Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, publika koja je (nadam se) pratila VB vec mesec dana ali i dalje nije skontala da Boki nije onakav kakvim se cini na prvi pogled vec mu tamo zvizde a ne znaju ni oni zasto...
I mnooogo mi se dopala jedna Bokijeva izjava za koju i ja, kao gledalac, mislim da je tacna: "Ja mozda nosim puder, make-up i zensku garderobu, ali duboko u sebi sam mnogo veci muskarac od Ere"...:worth:

Pa zar Mimi nije ideal skoro svakog muškarca? Fina, nevina, ne psuje, od muškaraca beži ko đavo od krsta, čeka princa tj Kena, pošto sebe doživljava kao Barbiku itd, itd.

Takvu ulogu je sebi izabrala..sigurno je bilo boljih u tom serijalu ladno se ne secam ko je bio s njom..a licno ne znam dal mi se neka crnogorka dopala u zivotu..ne po izgledu neg po jeziku

Meni je drago sto je Milan pobedio,navijala sam za njega i Ervina,volela bih da su mogli da podele novac!Lepo sto je neko obican pobedio gospodu Vip-ovce!

Ja bih se osvrnula na jednu osobu,o kojoj sam imala jako lepo misljenje,ali,nisam znala mnogo o njoj.Bila mi je simpaticna,kad je vidim na tv-u...
Dakle,Anabela.Ne secam se da me je jedna poznata licnost tako razocarala.
Zena,od 35 godina,pa toliko nezrela i prosta.Koja na sve nacine istice svoju "naivnost,iskrenost,humanost,iskrene emocije",a svima "zavlaci" na finjaka.Jednom recju-odvratno!
Toliko dvolicnosti i pokvarenosti u jednoj zeni,koja se krije iza lica pacenice i igra ulogu zrtve!
Zena koja izjavi da jedan mladic bez novca ne zasluzuje da pobedi,pa jos to pravda iskrenoscu!Sramota.Stvari koje je pricala o njemu u ispovedaonici,sa skrivenom ironijom,kako voli da sluzi drugima i kako je poslusan.Bila sam sokirana!Prosto ne mogu da verujem,kako je dosla do finala?!?

Pa, publika koja je (nadam se) pratila VB vec mesec dana ali i dalje nije skontala da Boki nije onakav kakvim se cini na prvi pogled vec mu tamo zvizde a ne znaju ni oni zasto...
I mnooogo mi se dopala jedna Bokijeva izjava za koju i ja, kao gledalac, mislim da je tacna: "Ja mozda nosim puder, make-up i zensku garderobu, ali duboko u sebi sam mnogo veci muskarac od Ere"...:worth:

"Boki nije onakav kakav im se čini" :rotf::rotf::rotf: ...ne nije takav bio kakav im se činio,bio je sasvim normalan kao i svaki normalan prolaznik na ulici :hahaha:
E dobro je da je veći muškarac od Ere,sad mi je lakše jer za momenat mi se učinio da je izjavio da još uvek nema devojku,ni dečka ali ko zna...da da,ko zna - šta će naći :think:
Dosta više o njemu i njegovom svetu,nije vredan više nikakve priče.

"Boki nije onakav kakav im se čini" :rotf::rotf::rotf: ...ne nije takav bio kakav im se činio,bio je sasvim normalan kao i svaki normalan prolaznik na ulici :hahaha:
E dobro je da je veći muškarac od Ere,sad mi je lakše jer za momenat mi se učinio da je izjavio da još uvek nema devojku,ni dečka ali ko zna...da da,ko zna - šta će naći :think:
Dosta više o njemu i njegovom svetu,nije vredan više nikakve priče.

