Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pazte vamo..sad ide krejon da sacuvate tog i tog ukucanina..i to ide danima uzimaju nevidjene pare..ali to nista ne znaci posto ukucani glasaju ko ispada i to je dvoje..onda se glasa ko da ispadne..cemu onda svi oni glasovi i da su dvoje s najvise glasova da ostanu ukucani ce ga izbaciti:dontunderstand:

ja sam sinoc pokusao da gledam pregled...znaci,ne da su dosadni,nego...plombe iz zuba odpadaju koliko su interesantni :rolleyes:,anabela je toliko isfolirana,toliko podilazi publici da mi se bljuje kad rijec progovori,a ne daj Boze kad pocne da prica...e cus,njoj je coce stalo do harmonije u kuci,i ona se kao zalaze da nema svadja,pa oce da pravi ljeb,posto je Eros prije neku noc bio toliko ljut na lepu da joj je dao zabran na bilo sto,sto je njegovih zlatnih ruku djelo...leposava,naravno,van kuce kockar,boem,sa kocijaskim rjecnikom,u kuci pravo zlato...eros-no comment,postupci govore dovoljno za njega,boki-tracara,provodadzija,promasaj,bosanac-ljigav,bosanka-je li u kuci ona uopste???mama od i wanna be a star karleuse,lukava,izigrava ludilo,a ovamo bi te prodala za dva eura,ena...da sam ja ona ja bi mene ubio,drljaca...je drljaca,nadrndani starkelja kome ovaj izlet uopste nije trebao,srce ce ga okinut nedje,maneken-trule fore za muvanje...blah!najjaci men na balkanu...pojma nemam,nijesam ga nesto mnogo gledao kao ni svabu,koji je cini mi se previse povucen...ima jos neko da ga ispljujem,krenulo me je? :mrgreen:

Samo za tvoju ogavnu crnogorku nemaš ništa loše da napišeš.

Pošteno rečeno, svi su ogavni. Oni koji nisu ogavni, izgledaju kao potpuni debili. Ervin i Švaba jedina dva normalna lika, koji vrag traže među ostalim kretenima, pa se tako i ponašaju, kao, oni se uklapaju, a ispadaju veće budale sa tim "uklapanjem" od svih ostalih.
Era je matora džukela, seljober nad seljoberima, misli da je faca, pa i jeste kad se sviđa tolikima koji ga eto kao gotive, bar čitajući ove vaše pisanije tako zaključujem, fuuuujjjjjjj.
Drljača, seljober druge vrste, bolje da nikad iz Bosne ni izbegao nije, Bosni svaka čast, ali bih njega najradije smestila u neku vukojebinu gde ga niko ni video, a posebno ni ČUO ne bi NIKAD, Lepa, eh, kraljica, kraljica čega, ne ume dve rečenice da sastavi da liče na nešto, kakva krava folirantska, jedva dočekala da joj onaj moron era uvali jezičinu, a pre se s'njim pljuvala kao ciganka na pijaci, fuuuujjjjjjjjjjjjj, Divna je samo divno debela, eto fanovima Jelene Karleuše da vide kako će im ljubimica izgledati za koju godinicu :zcepanje: Anabela, ehhhh, tek ta ne zna dal' bi da ustane ili da odustane, ili bi da joj uđe a da se ne snimi, idi begaj, curica od tri ipo banke, sva mi je slatka, naivna i posebno NEVINA, Ena, ta je prevejana, ama baš, pokupila neke simpatije u prvom bratu, pa sad prodaje pamet, kao ona načitana i obrazovana, dobro da je uspela od silnih angažmana da završi srednju vatrogasnu školu, a da je lepa, pa lepa je, ako je to nešto kao bitno, uhhhh, i ja sam se napenalila da ujedam, ima li još koga, aaaa, daaaa, onaj Makedonac, baš je super momak-devojka, šta god da je, inteligentan je, zabavan je, a što su Srbi homofobični, paaa, nije kriv on mislim, Mladen, a, da, on je bivša ***** Seke ili tamo neke, šta o njemu reći, neću baš ništa, čitajte u Kuriru, ostali, pa ostale ne pamtim, ovi me baš "zaintrigirali", mislim, to je krem našeg društva, nek' nam je Bog u pomoći.
P.S.
Ja uopšte ne gledam to sranje od velikog brata, nisam toliko glupa, ali sam dovoljno glupa da čitam novine i forume, fuj i na mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back