Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potpuno NEZASLUZENA pobeda sto se mene tice...On je jako dobar momak, ok je, to se vidi, ali zaista je neko ko ni u kom smislu nije doprineo sou-programu...Covek iz senke, koji nista nije ucinio za ovih mesec dana da zasluzi pobedu..Mogu i ja da odem tamo i non-stop da cutim i pokupim pare...:thumbdown:

Pa možeš, probaj, i Ivan Ljuba je tako pobedio, jes da je momak pametan, kulturan,fin,ne psuje, TV ne gleda, ali je došao do finala i pobede sa nekim zadatkom: "zamapti" i on jedino imao mozga da nešto i zapamti, ostali navlačili majice i gumice na glavu. Tako i Milan-švaba pobedio, nije se ničim isticao no bežao i samo bežao od svega i svačega, od konflikata bilo koje vrste do ne znam ni ja čega. Muka mi je da je anabela došla do super finala, čime majku mu, sem što se vatala sa onim manekenom, šta je to pametno rekla, ma to ti je Srbija brale, fala bogu da ne pobedi Era ili Bora, tek to bi bio fijasko našeg ukusa.
Ja budala navijala za Ervina, ali, kome fali momak koji samo za sport i zdrav život živi, sinoć popio dve-tri čaše vina, danas ceo dan bio bolestan :D:D:D takvi nama ne trebaju, a ne trebaju nam ni šoumeni kao Boki, bolji su nam bora i era, fuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

Jedini normalan pobednik, za ovih 7 sezona VB.
:klap: pravi komentar :ok:
Meni je bilo samo da ona makedonska nakaza ne uzme pare jer bi to bilo van svake pameti da neko ko je hteo da izigrava bud.lu u kući uzme nagradu...neka ide sad kod njegovi TV Sitelovaca i neka pita koliko su njegovi prebogati roditelji dali para za glasanje da se "halter-idiot" nađe na visokom trećem mestu.
Inače Švaba najnormalniji u kući i POTPUNO ZASLUŽENO JE POBEDIO :klap::klap::klap:

Potpuno NEZASLUZENA pobeda sto se mene tice...On je jako dobar momak, ok je, to se vidi, ali zaista je neko ko ni u kom smislu nije doprineo sou-programu...Covek iz senke, koji nista nije ucinio za ovih mesec dana da zasluzi pobedu..Mogu i ja da odem tamo i non-stop da cutim i pokupim pare...:thumbdown:

I dalje ne kapiras da je ovo sve samo ne show program koji se ne moze rezirati da bi zabavio..nego mi izmisljamo svojevoljno scenarija na osnovu naseg ukusa

:klap: pravi komentar :ok:
Meni je bilo samo da ona makedonska nakaza ne uzme pare jer bi to bilo van svake pameti da neko ko je hteo da izigrava bud.lu u kući uzme nagradu...neka ide sad kod njegovi TV Sitelovaca i neka pita koliko su njegovi prebogati roditelji dali para za glasanje da se "halter-idiot" nađe na visokom trećem mestu.
Inače Švaba najnormalniji u kući i POTPUNO ZASLUŽENO JE POBEDIO :klap::klap::klap:

Ma, šio mi ga Đura, čime te je Milan oduševio da mi je znati, mada, i ja navijala za njega, ali bar znam: oduševila me ljudska NEindivudalnost, volim sve što NE vole mladi, glasam za sve što mi se ne sviđa, samo da je različito.

E a razmisljam koji profil pobedjuje..ivan..miki..djani sad milan..imaju nesto zajednicko al ne provaljujem sta..neko pokazuje emocije..neko se kontrolise..jedino je miki psovao..sad ne mogu ih nazvati gubitnicima u zivotu al takav neki utisak ostavljaju..kao da su u svom svetu..ne pobedjuje neko ambiciozan s nekim ciljevima koji se istice preterano stavovima..sta znam

E a razmisljam koji profil pobedjuje..ivan..miki..djani sad milan..imaju nesto zajednicko al ne provaljujem sta..neko pokazuje emocije..neko se kontrolise..jedino je miki psovao..sad ne mogu ih nazvati gubitnicima u zivotu al takav neki utisak ostavljaju..kao da su u svom svetu..ne pobedjuje neko ambiciozan s nekim ciljevima koji se istice preterano stavovima..sta znam

Zaboravio si Mimi... Ona se isticala...

Original postavio Boris SC Pogledaj poruku
Potpuno NEZASLUZENA pobeda sto se mene tice...On je jako dobar momak, ok je, to se vidi, ali zaista je neko ko ni u kom smislu nije doprineo sou-programu...Covek iz senke, koji nista nije ucinio za ovih mesec dana da zasluzi pobedu..Mogu i ja da odem tamo i non-stop da cutim i pokupim pare...

...........................................................................................................................
PA ZNAS STA ,NIJE OVO SUVAVER PA DA MORA NESTO SPECIJALNO DA SE ZASLUZI POBEDA
OVDE DOLAzi do izrazaja NASTUP neke licnosti
Kakav je sa drugima,kako reaguje na ostale,komunikacija,,i ostalo
Meni je jako drago da je on pobedio
jeste da sam navijala za Ervina
ali sam znala da ne moze pobediti
ali,kada pogledas,,nekako svaba mi je bas nekako,izgleda kao neko kome su zaista pare potrebne,
on nesto nece imati prilike da zaradi te pare
dok svi ostali-pa i Ervin
su samo USTEDELI sebi 50 000e koliko bi inace kostalo da se dobro izreklamiraju
,,,
Nekako,Milana mi je i bilo nesto zao kada sam cula da je imao povredu glave,i od tada ima neko zujanje u usima,,,non stop
Ja sam potpuno zadovoljna
Nikda se nije desilo da se smejalo ovoliko u kuci , nikada se nije desilo da sam se ja smejala toliko ispred televizora
i to na neki reality
Nikada se jos nije desilo da u kuci-a i u bilo kojoj emisiji ovoga tipa
pa cak i u zivotu
Ne cujem ,prebacivanje =tipa
ja sam dva puta kuvala a ti si dva puta cistila,,,,
Odgovor je
Kvalitetni ljudi su se nasli na jednom mestu
(sem ere ,naravno:) )
i ja nikada ne bih imala priliku da se "druzim sa njima" da ih vb nije skupio na ovo mesto..:)
eto
pa sada neka mi kaze ko sta hoce ali ovo ja stvarno mislim-mozda je malo retardno razmisljanje ali ja to tako dozivljavam

sada znam za sledeci VIP..kada uvedu sve exentrike i nekog mirnog i tunjavog anonimusa, taj pobedjuje sigurno..eto tip za kladionicare...generalno dosadni i nezanimljivi gosti, od matorih pedofila narodnjaka do transvestita...bezveze..

Nisam zaboravio nego mi nije vredna pomena

Svaka ti je ka' u Njegosa :ok: ...Mimi ,boze kakvo stvorenje ,pa ta je Emotion-u platila 200.000 da udje u kucu ,u pokusaju da se malo izreklamira ...za to stvorenjce ne zna niko ,a nije znao ni pre VB :dash: !!!

Pa zar Mimi nije ideal skoro svakog muškarca? Fina, nevina, ne psuje, od muškaraca beži ko đavo od krsta, čeka princa tj Kena, pošto sebe doživljava kao Barbiku itd, itd.

Mimi samo po jednom podseca na Barbiku ( lutku ) ...totalno je izvestacena :thumbdown: !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back