Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ala se Petar profolirao kako je izasao! aaauuu kakav preokret,a taman se ljudi sazalili na njega i jos glasali u tolikom broju...
neka pobedi Mimi! ali nema sanse,prema tome Milic! Nigrutina ne zelim ni da komentarisem,sa svime do sad napisano negativno o njemu (njima) se slazem!

ma kako nije loš, čovek je kompleks koji hoda sa neuronskim delay-om od prekomerne upotrebe daskovače. pritom jedno kaže kao svestranu istinu, a posle akd mu zatreba iskoristi potpuno suprotan argument, i tako u krug.
nakindjurena mumija, vauuu svirao je u 'dugmićima'

kad bi ljudi mogli razgraničiti 'uspeh' i 'ponašanje', ali ne ide. bitno da je 'prosti' narodnjak ispao... jooooj

ma kako nije loš, čovek je kompleks koji hoda sa neuronskim delay-om od prekomerne upotrebe daskovače. pritom jedno kaže kao svestranu istinu, a posle akd mu zatreba iskoristi potpuno suprotan argument, i tako u krug.
nakindjurena mumija, vauuu svirao je u 'dugmićima'

kad bi ljudi mogli razgraničiti 'uspeh' i 'ponašanje', ali ne ide. bitno da je 'prosti' narodnjak ispao... jooooj

Ma nije los u odnosu na Nigrutina.
Hocu da kazem da je opet bolje i Milic da pobedi nego Ajs ;)

AJS POBEĐUJEon bar nema na sebi 3kg silikona......

Njega ne bi nacinilo covekom da ugradi bilo sta- da ga prepravljaju ne znam kakavi strucnjaci u ne znam cemu, ne bi uspeli da otklone kvar koji nosi u svojoj licnosti.
A silikoni bi definitivno i njemu i Vikleru pomogli, nek se zabave izmedju sebe momci, kad vec ne znaju da se ponasaju sa zenama...
Ako su im sve zene *****, za sebe su bar sigurni da su posteni.

evo sad sam stigao i ja,a gledajuci ove postove izvaljujem da ste svi iskomleksirani imenom,likom i delom ajs nigrutina samo da vas obavestim dzabe bacate pare decko objasnjava i to ubedljivo,a onda cemo zajedno svi da vam prdimo u nos za nekih dvadesetak sati i da vam vicemo NJI NJI NJI NJI NJI NJI !!!!!!
razumes?!

svabov

ali biti ubedjen i znati nešto nije isto..RAZUMIJEEEEŠ!!! NEMOJ MI GOVORIT' NEŠTO U ŠTO NJESI SIGURAN, TO JE PRAZNINA, LJUDSKA PRAZNINA... NEMOJ MI NIŠTA GOVORIIIIIT' NEMOOOJ!!!

copyright by Nervić Vukašinović

Bad Copy mogu da budu cool samo napaljenim klinkama i klincima koji su u fazonu "treba ljude postaviti na svoje mesto"...samo da bi nekog postavljao na svoje mesto, treba ti prvi da pokazes da si "na mestu". Od kada su usli, imam isto misljenje o njima...primitivizam, dzovanluk, prostakluk, nepostovanje, samo upakoano u urbaniji, gradski fazon pa olako maskira oci onima kojima je ionako suzen vid i razum pri proceni ljudi, pa cene i karakterisu ljude prema tim nekim spoljasnjim pakovanjima.
I kao sto po pravilu uvek biva, ipak takvi ispadnu mnogo veci seljaci i prostaci, nego oni ciji prostakluk i seljakluk, ismevaju a samo su druga strana jedne iste medalje. To je interesantan fenomen u ljudskoj pshihologiji, izdizanje iznad drugih, ali ne mozes sebe izdignuti na nacin na koji oni rade.
...
Ali jednostavno, momci su dokazali da su nevidjeni kompleksasi, da su olicenje svega onoga protiv cega se toliko "bore". Mozda bi vise trebali da porade na svojim kvalitetima, svojim pesmama, da na delu dokazu svu tu svoju nazovi superiornost u odnosu na druge, koji su mozda u bransi koja se njima ne svidja, postigli mnogo vise, pa nemaju toliku potrebu da druge ponizavaju i vredjaju da bi dokazali svoj uspeh i kvalitet. Kao sto je i poznato, kompleks vise vrednosti je ustvari kompleks nize vrednosti, a oni to na svom primeru, dokazuju.
bravo na zapazanju...to toliko bode oci...
nisu inteligencija i duhovitost jedine i najvaznije osobine...a njima mnoge, ljudske, fale...
2 infantilna, nezrela zombija koji pljuju sve oko sebe, a nista ne pokrecu, jer nisu kadri za takvo sto...pogotovo ajs...

