Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

Abortus je spasonosno resenje za klince u pubertetu ;)

pricas bedastoce, al ono bas...
rjesenje moze biti kontracepcija ili apstinencija, ali ne i prekid trudnoce
on je samo zalosna posljedica lose informiranosti i/ili slozenih zivotnih okolnosti...
koliko je pogresna ideja o stavljanju prekida trudnoce van zakona, toliko
je pogresno i ovo sto ti pises...:confused:

pricas bedastoce, al ono bas...
rjesenje moze biti kontracepcija ili apstinencija, ali ne i prekid trudnoce
on je samo zalosna posljedica lose informiranosti i/ili slozenih zivotnih okolnosti...
koliko je pogresna ideja o stavljanju prekida trudnoce van zakona, toliko
je pogresno i ovo sto ti pises...:confused:

U pubertetu? :hahaha: :hahaha: :lol:

Kada on ide u wc 138 puta u toku dana i zakljucava se a izlazi zajapuren a ona pomisli na qr@c samo 23498520453976 puta pa jos na kvadrat :lol: :lol:

Abortus bih dozvolio do 18 godine, posle ako si kreten a ti ostani u drugom stanju ako to ne zelish.

Deca ne treba da ispaštaju za svoje greške, barem ne za neznanje. Ako osuđujete decu na ovaj način na propast, onda treba da se zapitate kakvi ste to ljudi i da li ce bog imati milosti kada mu dodjete na naplatu.

Kada on ide u wc 138 puta u toku dana i zakljucava se a izlazi zajapuren a ona pomisli na qr@c samo 23498520453976 pa jos na kvadrat :lol: :lol:

Abortus bih dozvolio do 18 godine, posle ako si kreten a ti ostani u drugom stanju ako to ne zelish.

Deca ne treba da ispaštaju za svoje greške, barem ne za neznanje. Ako osuđujete decu na ovaj način na propast, onda treba da se zapitate kakvi ste to ljudi i da li ce bog imati milosti kada mu dodjete na naplatu.

Него их убијати нараво

Abortus je spasonosno resenje za klince u pubertetu ;)

Da postoji adekvatan sistem edukacije,seks.obrazovanje,dokumentarci koji bi se tinejdzerima pustali u tom periodu,da se preduzmu preventivne mere kako bi tinejdzeri bili upoznati sa drugom stranom medalje seks.aktivnosti mislim da bi bili svesniji i odgovorniji,da postoje moralne vrednosti teze bi se odlucivali na tako nesto.Najlakse je zabraniti,covek je na sve spreman pa da ode i na crno i odradi to,da odradi sam sebi(postoje neka pomagala za to,sto je opasno i po sopstveni zivot),bez mera prevencije zabrana moze samo da naskodi.Da me ne shvate ljudi pogresno,ja smatram da je to ubistvo jer zacece je proces koji vodi nastanku zivota,ali mlade treba zastititi od njih samih ali najpre preventivnim merama,za sve sto radimo snosimo odgovornost,a danas postoji toliko oblika zastite da je krajnje neodgovorno ne koristiti je.

Kada on ide u wc 138 puta u toku dana i zakljucava se a izlazi zajapuren a ona pomisli na qr@c samo 23498520453976 pa jos na kvadrat :lol: :lol:

da, u pubertetu
normalni roditelji razgovaraju s djecom...
odlazak ginekologu nije bauk, kao ni kupovina/upotreba kondoma...
ako se granica za stupanje u seksualne odnose vec pomakla
drustvo to mora informacijama ispratiti...

Него их убијати нараво

Naravno, nisi išao u miloševićeve velikosrpske ratove da bi delio cveće i poljupce nego da bi ubijao.

Krivo mi je sto ste svi ovde licemerni a prvi bi skočili za svoje debelo dupe da ga spasete abortusom.

U ratu mozes da ubijas al devojčica od 15 godina ima da rodi jer je abortus greh jel? Sramotnici.

da, u pubertetu
normalni roditelji razgovaraju s djecom...
odlazak ginekologu nije bauk, kao ni kupovina/upotreba kondoma...
ako se granica za stupanje u seksualne odnose vec pomakla
drustvo to mora informacijama ispratiti...

A koliko je normalnih roditelja?????
Pričaš neke otrcane fraze, braniš neke svoje lične stavove koji su na jako klimavim nogama. Svako je krojač svoje sudbine.

drustvo mora informacijama ispratiti? Mislis, u zaostalim zemljama balkana???
I opet sve preko dečjih gUzic@ treba da se prelomi ;)

licemeri ccc...

A koliko je normalnih roditelja?????
Pričaš neke otrcane fraze, braniš neke svoje lične stavove koji su na jako klimavim nogama. Svako je krojač svoje sudbine.

drustvo mora informacijama ispratiti? Mislis, u zaostalim zemljama balkana???
I opet sve preko dečjih ****** treba da se prelomi ;)

licemeri ccc...

stvarno, sta mislis koliko ih je?
ili mislis da su..."nenormalni" u vecini?

i da, drustvo mora informacijama ispratiti
kao sto se....potrudilo da uvede npr. raznorazne...vjeronauke...
nije to uopce tako tesko...

da, polazim od sebe
i ne vidim po cemu se moja obitelj toliko razlikuje od prosjecne...ex yu obitelji...
o kontracepciji se uvijek normalno razgovaralo, kao i o ljudskom reproduktivnom sustavu...
od pilule nije pravljen bauk, a za posjedovanje kondoma se nije odgovaralo pred..."kucnim sudom casti"...no, moji su ljevicari...pa...:lol:

Poslednja izmena:
Naravno, nisi išao u miloševićeve velikosrpske ratove da bi delio cveće i poljupce nego da bi ubijao.

