Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
recimo da nisu zivi ili ti ne zele pomagati?
А где је ту вера у Бога?Докле да се питамо ,а шта ако је овако или онако.Она ради како зна и у ме.Сналази се свака јој част.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
recimo da nisu zivi ili ti ne zele pomagati?
Sta se toliko vredjas?Izvini,ajde,de.
Naravno,moj tata,brat i drugovi idu u ovaj 20% kosh.
Dobro,aj'...nek bude 70 %.![]()
ne, nego ce dobit orden zato sto jest rodila...automatski...
orden ti ne treba, veruj mine, nego ce dobit orden zato sto jest rodila...automatski...
mislish da bih dala dete na usvajanje ili ga bacila u kontejner..wtf..nemojmo se shaliti sad..dete prizna otac po rodjenju..duzzan je da placa alimentaciju..pa ne znam shta da se desi, detetu ne bi falilo najosnovnije
orden ti ne treba, veruj mi![]()
abortusa nema...pa se pati...eto ti sad[/B]
Od ordena nema nista, ali bi davao veliki deciji nadoplatak, a smanjio drzavni aparat pa ako treba i penzije...na deci buducnost ostaje![]()
nista ja ne pretpostavljam vec te pitam; mozes li zamisliti zenu...supruznike
u situaciji drukcijoj o d npr. tvoje...
sto se price "dijete prizna otac po rodjenju" tice
objasni to npr. zeni koja se s bivsim suprugom oko ocinstva sudila pune tri godine
na kraju je, nakon testa, priznao dijete, ali do dana danasnjeg zaostale
alimentacije platio nije...umjesto toga kupio je klincu plisanog medvjeda...![]()
jasno..to je njegov problem, tri godine nije nishta naspram jednog zzivota
A ako hoce abortus, onda mora pristati i na anal!
jesi i ti to beshe napisao,da na trazim sada?![]()
Боље да не знаш.zasto zabranjuju da se prilazi konacima i manastiru, jel nesto kriju??![]()
Dosadan si.
najiskrenije..dete sam pravila sa pogreshnom osobom godinu dana..da se nisam razvela imala bih josh dvoje sigurno..btw. oduvek sam zzelela da imam petoro dece..
ova tema je stvarno teshka..ne mogu da prihvatim neke chinjenice i to me ubija u pojam.
Evo ovaj C0NSIGLIERI ...
rece covek pre par stanica...''kad je znala da shiri noge,neka radja''.tako neshto
Eto.Kaznjavanje.
Nina, sreco, ne razumesh..nismo mi kuchke, a musharci stoke koje samo znaju da svrshe u nas i naprave nam dete..nije to tako..mogu ja na forumu da se zaebavam, ali vrlo sam ozbiljna po nekim pitanjima..prvo, ako shirimo noge, zar ne bi trebale da zzelimo tog choveka, u svakom smislu..da zzelimo njegovo dete, zzelimo! ako ne, zashto bi se upushtale u sex.odnoseok, ne razumemo se..kakvo crno kazznjavanjue..ispade da je trudnoca kazna
![]()
![]()
pa shta ako ima decu? finansije bla bla..gluposti
pa shta ako se razvela?
pa shta ako je ostavio?
uvek postoji yebeni razlog..mani me toga!! mene je ostavio posle 20 dana od porodjaja bez ikakvog razloga i sad mi reci da je to blazze nego da je otsihao dok sam bila trudna!
aham...i onda si fino, bez ikakve podrske sa strane...tipa...roditelji odgojila dijete
ziveci kao podstanar od svoje platje i/ili sa evidentnim zdravstvenim problemom koji je trudnocu cinio rizicnom?
svaka ti cast...
ne, nego ce dobit orden zato sto jest rodila...automatski...
Само да поновимПрво абортус јесте убиство,нико нема право да убије нови живот
може неком да падне на памет да каже да беба почиње да живи тек кад проговори
Друго доктори који га врше су кривци и злочинци над природамо и хуманошћу
Треће неко је рекао да неможе фетус да живи без мајке ,то само даје још већи степен монструозности јер се убија немоћно дете
Четврео и мушкарци сносе огромну кривицу јер су пзде и јајаре које немају одговорност за своје поступке
Пето неможе нико да одлучује о убиству детета кад смо укинули смтрну казну за убице
Шесто како ми се чини да "право на бортус" на то убиство највише бране оне које га не би починиле?
А јел треба на овако озбиљној теми да буде смешан?
