cu. :D

samo ti glasaj...nadam se da tje on pobediti.....jao,jeste li videli kako je ajs smoren otkad mu je izashao skaj.....bash mi je drago,trebalo je da ih ranije razdvoje.....ma da je ushao samo 1od njih u kutju,propao bi sam....ovako njih dvojica,kao face,izoluju se od ostalih.....ma nadam se tje militj dobiti vishe glasova od ajsa....
nadam se da sledetja izlazi sladja.....

samo ti glasaj...nadam se da tje on pobediti.....jao,jeste li videli kako je ajs smoren otkad mu je izashao skaj.....bash mi je drago,trebalo je da ih ranije razdvoje.....ma da je ushao samo 1od njih u kutju,propao bi sam....ovako njih dvojica,kao face,izoluju se od ostalih.....ma nadam se tje militj dobiti vishe glasova od ajsa....
nadam se da sledetja izlazi sladja.....
Toooo Kristina!!!! UVek si bila za najbolje! :) Kakav Ajs, prso je nema onog drugog ljakse da mu pravi drustvo. Sad ce Milic da ga terorise. Ma ni kad su bili njih dvojica zajedno nisu imali takve provale kao Milic. :)

Sladžo, čekam te kod kolima.

ipak kontam da sam prenaglio. drago mi je što je ViNkler ispao, ali mumija mi je najgrdja ipak. navijam za Mimi, gotivac, i razbija predrasude o barbikastim plavušama.

nek izadje Mumilić sledeći.

ipak dve najbolje provale celog serijala su vlasništvo Ojdanića

'Nominujem Skaja i Viklera'

(komentarišući Milića) 'to je jedna takva krmad.. i propast'

Ma Era car. Da nije bilo njega ne bi bilo interesantno. Jeste malo spopadao ukucanke ali mi bio bas simpatican. Jeste pomalo ubac ali mi ovako bas super covek. Zdravo je shvatio ovaj ulazak, kao zezanje. Usao kao car izasao kao car. :)

Sladžo, čekam te kod kolima.

ipak kontam da sam prenaglio. drago mi je što je ViNkler ispao, ali mumija mi je najgrdja ipak. navijam za Mimi, gotivac, i razbija predrasude o barbikastim plavušama.

nek izadje Mumilić sledeći.

ipak dve najbolje provale celog serijala su vlasništvo Ojdanića

'Nominujem Skaja i Viklera'

(komentarišući Milića) 'to je jedna takva krmad.. i propast'
ima ih on mnogo vise :lol: ..ViNkler (vinklati valjda , neki izraz vezan za motor , nesto tako nisam siguran)

stiropol.. :D

Prsli, da li i Vi mirisete ko Era ?

A ti si mirisao Eru?
Mislim, posto znas kako mirise...

Dobro, Ajs je latentno zaljubljen u Skaja, a Skaj mu je pokoran i poslusan do maksimuma, a vi ste isti tabor.

Znaci, ipak si mirisao Eru, ajde priznaj.....
Pola ti se prasta, jer je Era navalentan i kaze da niko do sad nije uspeo da se odbrani od njega :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mimi do pobede, a Nigrutin kod psihologa pod hitno! Ima covek problem sa zenama, mrzi ih.

tako je.
MIMI.

dokažimo da smo normalni.

ali pre pobede, da vidim prvo Murray-a napolju.
murray.gif

Murray 'kompleks' Vukashinovic

Ma bolje i da pobedi Milic nego Nigrutin.
Ipak covek ima 58 godina a dosao je dovde takmiceci se prevashodno sa mladima. To je za respect.
Jeste on malo lud, ali nije ni toliko los.
Ali Mimi je najbolja !!!!!!!!!!!!

Pre nego sto mi neko pripreti banom zbog ovog posta o mirisanju Ere, nek procita ono sto sam citirala, a sto je King_Donald izjavio. To je ipak vredjanje ljudi sa ovog foruma koji misle drugacije od njega. Ja sam samo vratila.
I da popijem ban- nece mi biti zao, ali samo da se zna....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back