- Poruka
- 5.862
da,da jos je rekla 'cula sam da je dobra knjiga'...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,da jos je rekla 'cula sam da je dobra knjiga'...
Mene Kaja toliko nervira sa onim njenim pevanjem da mi odmah skoci pritisak! Dosadila je i Bogu i Narodu!
Bicko
sta ce onaj pastir tamo
kako lose fore ima covjek
Milic je za njega doktor kad su u pitanju provale.
Covjek provocira Milica
kad god mu se ukaze prilika
i to sa onim zastarelim,prevazidjenim,iritantnim
debilnim forama
na koje se ni neko malo celjade ne bi nasmijalo
koji Cobanin,pakao.
a sta su oni reperi kao izveli bolju predstavu!?jedan podrigne i svi odusevljeno pocinju da se smeju! Borko igra u predstavama za decu,prema tome zna sta radi,i sigurna sam (kao sto je Sladja rekla) da je smislio interesantnu predstavu,ali ostali mu nisu dali sansu zato sto ga ne podnose! da je bilo ko drugi zapoceo predstavu tako,garantovano ne bi doslo do onakve reakcije,odn.ponizavanja "slabijeg" u drustvu,da bi se oni sami osetili vaznijim i mocnijim! ja onakvo ponasanje nisam videla jos iz osnovne skole,i to nizih razreda. bas mi je zao bilo Borka,i trebalo je da im pokaze zube! Zorica bi lako to resila!!!
Izvin'te sto upadam nepozvana, ali sta znaci "metaniše" ?ipak sam ga nekoliko puta videla da metaniše, zakljucujem da je lepo trebao da bude pop....
такођеOno kad je Ajs stavio onu bebu i povio je onako mi je bilo najsmesnije nesto.umrla sam od smeha tad
opusteno ko da se prica o nekom filmu...a jel ima na youtube ono kad je ajs stavio dete u fioku
Izvin'te sto upadam nepozvana, ali sta znaci "metaniše" ?
ja kad era peva,stavim mute na tv...ok peva,ali ne zna da stane-a to me puca u mozak
koncert je bio s*anje bez repera...ali zato death metal okršaj sa Erosom rulz...posebno me je Borko iznenadio...
Tebi sve smeta, na sve imas primedbu i sve je glupo itd.
Ok, ni ja ne volim Bicka, ali ti nista ne volis i od tebe nista lepo nisam procitao!
Ja sam zakljucila da je Milic kralj...
Covek je prosao sve i svasta u zivotu, mislim da ume dobro da proceni ljude i mnogo sta pametno da kaze. Ima zivotnu mudrost i nije neproduhovljena osoba.
To sto se zeza i nekad odvali nesto vulgarno je verovatno posledica zivota koji je pre vodio. Ocigledno mu se sve moglo ranije pa se navikao na to, ali opet mu to ne pomucuje rasudjivanje toliko, ipak je svestan sebe za razliku od Ere recimo, koji definitivno ne zna gde mu je mesto.
Znaci, Milic je sa svim svojim manama interesantna osoba i gotivan lik.
Ne svidjaju mi se nikako Borko i Era.
Za Eru nemam sta da obrazlazem. Prvo sam mislila da ga treba poslati psihijatru, ali sad vidim da je ZOO vrt ipak prihvatna ustanova koja mu najvise odgovara.
Lik je mnogo prost, pokvaren i nesvestan sebe. To najvise kazem zbog toga sto se i kako se lozi na 19-ogodisnju devojku.
Borko je bruka za svoju profesiju. Volela bih da znam u kom je gradu zavrsio akademiju i ko je bio u komisiji kad je polagao prijemni. Taj covek nema produhovljenost jednog glumca, nije ni zanimljiv, duhovit, harizmatican... Nije nista! Totalno je bezlican. Ne mogu da ga zamislim ni u jednoj pozorisnoj ili filmskoj ulozi, mozda u nekoj gde ga gadjaju pitama, a on je opet neki retard bas kao i u reklami po kojoj je jedino poznat. Ne znam ko bi kupio kartu njega da gleda. Da li je dobar ili los covek ne znam, ali je sujetan da je to smesno.
S obzirom da ne pratim serijal redovno, a ipak sam ga nekoliko puta videla da metaniše, zakljucujem da je lepo trebao da bude pop....
Ovim naravno ne zelim da uvredim svestenike ni vernike, moj deda je pop i sigurna sam da je zanimljiviji i harizmaticniji covek od Borka, mozda cak i bolji glumac. Samo mislim da nam Borko preterano stavlja do znanja da je religiozan.
Borko malo nije normalan.Izbija iz njega neki prikriveni bes,nervoza,agresija...koju prikriva navodnom dobrotom
To sto je tunjav ne znaci da je dobra osoba.
Znam,znam... to su oni likovi koji kad im pukne film i ubiju nekoga,komsije se cude,otkud to,pa bio je bas dobar i fin decko,uvek se javljao...naprotiv
ti tunjavi su najopasniji
latentni manijaci