Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

Ja sam za zabranu i sudski proces protiv vinovnika pobačaja, sa tim da se vinovniku začeća (muškarcu) sudski naloži vazektomija.
Znaš koliko će pasti broj abortusa?

e, msilim da je nesto slicno pokusamo u Engleskoj, ranije, (osim dijela s vazektomijom...) znas koliko je pao broj pobacaja...nimalo.
a stvar uopce nije komplicirana; kljuce je u edukaciji i otvorenom razgovoru roditelja i djece...barem kad su maloljetnicke trudnoce u pitanju...

Ima veze sa opredeljenjem.
Ovu temu ej započeo Vladan, veliki pravoslavac, fanatik.
A nisam video da je i jednom spomenuo da je neki muškarac kriv za pobačaj i neželjenu trudnoću.
Dakle ovde su sve žene krive a ni jedan muškarac.
Ko je pravio tu decu!?

Nije bitan postavljac teme, nego tema.
To nema veze s pravoslavljem (samo) i ne mesaj babe i zabe.
Krivi su oboje, ali pre svega drustvo i neodgovorne i zene i muskarci.

a koji li si ti kad ne znas razliku izmedju krsta i kriza? :lol:

ChristianShapes-Crosses.gif

:whistling:

Zašto od početka zayebavam Vladana da li je to Katolička crkva u pravu?
Zašto potenciram ovde ulogu Pravoslavlja?

Zato što moramo da shvatimo da nismo ništa bolji od tih katolika. Niti smo Pravoslavci. Ni najmanje.
Jednostavno smo isti kao Amerikanci, Englezi, Italijani, Francuzi.
Nismo ni gram bolji.

Pravoslavlje je daleko više od religije i imbecilnih mantri koje sprovodi Vladan i IHPovci.
PRAVOSLAVLJE JE STANJE DUHA I SVESTI!

A to mi nemamo. Tačka.

Tačno.

Gospodine, je li imate vi matericu? Ne?
A jajnike? Ne?! (sad već malo revoltirano...)
Pa dobro, otkud vama pravo...

:roll:

Da.
jel' ti krivo? :per:

Generalno,imate vi trip oko trudnoce. Rado biste i tu umesali svoje prste. Da se i tu pitate,ko ce ,kada i pod kojim uslovima da radja. A sto volite da kaznjavate zene.
Ja i moje komsije...ali stvarno bilo...treba da se porodi komsinica i pitam ja njega gde ce se poroditi,kako,uzima li epidural ili prirodno...kaze on "sta ce joj,neka se muci,tako i treba,to je tako bog odredio zenama" eeeee zivote.

Back