Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citala sam o tome. Da su ih pustili kuci,jer je losa gledanost.
A kako ste izglasali pobednicu?

jučer odmah u toku emisije je bilo glasovanje

al ajd dobro ...bar je Danijela pobjedila...ovo sve ostalo je strava i užas (ajd osim Salome koja je prva ispala još prošli vikend:mrgreen:...ona je ipak Slovenka:lol:)

al oni dva stilista KATASTROFA....pa ona wanna be komičarka...a nikad niko za nju nije čuo

veoma loš izbor RTLovaca za BBCelebrity....tako da u Endemolu razmišljaju da oduzmu licencu RTLu za taj šou...jer se desio skandal i prva velika blamaža Big Brothera

ja nesto vise ne cujem Kaju da kuka i place kako ima dete i kako nece dete da je vidi sa nekim muskarcem dok se cmace sa Viklerom i kaci mu se,kao sto je htela da izadje iz kuce samo sto je sela Petru u krilo!

jao ovaj HR BB je uzasno smoran...
pobjednica.jpg

SKY I WIKLER ZAKON!!!

Era je totalno nenormalan covek, psihopata..
Izjave za Sladju tipa - "Joj, kad joj cujem glas..." i "Nju niko ne bi voleo i pazio kao ja" su dovele do toga da mi se prevrne utroba.

Onda kad je histerisao u dnevnoj sobi i posle plakao u ispovedaonici....
Kako je taj covek zajedno sa Zoricom Markovic prosao pregled psihijatra i usao u kucu?!!!

Da sam Sladjin otac pretukla bih ga cim izadje iz kuce!

Era je totalno nenormalan covek, psihopata..
Izjave za Sladju tipa - "Joj, kad joj cujem glas..." i "Nju niko ne bi voleo i pazio kao ja" su dovele do toga da mi se prevrne utroba.

Onda kad je histerisao u dnevnoj sobi i posle plakao u ispovedaonici....
Kako je taj covek zajedno sa Zoricom Markovic prosao pregled psihijatra i usao u kucu?!!!

Da sam Sladjin otac pretukla bih ga cim izadje iz kuce!
Ni ja ne razumem kako su neki likovi prosli preglede psihijatra. :confused:
Mislim da oni namerno ubacuju potencijalne pacijente da ne bi bilo dosadno.
Kad su onako pustili Eru u krupnom planu kako objasnjava svoju zelju za Sladjom,oci mu se cakle nekim ludackim sjajom,uplasih se! :shock: Jadna devojka.
A posle kad sam ga idela da histerise i place,smejala sam se koliko se folira

sledeće nedelje nominovani će biti Bad Copy i verovatno opet jadni Borko.u tom slučaju Borko leti napolje. postoji mala šansa da Era bude u košu sa Bad Copy ali to je malo verovatno zbog njegovog konstantnog ulizivanja ukućanima...u svakom slučaju,biće mnoogo zabavno sledeće nedelje kada Era ispadne a Vikler i Ajs ostanu.

Ni ja ne razumem kako su neki likovi prosli preglede psihijatra. :confused:
Mislim da oni namerno ubacuju potencijalne pacijente da ne bi bilo dosadno.
Kad su onako pustili Eru u krupnom planu kako objasnjava svoju zelju za Sladjom,oci mu se cakle nekim ludackim sjajom,uplasih se! :shock: Jadna devojka.
A posle kad sam ga idela da histerise i place,smejala sam se koliko se folira

Svako ima kapislu i pukne kad tad..narocito u takvim uslovima..treba citati izmedju redova..da ne ponavljam sta mislim o bad copy opet ce obrisati.8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back