@zoja
Primećen član
- Poruka
- 590
Potpuno NEZASLUZENA pobeda sto se mene tice...On je jako dobar momak, ok je, to se vidi, ali zaista je neko ko ni u kom smislu nije doprineo sou-programu...Covek iz senke, koji nista nije ucinio za ovih mesec dana da zasluzi pobedu..Mogu i ja da odem tamo i non-stop da cutim i pokupim pare...![]()
Pa možeš, probaj, i Ivan Ljuba je tako pobedio, jes da je momak pametan, kulturan,fin,ne psuje, TV ne gleda, ali je došao do finala i pobede sa nekim zadatkom: "zamapti" i on jedino imao mozga da nešto i zapamti, ostali navlačili majice i gumice na glavu. Tako i Milan-švaba pobedio, nije se ničim isticao no bežao i samo bežao od svega i svačega, od konflikata bilo koje vrste do ne znam ni ja čega. Muka mi je da je anabela došla do super finala, čime majku mu, sem što se vatala sa onim manekenom, šta je to pametno rekla, ma to ti je Srbija brale, fala bogu da ne pobedi Era ili Bora, tek to bi bio fijasko našeg ukusa.
Ja budala navijala za Ervina, ali, kome fali momak koji samo za sport i zdrav život živi, sinoć popio dve-tri čaše vina, danas ceo dan bio bolestan