>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
Ma sta u moje ime, to je tako barem u 90% slucajeva.
Da se nadjemo na 80.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravnosamo znam da ima onih koje ne zzele da imaju neshto, zzivo bice// 9 meseci u stomaku, jer se telo menja
![]()
istina je da se nishta ne menja, sem psihe, u trudnoci..
Види ову мушку феминисткињу(читај ''сеоски швалер''Ima veze sa opredeljenjem.
Ovu temu ej započeo Vladan, veliki pravoslavac, fanatik.
A nisam video da je i jednom spomenuo da je neki muškarac kriv za pobačaj i neželjenu trudnoću.
Dakle ovde su sve žene krive a ni jedan muškarac.
Ko je pravio tu decu!?
AKO POŠTEN ČOVEK, PRAVOSLAVAC MOŽE DA NAPRAVI DETE, JEDNOM, DVAPUT, TRIPUT i inda da njegova žena ide na pobačaje!?
KAKO TO PRAVSOLAVAC MOŽE SEBI DA DOZVOLI!? DA LI SE BOJI BOGA!? DA LI SHVATA DA JE SAUČESNIK U ZLOČINU?
I kako sme sebe da naziva "Pravoslavcem"!?
Nije mi krivo, već osuđujem seksizam.Da.
jel' ti krivo?![]()
Mislim da se titula koja to dozvoljava zove otac deteta.Generalno,imate vi trip oko trudnoce. Rado biste i tu umesali svoje prste.
Da se i tu pitate,ko ce ,kada i pod kojim uslovima da radja. A sto volite da kaznjavate zene.
pazi, ja ne kazzem da sam sa 27 god. zrela..neki su ceo zzivot deca u dushi..to je meni ok..ali ako imash sex sa 15 god, znachi da si dovoljno psihichki zrela za taj chin ili nema, ok...za to treba bit paaa...skroz nezreo...![]()
I jos ti onda lupi samar i prdne.
Eh ti muskarci, lepo kaze Sandor. Sve pijane svinje.
Evo ja, prosto nisam muškarac ako dnevno ne kaznim, ma išibikam, bar 5 žena iz okruženja...majka, sestra, djevojka, drugarica...znači prosto moram...![]()
Statistika batice, statistika...To.
Kad pita zasto, kazi "znas ti zasto" ili alternativno "uvek ima zasto".
To je najbolje resenje u 90% slucajeva.
Nije mi krivo, već osuđujem seksizam.
Mislim da se titula koja to dozvoljava zove otac deteta.
Da, upravo sam to htio da kažem.
Evo ja, prosto nisam muškarac ako dnevno ne kaznim, ma išibikam, bar 5 žena iz okruženja...majka, sestra, djevojka, drugarica...znači prosto moram...
Idi bre, kakav je tebi život tj kakve si muškarce upoznavala...muškarci vole da kažnjavaju žene
Jeza me bre uhvati...
Mislim, ja imam majku, sestru, i prosto da počnem sa nekim seksističkim porukama...to bi stvarno bilo dno dna...
To.
Kad pita zasto, kazi "znas ti zasto" ili alternativno "uvek ima zasto".
To je najbolje resenje u 90% slucajeva.
"Uvek ujutru izmlati zenu - ako ti ne znas zasto, ona zna."
Narodna izreka
Dosadan si.
najiskrenije..dete sam pravila sa pogreshnom osobom godinu dana..da se nisam razvela imala bih josh dvoje sigurno..btw. oduvek sam zzelela da imam petoro dece..
ova tema je stvarno teshka..ne mogu da prihvatim neke chinjenice i to me ubija u pojam.
E da, misliš da ne uključim religiju s vremena na vrijeme?
Da je ona zagrizla jabuku?! Nastala od mog rebra?!
A pravi se da ne zna...ccc...
najiskrenije..dete sam pravila sa pogreshnom osobom godinu dana..da se nisam razvela imala bih josh dvoje sigurno..btw. oduvek sam zzelela da imam petoro dece..
ova tema je stvarno teshka..ne mogu da prihvatim neke chinjenice i to me ubija u pojam.
pazi, ja ne kazzem da sam sa 27 god. zrela..neki su ceo zzivot deca u dushi..to je meni ok..ali ako imash sex sa 15 god, znachi da si dovoljno psihichki zrela za taj chin ili ne![]()
Evo je prava srpkinja![]()
![]()
ako "imas sex sa 15 godina", uglavnom, znaci da su roditelji negdje gadno zabrljali...
Nina, sreco, ne razumesh..nismo mi kuchke, a musharci stoke koje samo znaju da svrshe u nas i naprave nam dete..nije to tako..mogu ja na forumu da se zaebavam, ali vrlo sam ozbiljna po nekim pitanjima..prvo, ako shirimo noge, zar ne bi trebale da zzelimo tog choveka, u svakom smislu..da zzelimo njegovo dete, zzelimo! ako ne, zashto bi se upushtale u sex.odnoseEvo ovaj C0NSIGLIERI ...
rece covek pre par stanica...''kad je znala da shiri noge,neka radja''.tako neshto
Eto.Kaznjavanje.
Ne, to se zove matora raspuštenica koja i danas posle toliko godina ne zna sta hoce od svog zivota pa izlaz trazi u deci, koja bi samo patila sudeci po njenom konfuznom pisanju![]()
Evo ovaj C0NSIGLIERI ...
rece covek pre par stanica...''kad je znala da shiri noge,neka radja''.tako neshto
Eto.Kaznjavanje.
Zayebane te žene!Мушкарци исто сносе одговорност али много мању, јер жене углавном крију тајне врло вешто(на крају направе непоправљиву штету и то највише себи).
Pa kupi kondom!Али поред наше воље, постоје и морају се поштовати закони који морају поштовати људско достојанство и право на живот.