Krivo mi je sto ste svi ovde licemerni a prvi bi skočili za svoje debelo dupe da ga spasete abortusom.

U ratu mozes da ubijas al devojčica od 15 godina ima da rodi jer je abortus greh jel? Sramotnici.

Убијали оног ко се може бранити,и не Слобиних велико српских ратова
Убијати беспомоћне је увек било кривично дело па и у рату
а у Србији се беспомоћних убије за пола године као за све време ратова из 90их

stvarno, sta mislis koliko ih je?
ili mislis da su..."nenormalni" u vecini?

i da, drustvo mora informacijama ispratiti
kao sto se....potrudilo da uvede npr. raznorazne...vjeronauke...
nije to uopce tako tesko...

da, polazim od sebe
i ne vidim po cemu se moja obitelj toliko razlikuje od prosjecne...ex yu obitelji...
o kontracepciji se uvijek normalno razgovaralo, kao i o ljudskom reproduktivnom sustavu...
od pilule nije pravljen bauk, a za posjedovanje kondoma se nije odgovaralo pred..."kucnim sudom casti"...no, moji su ljevicari...pa...:lol:

Da, osvrni se oko sebe i obrati paznju na porodice svojih prijatelja i neprijatelja, koliko ih je imalo alkoholicare, lopove, raznorazne ludake i čudake do onih koji se svađaju i prebijaju po ceo dan kad se sretnu u stanu. Danas je sve to mnogo gore jer vise nema one sigurnosti komunizma iz proslosti.
I na sve to dodajte drogu koja nikad dostupnija deci nije bila a vi zapeli da zabranite abortus? Kao nek dete kupi kondom od 100 dinara umesto užine? ajde sevajte nazad u te svoje rupe i gledajte svoja posla.

Убијали оног ко се може бранити,и не Слобиних велико српских ратова
Убијати беспомоћне је увек било кривично дело па и у рату
а у Србији се беспомоћних убије за пола године као за све време ратова из 90их

Ubistvo je ubistvo pred bogom prema tome nemas vise pravo na repliku.

U srbiji ima puno abortusa jer je drustvo nesredjeno, ljudi neobrazovani. Kada budete podigli nivo standarda na neku normalu, obrazovanje na viši novo a vi onda zabranite i silikone sto se mene tiče. Do tada gledajte svoja posla i radite nesto pametno umesto sto uništavate deci zivot.

Da, osvrni se oko sebe i obrati paznju na porodice svojih prijatelja i neprijatelja, koliko ih je imalo alkoholicare, lopove, raznorazne ludake i čudake do onih koji se svađaju i prebijaju po ceo dan kad se sretnu u stanu. Danas je sve to mnogo gore jer vise nema one sigurnosti komunizma iz proslosti.
I na sve to dodajte drogu koja nikad dostupnija deci nije bila a vi zapeli da zabranite abortus? Kao nek dete kupi kondom od 100 dinara umesto užine? ajde sevajte nazad u te svoje rupe i gledajte svoja posla.

znas kako, upravo nakon osvrtanja oko sebe dolazim do zakljucka
da ti i ja poticemo iz vrlo razlicitih sredina...
takodjer, uopce ne podrzavam zabranu abortusa, ali nebitno...tebi
jer ne podrzavam ni banalizaciju citavog problema...poput npr. tebe

znas kako, upravo nakon osvrtanja oko sebe dolazim do zakljucka
da ti i ja poticemo iz vrlo razlicitih sredina...
takodjer, uopce ne podrzavam zabranu abortusa, ali nebitno...tebi
jer ne podrzavam ni banalizaciju citavog problema...poput npr. tebe

Nije banalizacija nego treba jednostavno u zivotu sagledati problem a ne resavati ceo zivot posledice tog problema.
Najlakse je pljunuti - ukinimo abortus... Sta dovodi do abortusa? zasto u srbiji ima toliko abortusa? Eee svi se prave blesavi i zanemaruju srz problema.

Kako cemo? Lako cemo... Gde ima za jedno, ima i za dvoje pa posle kukaju i tuku se po stanu. Znači da se ljudi ne razlikuju, ne bi ni postojali.

Zato kazem da je ovo pitanje mnogo kompleksnije nego sto mislite. Najlakse je ceo zivot gledati povrsno sa ruzicastim naocarima... Ako si ti imala obrazovane roditelje, ne znaci da su takvu srecu imali i ostali.

Nije banalizacija nego treba jednostavno u zivotu sagledati problem a ne resavati ceo zivot posledice tog problema.
Najlakse je pljunuti - ukinimo abortus... Sta dovodi do abortusa? zasto u srbiji ima toliko abortusa? Eee svi se prave blesavi i zanemaruju srz problema.

Kako cemo? Lako cemo... Gde ima za jedno, ima i za dvoje pa posle kukaju i tuku se po stanu. Znači da se ljudi ne razlikuju, ne bi ni postojali.

Zato kazem da je ovo pitanje mnogo kompleksnije nego sto mislite. Najlakse je ceo zivot gledati povrsno sa ruzicastim naocarima... Ako si ti imala obrazovane roditelje, ne znaci da su takvu srecu imali i ostali.

Колко имаш деце?
Колко пута си послао девојку на абортус?

Back