Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Danas se klinke...
vec sa 12...
![]()
Da li se klinke .... sa 12
ili IH NEKO ....
Ima rezliek kolega.... velike.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas se klinke...
vec sa 12...
![]()
Evo ovaj C0NSIGLIERI ...
rece covek pre par stanica...''kad je znala da shiri noge,neka radja''.tako neshto
Eto.Kaznjavanje.
Nina, sreco, ne razumesh..nismo mi kuchke, a musharci stoke koje samo znaju da svrshe u nas i naprave nam dete..nije to tako..mogu ja na forumu da se zaebavam, ali vrlo sam ozbiljna po nekim pitanjima..prvo, ako shirimo noge, zar ne bi trebale da zzelimo tog choveka, u svakom smislu..da zzelimo njegovo dete, zzelimo! ako ne, zashto bi se upushtale u sex.odnoseok, ne razumemo se..kakvo crno kazznjavanjue..ispade da je trudnoca kazna
![]()
![]()
Nina, sreco, ne razumesh..nismo mi kuchke, a musharci stoke koje samo znaju da svrshe u nas i naprave nam dete..nije to tako..mogu ja na forumu da se zaebavam, ali vrlo sam ozbiljna po nekim pitanjima..prvo, ako shirimo noge, zar ne bi trebale da zzelimo tog choveka, u svakom smislu..da zzelimo njegovo dete, zzelimo! ako ne, zashto bi se upushtale u sex.odnoseok, ne razumemo se..kakvo crno kazznjavanjue..ispade da je trudnoca kazna
![]()
![]()
hvala za ovo matora..obichno me pitaju za godine, jer misle da sam srednjoshkolka![]()
![]()
to mozda u...bajci... : (((
u stvarnosti:
poznajem zenu koja je zeljela dijete, ali je abortirala...zato sto ima vec dvoje djece, skoro odrasle, muza na minimalcu i svoju bijednu placu...
kao i zenu koja se nakon x-tog abortusa razvela...on nije zelio koristiti kontracepciju, nikakvu, a ona s dijagnozom koju je imala nije smjela piti pilulu ni ugraditi spiralu...
kao i zenu koju je suprug ostavio u sestom mjesecu trudnoce...
i to je stvarnost...takva kakva je...
Danas se klinke...
vec sa 12...
![]()
I naravno, logičan zaključak ovoga je da muškarci vole da kažnjavaju žene...
Nije ni čudo što sam ti dosadan...
Da li se klinke .... sa 12
ili IH NEKO ....
Ima rezliek kolega.... velike.![]()
pa shta ako ima decu? finansije bla bla..glupostipa to mozda u..bajci
u stvarnosti poznajem zenu koja je zeljela dijete, ali je abortirala...zato sto ima vec dvoje djece, skoro odrasle, muza na minimalcu i svoju bijednu placu...
kao i zenu koja se nakon x-tog abortusa razvela...on nije zelio koristiti kontracepciju, nikakvu, a ona s dijagnozom koju je imala nije smjela piti pilulu ni ugraditi spiralu...
kao i zenu koju je suprug ostavio u sestom mjesecu trudnoce...i tako...to je stvarnost...takva kakva je...
...mnogo mi ti znas tih sto su abortirale...da ti mala ne drzis kliniku...ovo ono![]()
![]()
Ne. Nego neki muskarci.
Slozili smo se oko 80%.
Recimo,oni koji bi zabranili zeni da slobodno odlucuje o svom zivotu i telu.
A dosadan si jer ne kapiras nista.
pa shta ako ima decu? finansije bla bla..gluposti
pa shta ako se razvela?
pa shta ako je ostavio?
uvek postoji yebeni razlog..mani me toga!! mene je ostavio posle 20 dana od porodjaja bez ikakvog razloga i sad mi reci da je to blazze nego da je otsihao dok sam bila trudna!
pa shta ako se razvela?
pa shta ako je ostavio?
uvek postoji yebeni razlog..mani me toga!! mene je ostavio posle 20 dana od porodjaja bez ikakvog razloga i sad mi reci da je to blazze nego da je otsihao dok sam bila trudna!
odgojila bih dete u svakom sluchaju..aham...i onda si fino, bez ikakve podrske sa strane...tipa...roditelji odgojila dijete?
svaka ti cast...
pa shta ako se razvela?
pa shta ako je ostavio?
Ok, tebi je 80% muškaraca ološ...ali ja sam zato dosadan...
P.S. Pretpostvaljam da si ti imala sreću da tvoj otac, tvoja braća, tvoj momak, tvoji drugovi spadaju u tih 20%...
Devojko mala...
odgojila bih dete u svakom sluchaju..
hvala Bogu da su mi rodtelji zzivi i maximalno mi pomazzu oko deteta
no, kad matori pokvarenjak dovede djevojcurka na abortus to je drugo.![]()
mislish da bih dala dete na usvajanje ili ga bacila u kontejner..wtf..nemojmo se shaliti sad..dete prizna otac po rodjenju..duzzan je da placa alimentaciju..pa ne znam shta da se desi, detetu ne bi falilo najosnovnije, pa i da sam ga sama napravilarecimo da nisu zivi ili ti ne zele pomagati?