Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

Ima veze sa opredeljenjem.
Ovu temu ej započeo Vladan, veliki pravoslavac, fanatik.
A nisam video da je i jednom spomenuo da je neki muškarac kriv za pobačaj i neželjenu trudnoću.
Dakle ovde su sve žene krive a ni jedan muškarac.
Ko je pravio tu decu!?

AKO POŠTEN ČOVEK, PRAVOSLAVAC MOŽE DA NAPRAVI DETE, JEDNOM, DVAPUT, TRIPUT i inda da njegova žena ide na pobačaje!?
KAKO TO PRAVSOLAVAC MOŽE SEBI DA DOZVOLI!? DA LI SE BOJI BOGA!? DA LI SHVATA DA JE SAUČESNIK U ZLOČINU?

I kako sme sebe da naziva "Pravoslavcem"!?
Види ову мушку феминисткињу(читај ''сеоски швалер'':per:). цццц... Зна дечко како се скупљају поени на спику.

Разумем жене које се навукоше на феминизам из моде или фрустрације, савремени људи су слаби и углавном безмуни од хипнозе, али вас политикантске варалице и демагоге понајбоље од свих, вашем мућењу воде никад краја.

Мислите да се феминизмом удворите женском гласачком телу, ко ваш подпреЦедник, што се нескида са розе лажовизије и испразног малограђанског медија за испирачину мозга. Због таквих млакоња и вечитих дечака егоиста, Србија и страда од абортуса више него од било чега. Наравно да риба смрди од главе, а муж је глава жени(у здравој породици).

НАМЕРНО пренебрагаваш чињеницу да ако жена жели да роди, не може је у томе спречити нико жив, па чак ни муж. Мушкарци исто сносе одговорност али много мању, јер жене углавном крију тајне врло вешто(на крају направе непоправљиву штету и то највише себи).

Али поред наше воље, постоје и морају се поштовати закони који морају поштовати људско достојанство и право на живот.

Држава и њене улагивачке институције(чак и СПЦ) су подржали накарадни устав, који се озакоњује безакоње да тинејџерке без знања родитеља упропашћују свој и живот детета. Трауме и трајна хистерија или депресија, прате несрећне незреле девојчице до краја живота, Неко их свесно и законски утврђује у заблуди. Има их много и сви, бране нечија права(углавном само своја).

Манипулација и индоктринација у оправданост овог зла, НЕ МОЖЕ НИТИ ЈЕДНА ПРИЧА ОПРАВДАТИ, зло се шири и легализује систематски и уз помоћ СВИХ владиних институција.

Томе се мора стати на пут, ЛИЧНИМ ПРИМЕРОМ. Ако желимо да нас мује не поједу и прегазе наталитетом, морамо заштитити бебе. Не слушајмо политиканте, феминистикње и друге робове модерних уских схватања, вратимо се традицији и нема зиме за Србију.

Poslednja izmena:
Da.
jel' ti krivo? :per:
Nije mi krivo, već osuđujem seksizam.

Generalno,imate vi trip oko trudnoce. Rado biste i tu umesali svoje prste.
Mislim da se titula koja to dozvoljava zove otac deteta.
Da se i tu pitate,ko ce ,kada i pod kojim uslovima da radja. A sto volite da kaznjavate zene.

Da, upravo sam to htio da kažem.
Evo ja, prosto nisam muškarac ako dnevno ne kaznim, ma išibikam, bar 5 žena iz okruženja...majka, sestra, djevojka, drugarica...znači prosto moram...:roll:

Idi bre, kakav je tebi život tj kakve si muškarce upoznavala...muškarci vole da kažnjavaju žene :zima:
Jeza me bre uhvati...

Mislim, ja imam majku, sestru, i prosto da počnem sa nekim seksističkim porukama...to bi stvarno bilo dno dna...

Nije mi krivo, već osuđujem seksizam.

Mislim da se titula koja to dozvoljava zove otac deteta.

Da, upravo sam to htio da kažem.
Evo ja, prosto nisam muškarac ako dnevno ne kaznim, ma išibikam, bar 5 žena iz okruženja...majka, sestra, djevojka, drugarica...znači prosto moram...:roll:

Idi bre, kakav je tebi život tj kakve si muškarce upoznavala...muškarci vole da kažnjavaju žene :zima:
Jeza me bre uhvati...

Mislim, ja imam majku, sestru, i prosto da počnem sa nekim seksističkim porukama...to bi stvarno bilo dno dna...

Dosadan si.

Evo ovaj C0NSIGLIERI ...
rece covek pre par stanica...''kad je znala da shiri noge,neka radja''.tako neshto
Eto.Kaznjavanje.
Nina, sreco, ne razumesh..nismo mi kuchke, a musharci stoke koje samo znaju da svrshe u nas i naprave nam dete..nije to tako..mogu ja na forumu da se zaebavam, ali vrlo sam ozbiljna po nekim pitanjima..prvo, ako shirimo noge, zar ne bi trebale da zzelimo tog choveka, u svakom smislu..da zzelimo njegovo dete, zzelimo! ako ne, zashto bi se upushtale u sex.odnose :confused: ok, ne razumemo se..kakvo crno kazznjavanjue..ispade da je trudnoca kazna :( :confused::evil:

Мушкарци исто сносе одговорност али много мању, јер жене углавном крију тајне врло вешто(на крају направе непоправљиву штету и то највише себи).
Zayebane te žene!

Али поред наше воље, постоје и морају се поштовати закони који морају поштовати људско достојанство и право на живот.
Pa kupi kondom!

Back