Jel provalio neko kako Borko, ne bi li se dodvorio Ajsu i Skaju i sprijateljio sa njima, izigrava dvorsku ludu za njih, zasmejava ih kao... ?
A sve to izgleda bez veze... (zabranjene su druge reci

)
A sto rece Beladona, Nigrutin ima neki tezak problem. Takodje mislim da ima teze probleme u komunikaciji sa suprotnim polom, decko ne zna da se ponasa u drustvu devojaka. Moze on da prica do sutra kako je imao devojke i sve to, ali imam utisak da je pre svega neka vrsta zenomrsca.
U glavnom unapred ima negativne stavove prema devojkama i ne gleda ih kao ljude, vec kao da su neka drugabica koja ne zive na njegovoj planeti.
Nema drugarice, kao to je za njega ne moguce... S obzirom na to kakve sam sve gnusne i masne komentare cula od njega, ne verujem da bilo koju devojku moze da gleda normalno bez potcenjivanja, predrasuda i bojazni da je, kako on kaze, fuksa.
To je sve odlika muskarca koji nije bas imao uspeha kod zena i ne snalazi se u drustvu istih, pa im onda iza ledja daje pogrdne nadimke, prica kako i sta bi on radio i ljubomoran je na ljubavne uspehe svog prijatelja.