Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cek..jel ti kapiras da je covek glumac..mislim u pravu si da je trebao glumiti tih mesec dana..izvoditi svoje predstave..uzeo bi novac 100%..ne razumem samo zasto su ljudi ocekivali od njega da ih zabavlja nonstop.
ma kapiram ja to, ali mislila sam da spada u onaj soj ljudi koji su duhoviti, zabavni, smesni uvek, u svakom drustvu...ne moze svaki glumac da bude komicar i da zasmeje ljude, a bicko je jos kao ruzmarin meni bio toliko smesan i blesav da sam bila sigurna da je covek i privatno takav.
Ajs mi je obican prostak. Onaj drugi Vikler takodje. Najobicniji primitivci koji misle da su strasno zabavni ako podriguju,prde i guraju u nos pola rolne toalet papira. Bezveze (ovo je licno misljenje)
pa ovo je i moje licno misljenje.
nevaspitani, bezobrazni, prde, smrde, smaraju, miniraju svaki zadatak, jedva da se pomere od kreveta do kreveta,
sto godina imaju a ponasaju se kao klinci.
samo mi je krivo sto se ova decica toliko loze na njih, to im je VRH, oni su im uzori.
strava i uzas.

samo mi je krivo sto se ova decica toliko loze na njih, to im je VRH, oni su im uzori.
strava i uzas.
To je i ono najgore u svemu. Nisu ni Milic ni Era cvecke, ali su za ove doktori nauka. Milic je vulgaran ali to je on. Od prvog do poslednjeg dana, takav je i licno. Era se nabacuje svima, ali ne preteruje. Mislim, gadjati nekog stiroporom, gurati papir za wc u nos i ostale gluposti je jednostavno dno dna. I ako neko od njih dvoje pobedi, to ce samo dokazati nas intelektualni nivo.

KAzu da sada kad su se reperi razdvojili Milic ima najvise sanse za pobedu. Nista, ostaje nam samo da cekamo i vidimo. :) C'mon Milic! :D

Da, sada on vodi na forumu VB-a... I vrlo je moguće da će pobediti, pošto su ovi očigledno prsli skroz.
A i to je dobar marketinški potez VB-a, što ih je razdvojio, pošto su zajedno bili apsolutni favoriti za pobedu... Sada je tenzija :lol:

Nisam redovno pratila desavanja u kuci, mozda sam odgledala samo par epizoda, ali od onoga sto sam videla mogu da zakljucim da su Milic i Era najinteresantniji.Umesto Ere juce je trebalo izbaciti nekog drugog, ali nema veze, ostao je Milic, tako da mi je on glavni favorit za pobedu. :)

ma kapiram ja to, ali mislila sam da spada u onaj soj ljudi koji su duhoviti, zabavni, smesni uvek, u svakom drustvu...ne moze svaki glumac da bude komicar i da zasmeje ljude, a bicko je jos kao ruzmarin meni bio toliko smesan i blesav da sam bila sigurna da je covek i privatno takav.
Ma sve ok..ja naprotiv ne ocekujem da ljudi budu takvi privatno..cak sam cuo dosta prica o nekim glumcima kao da su namcori..susta suprotnost onoga cemu se divimo i ja ih prihvatam takve.
Ovaj vb je cist promasaj..najmanje bi mi bilo krivo da milic uzme novac.

Nisu trebali da joj puste to. Stvarno nije fer. A i njoj sta joj trebalo da poljubi onu seljacinu. A ne znam ni kako njemu nije bilo neprijatno da ono kaze. Mada, sta zna seljacina. I posle ce neko da mi kaze da je kulturan. Ako je ono kultiruno onda ne znam sta nije.

Nisu trebali da joj puste to. Stvarno nije fer. A i njoj sta joj trebalo da poljubi onu seljacinu. A ne znam ni kako njemu nije bilo neprijatno da ono kaze. Mada, sta zna seljacina. I posle ce neko da mi kaze da je kulturan. Ako je ono kultiruno onda ne znam sta nije.

Pa dobro covek je rekao istinu ali ne znam sto ju je ljubio to mu nije trebalo. Ali definitivno ce ta Kaja kostati njih dvojicu 50000 evra sto je dobro

AJS I VIKLER - GOVEDA ISKOMLEKSIRANA

navijao sam za njih, ali što je mnogo, mnogo je. onoliko nepoštovanje preko bilo kome (pa i da je štajgara sa AIDS-om). samo pokazuje koliko su nule od ljudi, i koliko su neuspešni u svemu, i žive sa roditeljima sa 30 godina u Kotežu i raspašće se u istom.
gotivio sam Ajzaka zbog debilnih tekstova i atmosfere, ali ustvari je šabančina iskompleksirana samo takva. gori su od Diksi i Nataše iz prošlog serijala.
DAJ BOŽE DA POBEDI MUMIJA VUKAŠINOVIĆ (iako je antipatičan i odvratan, ali ima da glasam za njega).

idi i vi gnijezdo Orloše.
želim ti da imaš priajtan kontakt sa ''urbanim'' momcima, i da doživiš isti tretman pljuvanja iza ledja kao Kaja. to su ti slabići najgori, ništa u lice a kao šmekeri idemo.
u-ž-a-s

bravo.
totalno si u pravu.
bio sam u zabludi. kao Ajs ovo ono žbidelj, hedovina, sprdnja.
ustvari slabići najgori koji postoji.

Era je deset koplja iznad svih u kući, i najbolji izlazak od početka VB-a kod nas je priredio. Kapa dole

bravo.
totalno si u pravu.
bio sam u zabludi. kao Ajs ovo ono žbidelj, hedovina, sprdnja.
ustvari slabići najgori koji postoji.

Era je deset koplja iznad svih u kući, i najbolji izlazak od početka VB-a kod nas je priredio. Kapa dole

Pa kazem vam ja da je Era za njih car. Covek je shvatio VB kao nesto gde treba da uveseljava narod a ne gde ce da zaradi pare.

Hahahahaha!! Ode jedan :D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back