Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Era je najveci pajser koga sam u zivotu videla...Neizivljeni starac....pedofil....svet ostaje na mladjima....

Pa onda pobijmo sve starije koji ce nam.Mozemo od tvojih babe i dede da krenemo i od roditelja.
Era se zajebava a ko to nije shvatio ne vredi mu ni crtati. A i nisam video nikog maloletnog u kuci VB pa da bi neko mogao da bude pedofil

xa,xa,XAAAAA evo gledam vb i smejem se tvoji komentarima,bukvalistooooo
Sladja ima 19 god. tek je preshla granicu punoletstva,a ako cemo realno punoletan se postaje sa 21 god. a tebi je lik onaj ko je izvredjao svoju veru,neshto najsvetije,koji je izvredjao svoj narod......LIK,A?

ma kakav crni era.........meni se niko u kutji ne svidja,ali era je svakako jedan od najzanimljivijih likova....a kad je plakao,axaxxaxxa......plakala sam od smeha....:lol:

a reperi su poslednje nedelje odvratni...potpuno su se izolovali od ostalih kao da su oni neka visha vrsta.........:rolleyes:

xa,xa,XAAAAA evo gledam vb i smejem se tvoji komentarima,bukvalistooooo
Sladja ima 19 god. tek je preshla granicu punoletstva,a ako cemo realno punoletan se postaje sa 21 god. a tebi je lik onaj ko je izvredjao svoju veru,neshto najsvetije,koji je izvredjao svoj narod......LIK,A?

Ko je vredjao svoju veru i narod?????? Nisam bas nesto pratio ali da nije mozda kad je bio onaj slucaj sa stiroporom pa kad je Era popizdeo i psovao u kuci??? Ako je taj slucaj pa sta reci.Era je bio u pravu ne 100 vec 1000000 %

19 godina.Pa ta se rastura od k. Niko mi tamo nije LIK ali ova dva pajsera su najmanje likovi

Era sa stilom! :) Bas mi krivo sto je izasao, on i Milic bili (odnosno Milic i dalje jeste) moji favoriti. Bilo ko da pobedi samo ne oni retardi. Znaci ja ne znam sta im je. Ajde Vikler i nekako, ali onaj Ajs kao da nije normalan.

A sto Donalde? Sta mu fali? Ne slusam narodnjake, pa da ga zbog toga kao nesto simpatisem, ali covek uso da se zeza. Malo se zezao, ali se nije bas toliko debilisao. Bar nije gurao rolne papira u nos, prdeo, podrigivao i kreveljio se kao retardiran. Cisto moje misljenje. Mozda 100% gresim, ali ne volim to neko preveliko majmunisanje.

Koja je shlihtara ovaj Era StiropoLis. Za onu flašu je kukao 5 dana, samo smo čekali kad će najaviti tužbu protiv Milića a sad odjendom, on je vuk, njegov brat, prijatelj i ostalo. A smešno je da se čovek ponosi time što je kreten.

Ajs i Sky su izmislili kulturu za sve ostale. Pa Era je veoma kulturan u ispovedaonici, neznam da li ste primetili da nijednom nije psovao u izgovedaoni osim kad je bio stiropoL incident ali zato napolju sve po spisku. Slađa mi je bila gotivna dok nije počela da flertuje sa Erom, mala je izgleda sponzoruša i od tad me smorila. Trebali su Unu Bicarku da ubace...

Drugo je da neko psuje, a drugo je kad neko izigrava debila samo zato sto zna da ga kamera snima. Licno, mislim da su i Ajs i Vikler drugaciji van kuce i da ove stvari koje rade u kuci VB ne rade u svojoj kuci. Tacno znaju da ih snima kamera pa onda :"Aj da se sto vise debilisemo pa da ispadnemo face". Jer ne mogu da zamislim da se ijedna normalna osoba tako stvarno ponasa. A i ono ogovaranje je bilo katastrofa. I posle drugi ukucani dvolicni, a ovi super. I ona Kaja, ne znam o cemu li je mislila? Pa ja ne bi onog Viklera poljubila pa da mi plate. Toliko mi izgleda strokavo da to nije istina. Cak bi i Milica, koji je 30% plastican, pre poljubila nego njega.

A na koji se to nacin Era odrekao vere?

To sto je on pricao za ukucanke, to je bila cista zaje,bancija, sam je rekao kad je izasao. A i nijednu nije uvredio. On se blentavio, one ga nisu shvatale ozbiljno i to je to. A Milic i on se isto zeza, mada preteruje sa vulgarnostima, ali on je takav i privatno. Prijatelj mog oca je imao prilika da ga upozna i da nakratko radi sa njim i kaze da je i ovako njemu svaka druga rec k***c i p***a .

Tema vam je otvorena ponovo.
Možda suviše rano, ali idem sad u grad, i ko zna koliko ću da se zadržim.
A vi pazite šta pišete, pošto vas neko uvek posmatra :evil: :lol:
Onda ćemo popodne da vidimo da li još neko hoće na odmor od Krste :mrgreen:

KAzu da sada kad su se reperi razdvojili Milic ima najvise sanse za pobedu. Nista, ostaje nam samo da cekamo i vidimo. :) C'mon Milic! :D

ada naravno
Milic ko bi drugi
jedina prava zvijezda unutra
i legenda domaceg rocka
bez obzira sto je prvi izdao rock
pocevsi da pise za narodnjake
ebi ga to ti je kad prifali love.
Covjek je kompletna licnost
jes da je vulgaran i prost
al to je Milic
bolje i to no ic po kuci
pa podrigivat i ogovarat sve okolo