Велика војна парада “Снага јединства” у Београду

Onda nema razloga da ne vjerujem tvojim očima...

Evo ti snimak cele vojne parade ako mi ne veruješ, a prelet aviona je na 2:04:25

Cash piše iz daleke zemlje....zašto na slici dva aviona imaju samo na desnom krilu neku vrste rakete a dva uopće ne?
U pravu je KESH. Došli su iz Francuske, napravili prelet i vratili se nazad.
Rafali Francuskog ratnog vazduhoplovstva nisu bili stacionirani u Srbiji.

Ta dva aviona koja lete ispred I nazad su srpski Migovi-29 i nose po dve rakete vazduh-vazduh R-77, a ova dva aviona koja lete bočno i koja ne nose rakete su francuski Rafali.

Ta dva aviona koja lete ispred I nazad su srpski Migovi-29 i nose po dve rakete vazduh-vazduh R-77, a ova dva aviona koja lete bočno i koja ne nose rakete su francuski Rafali.
Za slučaj da francuski avioni krenu da bacaju bombe po beogradu kao 1999e?

Za slučaj da francuski avioni krenu da bacaju bombe po beogradu kao 1999e?

1000011007.jpg

Dobra smotra naših kapaciteta, Vojska na visini zadatka!

Prikazano oružje vrhunsko mada se nešto i ne razumem mnogo ali lepo izgleda.
Od svih tenkova znam za Šermana :zaljubljena: i to najviše zbog tepanja lika svojoj devojci:
- šermančiću moj,
čime se mukica hvalila dok joj nije objašnjeno da možda treba da smrša :malav:

Cirkus koji pokušavaju da proture lovci na klikove i lajkove gde već duže vremena prednjači dosadna "masina" je apsolutno preterivanje al' uvek se ufate neke zunzare , ko im je kriv.

Ovo etiketiranje ljudi od strane šačice uskraćenih postaje isuviše gnusno jer nema nikakve veze sa samim studentima, pokušavaju mukice da reše svoje lične komplekse, neizlečive, a samo navlače gadjenje ka normalnom svetu koji naravno da želi promene na bolje ali ne po cenu medjusobnih podela i trvenja.

Sve u svemu prošlo je ok sem što je meni zasmetalo ona umotana bratija u prvom redu ali ionako mi nisu simpatični.

Dobro je bilo.

Evo ti snimak cele vojne parade ako mi ne veruješ, a prelet aviona je na 2:04:25

U pravu je KESH. Došli su iz Francuske, napravili prelet i vratili se nazad.
Rafali Francuskog ratnog vazduhoplovstva nisu bili stacionirani u Srbiji.

Dosli su iz francuske zato sto smo ih kupili.bice i oni uskoro tu.nasi piloti su trenutno preko na obuci.
Obuka pilota na tim aparatima je isto bitna.

Dosli su iz francuske zato sto smo ih kupili.bice i oni uskoro tu.nasi piloti su trenutno preko na obuci.
Obuka pilota na tim aparatima je isto bitna.
Prve Rafale možemo da očekujemo tek krajem 2028-e ili početkom 2029-e, i dobijaćemo ih postepeno. Očekuje se da eskadrila bude kompletirana tek do 2030-e. To nije uskoro.

Back