Drugo je da neko psuje, a drugo je kad neko izigrava debila samo zato sto zna da ga kamera snima. Licno, mislim da su i Ajs i Vikler drugaciji van kuce i da ove stvari koje rade u kuci VB ne rade u svojoj kuci. Tacno znaju da ih snima kamera pa onda :"Aj da se sto vise debilisemo pa da ispadnemo face". Jer ne mogu da zamislim da se ijedna normalna osoba tako stvarno ponasa. A i ono ogovaranje je bilo katastrofa. I posle drugi ukucani dvolicni, a ovi super. I ona Kaja, ne znam o cemu li je mislila? Pa ja ne bi onog Viklera poljubila pa da mi plate. Toliko mi izgleda strokavo da to nije istina. Cak bi i Milica, koji je 30% plastican, pre poljubila nego njega.
A na koji se to nacin Era odrekao vere?
To sto je on pricao za ukucanke, to je bila cista zaje,bancija, sam je rekao kad je izasao. A i nijednu nije uvredio. On se blentavio, one ga nisu shvatale ozbiljno i to je to. A Milic i on se isto zeza, mada preteruje sa vulgarnostima, ali on je takav i privatno. Prijatelj mog oca je imao prilika da ga upozna i da nakratko radi sa njim i kaze da je i ovako njemu svaka druga rec k***c i p***a .