IMAS REPKU

Moram još jednom da te citiram...evo tvog ljubimca kako daje izjavu i kaže da je zadovoljan publikom koja mu je zviždala jer zna da je onda postigao to što je želeo...bolesnik,ništa drugo.
Njega su mama i tata dobro vaspitali,toliko dobro da su dozvolili "sinu" (valjda je muško) da se glupira sa štiklicama,šminkom na usta,haltericama,bundicama i svim ostalim glupostima.
"Ljubi tebe mama i tata,idi tamo i budi normalan kao sav normalan svet jer tako i izgledaš,čedo naše" :bljak:

Moram još jednom da te citiram...evo tvog ljubimca kako daje izjavu i kaže da je zadovoljan publikom koja mu je zviždala jer zna da je onda postigao to što je želeo...bolesnik,ništa drugo.
Njega su mama i tata dobro vaspitali,toliko dobro da su dozvolili "sinu" (valjda je muško) da se glupira sa štiklicama,šminkom na usta,haltericama,bundicama i svim ostalim glupostima.
"Ljubi tebe mama i tata,idi tamo i budi normalan kao sav normalan svet jer tako i izgledaš,čedo naše" :bljak:

Najjace kad mu Era rekao : "Kad bi mi ti bio sin ja bih se obesio" :hahaha::rotf:

Jekyll ne shvata nešto...Ljudi se rađaju različiti, ne mogu svi biti isti...Neko se rodi, zdrav, prav, al nema u glavi, neko se rodi gluv, slep, invalid..Drugačiji od drugih..Tako i Boki.Ne mora da znači da je gej ili trandža samo je izgledom drugačiji od drugih...Trebaju li oni biti kamenovani, diskriminisani ili šta god samo zato što se ne uklapaju u društvo i norme koje je postavilo to isto "savršeno" društvo a pritom to svoje stanje nisu sami birali? Zašto je problem normalnih ljudi da prihvate one koji su fizički drugačiji od njih.. Čemu strah?

Pa nije samo do retardiranog izgleda ima tu jos sto sta..od pokreta do pogleda..reci i stavovi..provokativni prljav jezik..kompleksi na sve strane i vredja sagovrnika samom pojavom jer drugaciji pristup za njega ne postoji..mnogo se vidi samo iz cinjenice da nije smeo i hteo drzati bebu

Jekyll ne shvata nešto...Ljudi se rađaju različiti, ne mogu svi biti isti...Neko se rodi, zdrav, prav, al nema u glavi, neko se rodi gluv, slep, invalid..Drugačiji od drugih..Tako i Boki.Ne mora da znači da je gej ili trandža samo je izgledom drugačiji od drugih...Trebaju li oni biti kamenovani, diskriminisani ili šta god samo zato što se ne uklapaju u društvo i norme koje je postavilo to isto "savršeno" društvo a pritom to svoje stanje nisu sami birali? Zašto je problem normalnih ljudi da prihvate one koji su fizički drugačiji od njih.. Čemu strah?

Nemoj da mešaš ljude koji stvarno imaju problema od rođenja i koji bi sve dali da budu zdravi i da normalnI u životu funkionišu kao sav normalan svet...nema veze neko ko je rođen gluv,slep od rođenja ili invalid,sa ovom kreaturom iz Makedonije i njemu sličnim.Po izjavi njegove babe,koja je to javno na TV-u rekla,boki je rođen kao normalno dete koje je vremenom počeo da se kroz igru i šalu oblači u žensku odeću i da uzima razne šminke.Po izjavi njegove bake uvideo je kasnije da mu to može doneti i koristi ako se počne baviti šou biznisom.
Dakle,ne vidim šta je meni ovde nije jasno i šta tu ne shvatam: Rođen normalan,kroz život (razmažen do bola od svojih roditelja,gde smo se i sami uverili) počeo da se glupira i na kraj ispao nakaradni zinzov.
Čemu strah???
Pa strah me je da sutra kada ovakvi počnu da traže "svoja prva" stvarno ne dobiju svoja prava...ako ne može svoja prava da ima bolestan čovek koji godinama vapi i kuka na sva vrata raznih ambulanti i bolnica jer ne može i nema snage da izađe na ulicu i traži pomoć,ako ne može da ima svoja prava radnik koji je ostao bez posla i bez svoje krivice je ostavljen na ulicu i država mu dovela njegovu porodicu na ivici bede E ONDA NE TREBA NI NEKI BOLESNIK KOJI NIJE HTEO A MOGAO JE NEŠTO DA UČINI ZA SEBE DOK JE BILO VREME.

