daXer
Poznat
- Poruka
- 7.277
AJZAK POBEĐUJEswidelo se to vama ili ne.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Totalno mi je nebitno ko pobedjuje ali molim fanove Vladana Aksentijevica da mi nabroje njegovih 5 dobrih osobina? Ja ne videh ni jednu..
AllEyesOnMe znam znam i znam.Simpaticna mi je, ali Milic je Milic.
Oni se foliraju na vrhunskom nivou...pogotovu Ajzak.A sve je tipa ''mi se ne foliramo'' a u stvari ...
U pravu ste..nema potrebe folirati se..da si normalan..ostani bilde do kraja![]()
negde sam procitala
da, ne foliraju se, stvarno su kreteni![]()
eeej breeeej cawa pobedjyjeee!!!!!!!!![]()
Tako je Manic. Btw... Sara na pravoj si strani.To sto na jeziku to mi je u dusi
jer ja nisam covjek sto lagati zna
Dugo sam bio bijela vrana u kuci
jer nece da shvate da put biram sam
Jos vidim uzas kod sviju na licu
kada prvi put ja rek'o sam ne
I na svoju ruku sam postao covjek
i kad bi opet ja isto bi sve
Da,da
Doktor za R'n'R
Pa kad ga toliko volis - izvoli sam. Ne bi da ti kvarimo zabavu.naduvajte jaj* AJS NIGRUTINA..
Onda se ne pretvaraju nego su stvarno nevaspitan i seljacine. Ocigledno je.greska oni se ne foliraju oni su takvi i to bi trebalo da shvatite svi vi koji ste neupuceni uostalom videcete kad se zavrsi vb da se nista nece promeniti u njihovom ponasanju van kuce
Pa kad ga toliko volis - izvoli sam. Ne bi da ti kvarimo zabavu.![]()
žao mi Vukašinovića u svoj svojoj gluposti, opet mi ga žao. kad je neko tolki diktator, sujetan i gadan, ne može da nema debelog razloga.
ćuti, pije kafu i ludi.
jadan.
MIMI do pobede!!
XEXEXEX....tako se zowe jedna njegova pesma......XEXEXEXkad ne znaš nemoj da pričaš.....
ufff
dje je nadje
vise plastike u nju no mesa
klasicna seljanka
i sponzorusa
prava ona cobanka
koja je rodjena da nervira sve oko sebe
sa onim akcentom
aaaaaaarrrgggghhhh
jesi je slušao bar dva minuta? rekoh triput, evo i četvrti, devojka razbija presrasude o plavušama, ovakvim plavušama. jedina ima fakultet od svih čobana tamo. sponzoruša nije sigurno.
bolje da ima silikone u ustima nego kofein umesto mozga.
A ti si joj prvi komsija pa si gledao sa prozora kako je dovoze sponzori u BMW-u?mimi je naj folirant.......swe sto ima kupio joj je neki stric...nikad ona nije zaradila 100 000 hiljada dolara na nekoj reviji...
A ti si joj prvi komsija pa si gledao sa prozora kako je dovoze sponzori u BMW-u?
Najsrecnija verzija ovog VB-a bi bila Mimina pobeda,konacno zensko da pobedi!
to je ono što govorim. ljigana urbana faca koja voli da spusti svakoga iz svoje slabosti (al je kao duhoviti šmeker) uvek bolje prolazi od na prvi pogled kao ''''seljačine'''. eto vam ga Nigrutin, udajte se za njega.
a kostura ni ne komentarišem. treba mu ili ozbiljan psihološki tretman ili da prestane da sabija kafe (kontam da i to utiče na organizam, lik tuče 20 kafa dnevno)
Da citas malo pazljivije ovaj forum, uvidio bi da ja nemam nista protiv Wiklera,cak mi je i simpatican a prema AJsu sam ravnodusna.Bolji on nego Era kazem ja.vi ste bre iskompleksirani i poremeceni sevajte svi!
EJJJ BREEEJ NJI NJI NJI NJI NJI sad ce tek da mu pocinju pesme pun sam ko brod
sve mi diraj,ali Niksic nemoj 8)eee
Ali Milic je institucija
nista gore no kad neki dosadan lik
pobjedi
ka ova Mimi
ne znam po cemu je to ona zanimljiva
osim sto mi tuda skace
jos kad izusti nesto na onom Niksickom dijalektu brrrrrrr
da nema izgled ljudske replike
bila bi davno izbacena
ljudi vole neobicno
Kao sto sam vec rekla jedini VIP ukucanin je Milic (bio i Era) . Covek je legenda vec 20+ godina.
sve mi diraj,ali Niksic nemoj 8)