А што ти више волеш кучиће и мачиће него децу?Да ли има разлог што ти и само тражиш неку црну црту у животу и међу људима?
+ poslusace Pinkijevu propovijed i sve ce im se samo kasti...Неће добити орден јер је нормална.али треба да добију затвор они који нису нормални
vala bas je...ozbiljna, ko nijedna...identicna tema do sada...
smaras Pinki sa svojim sumanutim...pretpostavkama
koje, realno, samo s tobom veze imaju...
+ poslusace Pinkijevu propovijed i sve ce im se samo kasti...![]()
Тема ов је прва и примаран за свако друштво све друго је секундарно и у односу на убијање дее по целом свету минорно.
Да ли смарам или не је ствар погледа,али да ти константно извлачиш најцрњe тачке и примере само негативне који су мањинске појаве у друштву уместо најсветлијих које су већинске је чињеница
ne, nego treba da mislim da je zivot jedna...krasna bajka
u kojoj se lose stvari dogadjaju samo drugima, meni nikako...
i te...druge se uopce ne moram truditi razumjeti jer su, za razliku od mene, po
defaultu...gresnici i slicne gluposti...
kao sto npr. ti radis?
pa...mentalno...samofriziran, ufuran u pricu o boljem sutra, nesposoban da sagledas jucer i danas dodjes na forum te s nevjerojatnom lakotjom k.enjas po svima koji...ne misle da misle...tj. nisu anestezirani nezreloscu i gluposcu poput tebe?
![]()
Телетабис остаје телетабис, не видиш ти ништа, него кукумавчиш и ствараш црнило
ја не рекох нигде да су грешници него убице ,и не повезах то са лошим или лепим догађајима у животу
Напала си Хепицу и разноразним примерима лоших односа међу људима покушавала да је доведеш до тога да каже
" јесте па тада бих абортирала"
И нежелиш да прихавтиш да је убиство убиство
а убиство бебе у женином стомаку је најсвирепије и најподмуклије могуће убиство најбеспомоћнијег живог бића
И наравно врло зрео однос према животу је твој ,ајд да убијамо бебе
Pinki, idi...resetuj se; prstom u oko...prso si, opet...![]()
Иди пази кучиће мачиће и оне пацове
ја ћу и даље да гајим децу
http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=4614jle imaginarnu...ta se najljepse/najlakse "gaje"...?![]()
zabrana nista nece resiti, bice ilegalnih abortusa,
znaci postoji kontracepcija i neverovatno je da u 21. veku neko bude takva curka da to ne koristi ...
ali da je to uzasna stvar jeste, i nemoj da se pravimo ludi...
surova odvratna stvar i oduzimanje zivota.
Veronauka je izborni predmet.To je tvoj zakljucak na moj post?
I ja bi sad trebalo da se objasnjavam sa tobom?
Nije veronauka kriva,nego predlazem uvodjenje novog dobrovoljnog predmeta,umesto tog,krajnje nepotrebnog,koji zbunjeje decu.Pruza im dezinformacije.
Dete ima prava. Fetus ih nema.
Fetus je skup celija,stadujum kroz koji prolazi jedinka,mozda se zavrsi rodjenjem,mozda ne.
Da li je svaki spontani pobacaj,smrt nekog coveka?
Ne moze komisija da odlucuje sta ce neko da uradi sa svojim telom. to je ugrozavanje slobode i prava coveka (u ovom slucaju zene,da i one su ljudi i imaju svoja prava) i stavljanje u polozaj zavisnosti.(sto vi i hocete)
Moze posle 10-e nedelje,sto je i propisano zakonom.Da bi se prekinula trudnoca nakon tog perioda,moraju da postoje opravdane indikacije.Tako da...prestanite da lupate.
Slazem se da bi bilo losih posledica u slucaju zabrane abortusa. Od toga bi imale koristi samo privatne klinike i razni priuceni dokrori. Smanjio bi se broj abortusa, ali ko zna kako bi prosle one zene koje bi to uradile (mislim na nestrucne ljude i nehigijense uslove u kojima bi to bilo obavljano).Najbolje da se uvede i inkvizicija a ujedno i da spalimo svaku vesticu koja se odlucila na tako nesto.
Zabranjivanje abortusa nece uciniti nista pozitivno,cak suprotno.Otvara se samo novi problem.
Rad na prevenciji nezeljenih trudnoca,hoce.
Zasto u Spaniji ima manje abortusa? Zato sto su seksualno obrazovaniji nego Srbi.