Велика војна парада “Снага јединства” у Београду

Jučer je bilo 34 god kako su tenkovi iz Bg. krenuli na Vukovar....vidim da su isti modeli i na paradi a ovi avioni su čudu...ni Rusima nije jasno kako ih uspjevate držati u zraku.....mora da ste poskidali nosače za naoružanje jer ne da nemaju rakete već nemaju ni nosače za iste.
Мислиш, исте овакве каквима ви парадирате и дан данас?

960px-Croatian_M-84_tank_during_the_2025_military_parade.jpg

Dobro smo i prošli sa vremenskim periodom dostave. Ranije se spekulisalo da bi ih mogli dobiti 2035-e
Када би могли некоме да их увалимо, макар у пола цене, а да ми купимо кинеске? Али не вреди док је уцењени АВ на власти.

Ниеј то била лоповска Србија , биле мајке са малим бебама , са децом , старији људи , ветерани ратни , али прави ратни ветрани а не они блокадерски макрои и наркомани .
A majke sa malim bebama ne kradu , ajde...

Jedna situacija u crnackom delu univerziteta u USA je izgledala ovako ...

Doslo par belaca studenata da jedu u menzi , kao ETF sto ode na masinac da jede, a ne u lolu..
I krene debata, prepucavanje....
Demagosko...
I istupi zenska predsednica kuce i kaze sad cu da vas isteram zato sto mi se tako hoce...
I odjednom vecina crnaca koji su bili na strani argumenata belca, pocese da navijaju..

E to , tu zedj za prikazom moci pa se ljudi priklone onome ko je bahatiji i bezobrazniji , i istera svoje, to je masovno kod dodjosa iz Bosne u Srbiji , a kazu mi i kod Krajisnika...
Od ranije znamo da je to fora crnogorskog jedinstva, nije bitno sta je govorio , nego ne moze da krece na crnu goru...

E toga se namnozilo u Srbiji i sad mora da se gledaju parade, da se gledaju kobre kako biju studente, da se gledaju TV stanice kako pokusavaju da studente spoje sa blokaderima koji su ubaceni elementi iz vlasti....i iz opozicije, koja je zbog toga smo i ovde potkupljena od vlasti...jok i nije Svaki put bosko glumata, makedonac, milica glumata...sve opozicija do mojega..

Мени није јасно како Н1 са својом групицом блокадера може да шири толике лажи , да је наводно грађанима забрањено да пристутвују паради , то су толике лажи и зло у коментарима да је заиста катастрофа .Грађанима није било забрањено да присуствују паради , ако је онемогућено групици да прави нереде , то је због тога , али сви грађани су могли да дођу на параду .

Када би могли некоме да их увалимо, макар у пола цене, а да ми купимо кинеске? Али не вреди док је уцењени АВ на власти.
Kasno, već smo platili dve rate od po 411 i 417 miliona evra za Rafale ako se ne varam. Nekih 828 miliona evra je već plaćeno, a eskadrila će biti kompletirana tek krajem ove decenije. Tehnički je moguće uz Rafale kupiti i kineske J-10C koji su se dobro pokazali u operaciji Sindor. Ali pored nabavke francuskih Rafala, izraelskog PULS-a i Hermesa 900, loitering droniva od Elbita za 1.6 milijarde, kupiti još kineske avione bi bio sulud potez i troškovi bi bili astronomski.

Kasno, već smo platili dve rate od po 411 i 417 miliona evra za Rafale ako se ne varam. Nekih 828 miliona evra je već plaćeno, a eskadrila će biti kompletirana tek krajem ove decenije. Tehnički je moguće uz Rafale kupiti i kineske J-10C koji su se dobro pokazali u operaciji Sindor. Ali pored nabavke francuskih Rafala, izraelskog PULS-a i Hermesa 900, loitering droniva od Elbita za 1.6 milijarde, kupiti još kineske avione bi bio sulud potez i troškovi bi bili astronomski.
Ма то сам и мислио. После АВ да их некоме увалимо, само да више не плаћамо Макрону. Па РФ је неиспоручене француске носаче хеликоптера увалила Египту.

Зао коментар , али под пропагандим деловањем Н1 ,тако да је схватљиво
Nego lupas pa ne smirujes....znaci izmedju tvoje kuknjave da lokalni odbor otima pare i da sve vrvi od narkomana , sad mi tu pricas da prisustvo mladih majki jeste garancija da tamo nema lopova medju njima, naravno da ima i to jak procenat...
Setimo se ko je pljackao putnike BAS stanice u 22h, mlade devojke ili okrutni muskarci kriminalci..

Nego lupas pa ne smirujes....znaci izmedju tvoje kuknjave da lokalni odbor otima pare i da sve vrvi od narkomana , sad mi tu pricas da prisustvo mladih majki jeste garancija da tamo nema lopova medju njima, naravno da ima i to jak procenat...
Setimo se ko je pljackao putnike BAS stanice u 22h, mlade devojke ili okrutni muskarci kriminalci..

Ако ниси приметио власт се обрачунава са онима који су огризли у корупцији и у својим редовима , али ова парада нема везе са неком странком , ово је била војна парада за грађане и то без полтичког обележја .

Као нестраначка личност , као грађанин сам присуствовала паради , патриота је изнад странке и изнад сваке полтичке поделе , ти ниси полтички сазрео да то разумеш .

Ако ниси приметио власт се обрачунава са онима који су огризли у корупцији и у својим редовима , али ова парада нема везе са неком странком , ово је била војна парада за грађане и то без полтичког обележја .

Као нестраначка личност , као грађанин сам присуствовала паради , патриота је изнад странке и изнад сваке полтичке поделе , ти ниси полтички сазрео да то разумеш .
Svi kumovi bili u prvom redu.

1000008588.jpg

Žvaline ss jedinice

Видиш то је оно што приказје Н1 , са друге стране данас док сам ишла на параду , као грађанин сам нпр видела и Андреја Вучића као иде и то пролази сасвим слободно и слика се са људима који га поздрављају и захваљује се на подршци .То ме баш одушевило и то је оно што не виде нпр они са друге стране , не виде јер су ослепли од мржње коју емитује Н1.

Видиш то је оно што приказје Н1 , са друге стране данас док сам ишла на параду , као грађанин сам нпр видела и Андреја Вучића као иде и то пролази сасвим слободно и слика се са људима који га поздрављају и захваљује се на подршци .То ме баш одушевило и то је оно што не виде нпр они са друге стране , не виде јер су ослепли од мржње коју емитује Н1.
To mora da si sanjala jbg si se upiškila u snu?

Back