Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

Nina, sreco, ne razumesh..nismo mi kuchke, a musharci stoke koje samo znaju da svrshe u nas i naprave nam dete..nije to tako..mogu ja na forumu da se zaebavam, ali vrlo sam ozbiljna po nekim pitanjima..prvo, ako shirimo noge, zar ne bi trebale da zzelimo tog choveka, u svakom smislu..da zzelimo njegovo dete, zzelimo! ako ne, zashto bi se upushtale u sex.odnose :confused: ok, ne razumemo se..kakvo crno kazznjavanjue..ispade da je trudnoca kazna :( :confused::evil:

to mozda u...bajci... : (((
u stvarnosti:
poznajem zenu koja je zeljela dijete, ali je abortirala...zato sto ima vec dvoje djece, skoro odrasle, muza na minimalcu i svoju bijednu placu...
kao i zenu koja se nakon x-tog abortusa razvela...on nije zelio koristiti kontracepciju, nikakvu, a ona s dijagnozom koju je imala nije smjela piti pilulu ni ugraditi spiralu...
kao i zenu koju je suprug ostavio u sestom mjesecu trudnoce...
i to je stvarnost...takva kakva je...

Nina, sreco, ne razumesh..nismo mi kuchke, a musharci stoke koje samo znaju da svrshe u nas i naprave nam dete..nije to tako..mogu ja na forumu da se zaebavam, ali vrlo sam ozbiljna po nekim pitanjima..prvo, ako shirimo noge, zar ne bi trebale da zzelimo tog choveka, u svakom smislu..da zzelimo njegovo dete, zzelimo! ako ne, zashto bi se upushtale u sex.odnose :confused: ok, ne razumemo se..kakvo crno kazznjavanjue..ispade da je trudnoca kazna :( :confused::evil:

Srecice,stvarno ti hvala na ovom vrednom savetu. Mislim da cu od sada lakse kroz zivot :lol:.

vat d fak :lol:

Trudnoća je plod ljubavi izmedju dvoje ljudi... E sad, ljubav sa 14-15-16 godina je jako slepa, tj devoke uglavnom vole kretene pa je bozja kazna ako sa takvim ostane u drugom stanju a jos je kreteni primoraju da rodi ;) Kad se osvesti onda postaje pakao - drugarice oko nje idu na fakultet, izlaze... A ona... Je zavrsila svoj zivot.

Drugo je to kada ona kao zrela devojka sa 25 recimo se zaljubi i ipak trezvenije glave udje u sve to a ne ono kao: " mama stomak mi raste, mora da sam se prejela " :lol:

Ae inkvizicijo i malogradjani, nazad u pećinu 19 veka :cool:

to mozda u...bajci... : (((
u stvarnosti:
poznajem zenu koja je zeljela dijete, ali je abortirala...zato sto ima vec dvoje djece, skoro odrasle, muza na minimalcu i svoju bijednu placu...
kao i zenu koja se nakon x-tog abortusa razvela...on nije zelio koristiti kontracepciju, nikakvu, a ona s dijagnozom koju je imala nije smjela piti pilulu ni ugraditi spiralu...
kao i zenu koju je suprug ostavio u sestom mjesecu trudnoce...
i to je stvarnost...takva kakva je...

...mnogo mi ti znas tih sto su abortirale...da ti mala ne drzis kliniku...ovo ono ;) :P

pa to mozda u..bajci
u stvarnosti poznajem zenu koja je zeljela dijete, ali je abortirala...zato sto ima vec dvoje djece, skoro odrasle, muza na minimalcu i svoju bijednu placu...
kao i zenu koju je suprug ostavio u sestom mjesecu trudnoce...i tako...to je stvarnost...takva kakva je...
pa shta ako ima decu? finansije bla bla..gluposti
pa shta ako se razvela?
pa shta ako je ostavio?
uvek postoji yebeni razlog..mani me toga!! mene je ostavio posle 20 dana od porodjaja bez ikakvog razloga i sad mi reci da je to blazze nego da je otsihao dok sam bila trudna!

Ne. Nego neki muskarci.
Slozili smo se oko 80%. :lol:
Recimo,oni koji bi zabranili zeni da slobodno odlucuje o svom zivotu i telu.
A dosadan si jer ne kapiras nista.

Ok, tebi je 80% muškaraca ološ...ali ja sam zato dosadan...:roll:

P.S. Pretpostvaljam da si ti imala sreću da tvoj otac, tvoja braća, tvoj momak, tvoji drugovi spadaju u tih 20%...
Devojko mala...

pa shta ako se razvela?
pa shta ako je ostavio?
uvek postoji yebeni razlog..mani me toga!! mene je ostavio posle 20 dana od porodjaja bez ikakvog razloga i sad mi reci da je to blazze nego da je otsihao dok sam bila trudna!

aham...i onda si fino, bez ikakve podrske sa strane...tipa...roditelji odgojila dijete
ziveci kao podstanar od svoje platje i/ili sa evidentnim zdravstvenim problemom koji je trudnocu cinio rizicnom?
svaka ti cast...

Poslednja izmena:
pa shta ako se razvela?
pa shta ako je ostavio?

Aca bi te sad ozenio iz istih stopa, si videla kakav stav ima o takvim muskarcima :P

no, kad matori pokvarenjak dovede djevojcurka na abortus to je drugo. :confused:

Nevinost bez zastite :(:(:(:(:(

To je tuzna prica, evo i ja se stidim sad.

dztlaa.jpg

Back