Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.870
A Bad copy su gori od Ere jedno pedeset puta...jos je gore sto su mladi, a onakvi
O tome sam pricao..slabo ko kapira..to je bg zargon.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Bad copy su gori od Ere jedno pedeset puta...jos je gore sto su mladi, a onakvi
jeste videli kako se sky i kaja ljube (tj nista nije moglo da se vidi ispod jastuka)
ali oni njihovi komentari posle toga, mislim na bad copy, su tako JADNI i bedni, ma nemam odgovarajucu rec za takav prostakluk idioti jedni kretenski.
Era je totalno nenormalan covek, psihopata..
Izjave za Sladju tipa - "Joj, kad joj cujem glas..." i "Nju niko ne bi voleo i pazio kao ja" su dovele do toga da mi se prevrne utroba.
Onda kad je histerisao u dnevnoj sobi i posle plakao u ispovedaonici....
Kako je taj covek zajedno sa Zoricom Markovic prosao pregled psihijatra i usao u kucu?!!!
Da sam Sladjin otac pretukla bih ga cim izadje iz kuce!
to je rekao era pa je verovatno satiricnoHoce li neko reci ovim kokoshkama da se kaze stiropor a ne stiropol.:rolleyes:
mozes samo da ih mrzisne, ja bih samo njih volela da vidim ODVOJENO, nisu hteli da udju jedan bez drugog, FUJ, lako im je da prozivaju ostale, zajedno su mnogo jaki...ljige.
MA Sky i Vikler su samo imali srece da su se nasli u gomili narodnjaka pa im je zato popularnost u kuci skocila inace oni bi trebali da uce od tih "narodnjaka" kako se treba ponasati.
Ja licno ne volim Grand, ne slusam te stvari ali opet to ne znaci da cu u nebesa dizati ono sta nije dobro, a ponasanje dvojca bez kormilara je katastrofalno, narocito sad ovo sa KAyom. PA sta se ljubi ako ce posle da je omalovazava. Najobicniji foliranti.
MA Sky i Vikler su samo imali srece da su se nasli u gomili narodnjaka pa im je zato popularnost u kuci skocila inace oni bi trebali da uce od tih "narodnjaka" kako se treba ponasati.
Ja licno ne volim Grand, ne slusam te stvari ali opet to ne znaci da cu u nebesa dizati ono sta nije dobro, a ponasanje dvojca bez kormilara je katastrofalno, narocito sad ovo sa KAyom. PA sta se ljubi ako ce posle da je omalovazava. Najobicniji foliranti.
To je i mene iznerviralo, i sad tek vidim kakve su površne osobe u pitanju. :shock:
Totalno bzv, i apsolutno jadno![]()
Mislim da je Era extra lik,da se ne folira.Seljak je i ne krije to.Manijak jeste,ali bez to osobine,ne bi bio zanimljiv.
jeste videli kako se sky i kaja ljube (tj nista nije moglo da se vidi ispod jastuka)
ali oni njihovi komentari posle toga, mislim na bad copy, su tako JADNI i bedni, ma nemam odgovarajucu rec za takav prostakluk idioti jedni kretenski.
Oni su kraljevi.Pogotovo Ajs.Pa kakvi komentari?Sta je ona pita bundevara(kaya) htela?Majka petogodisnjeg deteta...phahaha...moral na prvom mestu.....Fuxetina najobicnija
...Bravo za sky-a sto je raskrinkao!!!!Bad copizzzzzzzzz rulezzzzzzzzzzzz
To sto je ona drolja i glupa ne znaci da je on ispao frajer.
Jadan je.