Pa nije samo do retardiranog izgleda ima tu jos sto sta..od pokreta do pogleda..reci i stavovi..provokativni prljav jezik..kompleksi na sve strane i vredja sagovrnika samom pojavom jer drugaciji pristup za njega ne postoji..mnogo se vidi samo iz cinjenice da nije smeo i hteo drzati bebu

I takvima treba dozvoliti da usvoje decu...pa ne treba im dati ni sliku od deteta da čuvaju :rtfm:
Toliko ima žena na ovom svetu koje su obijale pragove mnogih institucija i kolike su silne pare davali da bi imali dete i još na kraju,ako je taj par prešao 45 godina nemaju mogućnost da usvoje decu...sigurno da bi i takvi sa preko 45 godina izveli to dete na pravi put uz puno ljubavi,uz to da se zna ko je tu otac a ko majka (pa makar i ne krvni).
No to je već neka druga tema ali morao sam ovo da napišem.

I takvima treba dozvoliti da usvoje decu...pa ne treba im dati ni sliku od deteta da čuvaju :rtfm:
Toliko ima žena na ovom svetu koje su obijale pragove mnogih institucija i kolike su silne pare davali da bi imali dete i još na kraju,ako je taj par prešao 45 godina nemaju mogućnost da usvoje decu...sigurno da bi i takvi sa preko 45 godina izveli to dete na pravi put uz puno ljubavi,uz to da se zna ko je tu otac a ko majka (pa makar i ne krvni).
No to je već neka druga tema ali morao sam ovo da napišem.

Slažem se da ne treba usvajati decu, po meni ni Anđelina Džoli nikako nije trebala da dobije dozvolu da usvoji dete, pored dva pokušaja samoubistva. Ali kad je ona u pitanju parametri su pomereni...Opet skrećemo sa teme...

Meni je drago sto je Milan pobedio,navijala sam za njega i Ervina,volela bih da su mogli da podele novac!Lepo sto je neko obican pobedio gospodu Vip-ovce!

Ja bih se osvrnula na jednu osobu,o kojoj sam imala jako lepo misljenje,ali,nisam znala mnogo o njoj.Bila mi je simpaticna,kad je vidim na tv-u...
Dakle,Anabela.Ne secam se da me je jedna poznata licnost tako razocarala.
Zena,od 35 godina,pa toliko nezrela i prosta.Koja na sve nacine istice svoju "naivnost,iskrenost,humanost,iskrene emocije",a svima "zavlaci" na finjaka.Jednom recju-odvratno!
Toliko dvolicnosti i pokvarenosti u jednoj zeni,koja se krije iza lica pacenice i igra ulogu zrtve!
Zena koja izjavi da jedan mladic bez novca ne zasluzuje da pobedi,pa jos to pravda iskrenoscu!Sramota.Stvari koje je pricala o njemu u ispovedaonici,sa skrivenom ironijom,kako voli da sluzi drugima i kako je poslusan.Bila sam sokirana!Prosto ne mogu da verujem,kako je dosla do finala?!?

Pa ako ćemo gledati po tome da li nagradu treba da dobije neko ko nema para ... onda bolje da igra ne postoji ....
To što je Anabela rekla, ne vidim da je išta loše .... I glupo je sažaljevati nekog ko nema para - nema jer konj sa 28 godina ne zna da zaradi (to nije njena mana, već njegova).

Ona je vrlo pristojna i kulturna devojka .... a gde si videla da je prosta, to bih baš volela da mi napišeš .... Mislim, šta je po tebi odraz prostote? To što je direktno udarila na tvog favorita, ili što ima mišljenje (kao i većina ukućana) da Švaba nije zaslužio pobedu?

Anabela je prosta u glavi. To me nimalo ne cudi za koga je bila udata. Moje pitanje je, sta je ona to uradila da dodje do para? Samo je otvarala usta,nije cak ni pevala. Milan je radio razne poslove,ona je umislila da moze da bude pevacica a bivsi muz reper :hahaha:. Iz koje je ona price? :dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back