Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde prepoznajem sarkazam...

Ma kakav sarkazam, čista homofobija, to je ova naša Srbija. Mislim, šta koga boli dal' je momak ili cura, njegova briga, ali je baš kul persona, a što se nekima ne sviđa, pa, njihova briga, bar se ne folira i ne prezentuje nešto što nije. A gospa Lepa, ihhhh, jednom sam bila u prilici da je čujem, negde na Crnogorskom primorju, ne da sam htela da je slušam, ali se desilo da smo bile skoro rame uz rame, seljančura neviđena, prostakuša, psuje ko kočijaš, a sad joj muka šta će reći "narod", šta će reći "nacija", idi begaj, pa i narod i nacija bi trebalo da znaju koliko para vredi Era, Bora, Lepa, ako ne zna, eee, paaa, tako nam je kako nam je, mislim, Lepa ispade dama, haha, dama, ma, daaaajjjjjjj, damu ni videla nije, a Era, pa šta od njega i očekivati, ebo ga onaj ko ga uvede u kuću, seljober neopevani, baš su ih lepo namestili, mislim Eru i Lepu, muko moja dal' je to krem srpskog društva, a ako jeste, teško si ga nama.

Zašto ljudi ne shvate, da nemaju svi sreću da se rode kao 90% fizički zdravog stanovništva (psiha je već relativna stvar) i da svako ima pravo da bude drugačiji. Možda neko nije želeo da bude drugačiji, ali iz kože se ne može nažalost.Boki nije po meni ni nenormalan ni homo, jednostavno je drugačiji, pronašao način da skrene pažnju na sebe i to je sve...

Gledala sam kako se prvo Era i Lepa časte uvredama i vrište dok ostali pokušavaju da spavaju, a onda kako Bora Drljača i Era čiste sobu i mese hleb sve vreme bogoradeći na ove današnje devojke koje hoće da se udaju, a za metlu se ne hvataju, pa jadni oni moraju:lol:... I to u 2h noću, mislim nisu mogli da sačekaju sa čišćenjem do ujutru, ako im je već teško:roll:

Sta je rekao Lepoj, pa je uvredio?
Nisam stigao da odgledam zadnja 2 pregleda, a izgleda da sam dosta proustio. :)

Rekao je da se Lepa folira i da se pravi fina, kako ima 90 godina i sad je nasla da bude fina, da ga ne bi cudilo ni kad bi rekla da je nevina.
I onda je ona poludela, pa su krenuli da se cascavaju sa matori jarcu, jedi g... itd
Onda je Era poceo svima da prica kako je ona teski kockar, a laze narod vec 40 god... I tu je bilo jos mnogo uvreda, uglavnom sa Erine strane.
Sve u svemu, smorili su sa svadjanjem. :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back