- Poruka
- 3.335
Ova modelsica nema grama mozga.Neverovatno nesto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpisujem.ada naravno
Milic ko bi drugi
jedina prava zvijezda unutra
i legenda domaceg rocka
bez obzira sto je prvi izdao rock
pocevsi da pise za narodnjake
ebi ga to ti je kad prifali love.
Covjek je kompletna licnost
jes da je vulgaran i prost
al to je Milic
bolje i to no ic po kuci
pa podrigivat i ogovarat sve okolo
ma kapiram ja to, ali mislila sam da spada u onaj soj ljudi koji su duhoviti, zabavni, smesni uvek, u svakom drustvu...ne moze svaki glumac da bude komicar i da zasmeje ljude, a bicko je jos kao ruzmarin meni bio toliko smesan i blesav da sam bila sigurna da je covek i privatno takav.Cek..jel ti kapiras da je covek glumac..mislim u pravu si da je trebao glumiti tih mesec dana..izvoditi svoje predstave..uzeo bi novac 100%..ne razumem samo zasto su ljudi ocekivali od njega da ih zabavlja nonstop.
pa ovo je i moje licno misljenje.Ajs mi je obican prostak. Onaj drugi Vikler takodje. Najobicniji primitivci koji misle da su strasno zabavni ako podriguju,prde i guraju u nos pola rolne toalet papira. Bezveze (ovo je licno misljenje)
To je i ono najgore u svemu. Nisu ni Milic ni Era cvecke, ali su za ove doktori nauka. Milic je vulgaran ali to je on. Od prvog do poslednjeg dana, takav je i licno. Era se nabacuje svima, ali ne preteruje. Mislim, gadjati nekog stiroporom, gurati papir za wc u nos i ostale gluposti je jednostavno dno dna. I ako neko od njih dvoje pobedi, to ce samo dokazati nas intelektualni nivo.samo mi je krivo sto se ova decica toliko loze na njih, to im je VRH, oni su im uzori.
strava i uzas.
KAzu da sada kad su se reperi razdvojili Milic ima najvise sanse za pobedu. Nista, ostaje nam samo da cekamo i vidimo.C'mon Milic!
![]()
Ma sve ok..ja naprotiv ne ocekujem da ljudi budu takvi privatno..cak sam cuo dosta prica o nekim glumcima kao da su namcori..susta suprotnost onoga cemu se divimo i ja ih prihvatam takve.ma kapiram ja to, ali mislila sam da spada u onaj soj ljudi koji su duhoviti, zabavni, smesni uvek, u svakom drustvu...ne moze svaki glumac da bude komicar i da zasmeje ljude, a bicko je jos kao ruzmarin meni bio toliko smesan i blesav da sam bila sigurna da je covek i privatno takav.
Nisu trebali da joj puste to. Stvarno nije fer. A i njoj sta joj trebalo da poljubi onu seljacinu. A ne znam ni kako njemu nije bilo neprijatno da ono kaze. Mada, sta zna seljacina. I posle ce neko da mi kaze da je kulturan. Ako je ono kultiruno onda ne znam sta nije.
.tebi je neko legenda sto z****** druge ljude.. a sta na pr da njih dvojica uvate tebe i da te oleshe od zaj***cije da li bi onda bili legende?? razmisli malo o tome![]()
bravo.
totalno si u pravu.
bio sam u zabludi. kao Ajs ovo ono žbidelj, hedovina, sprdnja.
ustvari slabići najgori koji postoji.
Era je deset koplja iznad svih u kući, i najbolji izlazak od početka VB-a kod nas je priredio. Kapa dole