Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E al stvarno iz grugih drzava uopste nisu objektivni..mi i nase ako su olosh ne gotivimo i to kazemo..sad kao to nije patriotski shatro..nije tako nego ove manje sredine bi na bilo koji nacin da se exponiraju..pa makar i kroz takve

emisije ovog tipa su nazalost odraz naseg trenutnog stanja.umesto da gubimo vreme gledajuci ovakve nebuloze bolje je da izadjemo negde,da se druzimo,prosetamo ili se posvetimo nekom zdravijem hobiju od przenja ocnih i svih ostalih zivaca.

gadno je to kad nemas sto cinjet po vas dan,pa ti onda ljudi po foruma predstavljaju trn u oku,konkretno ja,a ne znam zasto...get a life mate...
a i pitao sam jesam li koga zaboravio...sto ti rade doma dzekile?sve u redu?

E slatko si me nasmejao "TRN U OKU,KONKRETNO JA :rotf:
Ne znam šta si time hteo,možda sebe da uzdigneš da si neka važna ličnost kao ona tvoja,totalni anonimus od manekenke iz crnagorica :hahaha:
"Doma" je sve u redu ;) a kod tebe?

kako jos dve tri nedelje?
scared_14.gif

pa tek je poceo?:zcepanje:

boki je odlican ukucanin
njegovo flertovanje sa bolnom tackom balkanskih naroda- (svim oblicima tranvestizma-i zenom zarobljenom u telu muskaraca) je odlicno
izvedeno je na najbolji nacin, sa stilom merom,inteligencijom..ma odlican je

boki je odlican ukucanin
njegovo flertovanje sa bolnom tackom balkanskih naroda- (svim oblicima tranvestizma-i zenom zarobljenom u telu muskaraca) je odlicno
izvedeno je na najbolji nacin, sa stilom merom,inteligencijom..ma odlican je

To i jeste problem..sto se nama taj vid podjebavanja polupismenih dopada..onaj najsiroviji bez ikakve podloge i razloga..totalno prazno gubljenje zivaca da se covek upusta u takve provokacije..ima nas mnogo inteligentnijih koji se nadamo da cemo nekad taj praziluk iz dupeta izbaciti..i videti neki kulturan svet a ne kompleksasa u kozi deteta kome je frka da pazi na lutku iz straha da mu ne padne rejting..iz aviona se vidi da je prilicno zaostao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back