AJS POBEĐUJEon bar nema na sebi 3kg silikona......
ZAto ima 3 tone papira za wc u nosu, cisto da mu odrzava ravnotezu posto mozga nema.

i pametniji je od glupe mimi i od milica alkosa...
To se nesto i nije pokzalo. Dobro, mozda moze bolje da podriguje, prdi i smrdi nego oni, ali ja to ne bi isticala. Ma Milic je za njega doktor. JEste da je vulgaran do maksimuma, ali ako nista drugo bar je normalniji od ovog.
Uostalom jedini VIP ukucani su Era(bio) i Milic. Ovo sve s konca i konopca doslo. Milic je poznat jos od pre 20g, Era isto tako ako ne i vise. A ovi...za neke prvi put cujem. Bad Copy isto nedavno (2-3g) nema sanse da su duze.
Trebali su da pozovu prave VIP ukucane, mada mozda i jesu ali ovi nisu hteli da udju.

bravo na zapazanju...to toliko bode oci...
nisu inteligencija i duhovitost jedine i najvaznije osobine...a njima mnoge, ljudske, fale...
2 infantilna, nezrela zombija koji pljuju sve oko sebe, a nista ne pokrecu, jer nisu kadri za takvo sto...pogotovo ajs...
Slazem se.

btw...Era izjavio kako ce za 10.000 evra organizovati letovanje na 10 dana za decu iz Zvecanske. (na za sve, za desetoro dece). Bas me odusevio.

Tako mi je drago sto izbacise SKY WIKLERA!! Od samog pocetka mi je bio favorit, ali tek ove zadnje nedelje se videlo kakav je on u stvari......
A i bzv je kada pricaju o narodnoj i zabavnoj muzici da se peva samo o je**** a njihove pesme su MILION puta gore....
Mislim VOLIM JA RAP (narodnjake ne podnosim) ali mrzim kada pricaju nesto a ne vide sebe!!!!

Nadala sam se da ce Petar da pobedi ali i njega izbacise :lol:

Sada mi je sve jedno.... ne voilm nikoga od ovih... Mozda bi trebalo da pobedi Mimi...Jeste da ima nenormalnu kolicinu silikona na sebi, ali barem se NE POKAZUJE za razliku od Anestezije...

Njega ne bi nacinilo covekom da ugradi bilo sta- da ga prepravljaju ne znam kakavi strucnjaci u ne znam cemu, ne bi uspeli da otklone kvar koji nosi u svojoj licnosti.
A silikoni bi definitivno i njemu i Vikleru pomogli, nek se zabave izmedju sebe momci, kad vec ne znaju da se ponasaju sa zenama...
Ako su im sve zene *****, za sebe su bar sigurni da su posteni.
Sta si se Rebelko naljutila...?
Zao mi je sto je Sky ispao prije Ajsa.Nekako mi je Sky bio simpaticniji.Nisu oni losi,mnogo se foliraju...ali su dobri :)
NAPRIJED MILIC :)
Mada i Mimi je simpa.Nije zla.
Petar...ajme,nemam nista protiv covjeka ali kako su one vikale ''pero mi te volimo pero mi te volimo'' :roll:

A ti si mirisao Eru?
Mislim, posto znas kako mirise...

Dobro, Ajs je latentno zaljubljen u Skaja, a Skaj mu je pokoran i poslusan do maksimuma, a vi ste isti tabor.

Znaci, ipak si mirisao Eru, ajde priznaj.....
Pola ti se prasta, jer je Era navalentan i kaze da niko do sad nije uspeo da se odbrani od njega :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mimi do pobede, a Nigrutin kod psihologa pod hitno! Ima covek problem sa zenama, mrzi ih.
za ovu izjavu...treba nobelovu nagradu da dobijes.ovo sto sam boldovala.
A trude se da izgledaju ravnopravno a u stvari ga Ajs kontrolise kao ...ponestaje mi izraza sa takvo nesto.

Cemu tolika sreca ??? Jel ti taj podrigivac neki rod???
nije tebro ali je ralno najbolji od svih ovih nebuloza da nema njega glasao bi i ja za milica ovako 40 poruka veceras ide za ajzaka barabcinu!!!

Sta si se Rebelko naljutila...?
Zao mi je sto je Sky ispao prije Ajsa.Nekako mi je Sky bio simpaticniji.Nisu oni losi,mnogo se foliraju...ali su dobri :)
NAPRIJED MILIC :)
Mada i Mimi je simpa.Nije zla.
Petar...ajme,nemam nista protiv covjeka ali kako su one vikale ''pero mi te volimo pero mi te volimo'' :roll:

greska oni se ne foliraju oni su takvi i to bi trebalo da shvatite svi vi koji ste neupuceni uostalom videcete kad se zavrsi vb da se nista nece promeniti u njihovom ponasanju van kuce...

Saro Mimi je iz NK :evil: :lol: kakav milic :evil:

nije tebro ali je ralno najbolji od svih ovih nebuloza da nema njega glasao bi i ja za milica ovako 40 poruka veceras ide za ajzaka barabcinu!!!

greska oni se ne foliraju oni su takvi i to bi trebalo da shvatite svi vi koji ste neupuceni uostalom videcete kad se zavrsi vb da se nista nece promeniti u njihovom ponasanju van kuce...
AllEyesOnMe znam znam i znam.Simpaticna mi je, ali Milic je Milic.
Oni se foliraju na vrhunskom nivou...pogotovu Ajzak.A sve je tipa ''mi se ne foliramo'' a u stvari ...

To sto na jeziku to mi je u dusi
jer ja nisam covjek sto lagati zna
Dugo sam bio bijela vrana u kuci
jer nece da shvate da put biram sam
Jos vidim uzas kod sviju na licu
kada prvi put ja rek'o sam ne
I na svoju ruku sam postao covjek
i kad bi opet ja isto bi sve

Da,da
Doktor za R'n'R

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.