Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste videli kako se sky i kaja ljube (tj nista nije moglo da se vidi ispod jastuka :lol: )
ali oni njihovi komentari posle toga, mislim na bad copy, su tako JADNI i bedni, ma nemam odgovarajucu rec za takav prostakluk idioti jedni kretenski.

NatasaNatasa, za kaju.
sky se hvalio kako je ljubio kaju..jadnik...kao i njegov drugar koji pita: kakav joj je jezik..jel debeo kao njena ******...i tako...ne prestaju...usne su joj pola kile...
vikler ne prestaje da pljuje kaju, ajs ga podrzava...
(ljubili su se u krevetu pod jastukom)

i da, nominacije su bile u nedelju, NOMINOVANI SU BORKO I MILIC.

au, razocara me Vikler...S pandjao se sa Kajom... ma meni su njih dvojica bezazleni( za razliku od ere), i njima vise prilici mangupsko ponasanje nego Eradinu... Mislim, oni su tipicni bg momci sa vrelog asfalta... xe, xe, xe... A kako je Sky ljuljao ono bepce, pa ga pazio i mazio... Ili se odlicno pretvara ili je savrsen tip.... xe, xe, xe... A ona sladja je najveca takticarka, niko nju ne nervira i niko joj ne smeta, kao prve sezone Vb sisatu >Daliborku...

Era je totalno nenormalan covek, psihopata..
Izjave za Sladju tipa - "Joj, kad joj cujem glas..." i "Nju niko ne bi voleo i pazio kao ja" su dovele do toga da mi se prevrne utroba.

Onda kad je histerisao u dnevnoj sobi i posle plakao u ispovedaonici....
Kako je taj covek zajedno sa Zoricom Markovic prosao pregled psihijatra i usao u kucu?!!!

Da sam Sladjin otac pretukla bih ga cim izadje iz kuce!

Paćenik i pedofil odvratno. Stvarno mi nije jasno kako ona njegova žena to toleriše. On ima decu koja su starija od nje:shock:
Baš me zanima koja će biti reakcija ako se pojave Sladjini rodjaci pa ih pitaju za Erine želje prema Sladji.

MA Sky i Vikler su samo imali srece da su se nasli u gomili narodnjaka pa im je zato popularnost u kuci skocila inace oni bi trebali da uce od tih "narodnjaka" kako se treba ponasati.
Ja licno ne volim Grand, ne slusam te stvari ali opet to ne znaci da cu u nebesa dizati ono sta nije dobro, a ponasanje dvojca bez kormilara je katastrofalno, narocito sad ovo sa KAyom. PA sta se ljubi ako ce posle da je omalovazava. Najobicniji foliranti.

Hoce li neko reci ovim kokoshkama da se kaze stiropor a ne stiropol.:rolleyes:
to je rekao era pa je verovatno satiricno
ne, ja bih samo njih volela da vidim ODVOJENO, nisu hteli da udju jedan bez drugog, FUJ, lako im je da prozivaju ostale, zajedno su mnogo jaki...ljige.
mozes samo da ih mrzis
MA Sky i Vikler su samo imali srece da su se nasli u gomili narodnjaka pa im je zato popularnost u kuci skocila inace oni bi trebali da uce od tih "narodnjaka" kako se treba ponasati.
Ja licno ne volim Grand, ne slusam te stvari ali opet to ne znaci da cu u nebesa dizati ono sta nije dobro, a ponasanje dvojca bez kormilara je katastrofalno, narocito sad ovo sa KAyom. PA sta se ljubi ako ce posle da je omalovazava. Najobicniji foliranti.

samo jedno da rascistimo i to ne vazi samo za tebe nego za sve Sky Vikler i Ajs Nigrutin ali nije nikako Sky i Vikler:shock:

To je i mene iznerviralo, i sad tek vidim kakve su površne osobe u pitanju. :shock:
Totalno bzv, i apsolutno jadno :neutral:

To je i mene iznerviralo, i sad tek vidim kakve su površne osobe u pitanju. :shock:
Totalno bzv, i apsolutno jadno :neutral:

Pa kazem vam ja. Dva majmuna ali eto ljudi se primili na njih jel su kao "urbani " tj da se ispravim uglavnom mladji su se primili na njih.

Kazem ja lepo Eros treba da uzme pare .Jeste on isto ima raznih bubica ali sta da se radi niko nije savrsen ali garantujem da je 100 puta bolji covek od ove dvojice a uz to mora se priznati i da je i u kuci bio zanimljiv.U principu on i Milic glavne akcije su pravili.

jeste videli kako se sky i kaja ljube (tj nista nije moglo da se vidi ispod jastuka :lol: )
ali oni njihovi komentari posle toga, mislim na bad copy, su tako JADNI i bedni, ma nemam odgovarajucu rec za takav prostakluk idioti jedni kretenski.

Oni su kraljevi.Pogotovo Ajs.Pa kakvi komentari?Sta je ona pita bundevara(kaya) htela?Majka petogodisnjeg deteta...phahaha...moral na prvom mestu....:rotf::rotf::rotf::rotf: .Fuxetina najobicnija:!:...Bravo za sky-a sto je raskrinkao!!!!Bad copizzzzzzzzz rulezzzzzzzzzzzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back