Dobro smo i prošli sa vremenskim periodom dostave. Ranije se spekulisalo da bi ih mogli dobiti 2035-eI Hrvati su toliko čekali svoje Rafale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro smo i prošli sa vremenskim periodom dostave. Ranije se spekulisalo da bi ih mogli dobiti 2035-eI Hrvati su toliko čekali svoje Rafale.
Da,sve dalje narudžbe će se čekat puno duže,jer ima puno narudžbi.Dobro smo i prošli
Мислиш, исте овакве каквима ви парадирате и дан данас?Jučer je bilo 34 god kako su tenkovi iz Bg. krenuli na Vukovar....vidim da su isti modeli i na paradi a ovi avioni su čudu...ni Rusima nije jasno kako ih uspjevate držati u zraku.....mora da ste poskidali nosače za naoružanje jer ne da nemaju rakete već nemaju ni nosače za iste.
Мислиш,лоповске,било је предивно и била ми је част уопште присуствовати паради и бити део пристојне Србије
Када би могли некоме да их увалимо, макар у пола цене, а да ми купимо кинеске? Али не вреди док је уцењени АВ на власти.Dobro smo i prošli sa vremenskim periodom dostave. Ranije se spekulisalo da bi ih mogli dobiti 2035-e
Ovaj vikend sam u Parizu,pa ne stigoh,ebi ga...Ne mogu da vjerujem da si propustila izlet u g.grad i ne znam ( obzirom da nisu izbori) je li organizirana i kakva dnevnica ovaj put
Baka Ljimunado, kako vam se svidjela parada?Ovaj vikend sam u Parizu,pa ne stigoh,ebi ga...
Ti ces mi valjda prepricati.
A majke sa malim bebama ne kradu , ajde...Ниеј то била лоповска Србија , биле мајке са малим бебама , са децом , старији људи , ветерани ратни , али прави ратни ветрани а не они блокадерски макрои и наркомани .
To neka pekara ili kladionica u livnu?Ovaj vikend sam u Parizu,pa ne stigoh,ebi ga...
Ti ces mi valjda prepricati.
Kasno, već smo platili dve rate od po 411 i 417 miliona evra za Rafale ako se ne varam. Nekih 828 miliona evra je već plaćeno, a eskadrila će biti kompletirana tek krajem ove decenije. Tehnički je moguće uz Rafale kupiti i kineske J-10C koji su se dobro pokazali u operaciji Sindor. Ali pored nabavke francuskih Rafala, izraelskog PULS-a i Hermesa 900, loitering droniva od Elbita za 1.6 milijarde, kupiti još kineske avione bi bio sulud potez i troškovi bi bili astronomski.Када би могли некоме да их увалимо, макар у пола цене, а да ми купимо кинеске? Али не вреди док је уцењени АВ на власти.
A majke sa malim bebama ne kradu , ajde...
Ма то сам и мислио. После АВ да их некоме увалимо, само да више не плаћамо Макрону. Па РФ је неиспоручене француске носаче хеликоптера увалила Египту.Kasno, već smo platili dve rate od po 411 i 417 miliona evra za Rafale ako se ne varam. Nekih 828 miliona evra je već plaćeno, a eskadrila će biti kompletirana tek krajem ove decenije. Tehnički je moguće uz Rafale kupiti i kineske J-10C koji su se dobro pokazali u operaciji Sindor. Ali pored nabavke francuskih Rafala, izraelskog PULS-a i Hermesa 900, loitering droniva od Elbita za 1.6 milijarde, kupiti još kineske avione bi bio sulud potez i troškovi bi bili astronomski.
Nego lupas pa ne smirujes....znaci izmedju tvoje kuknjave da lokalni odbor otima pare i da sve vrvi od narkomana , sad mi tu pricas da prisustvo mladih majki jeste garancija da tamo nema lopova medju njima, naravno da ima i to jak procenat...Зао коментар , али под пропагандим деловањем Н1 ,тако да је схватљиво
Nego lupas pa ne smirujes....znaci izmedju tvoje kuknjave da lokalni odbor otima pare i da sve vrvi od narkomana , sad mi tu pricas da prisustvo mladih majki jeste garancija da tamo nema lopova medju njima, naravno da ima i to jak procenat...
Setimo se ko je pljackao putnike BAS stanice u 22h, mlade devojke ili okrutni muskarci kriminalci..
Svi kumovi bili u prvom redu.Ако ниси приметио власт се обрачунава са онима који су огризли у корупцији и у својим редовима , али ова парада нема везе са неком странком , ово је била војна парада за грађане и то без полтичког обележја .
Као нестраначка личност , као грађанин сам присуствовала паради , патриота је изнад странке и изнад сваке полтичке поделе , ти ниси полтички сазрео да то разумеш .
Žvaline ss jedinice
Zato sto nisu informativno glasilo nego bllokaderski tabloidМени није јасно како Н1 са својом групицом блокадера може да шири толике лажи
To mora da si sanjala jbg si se upiškila u snu?Видиш то је оно што приказје Н1 , са друге стране данас док сам ишла на параду , као грађанин сам нпр видела и Андреја Вучића као иде и то пролази сасвим слободно и слика се са људима који га поздрављају и захваљује се на подршци .То ме баш одушевило и то је оно што не виде нпр они са друге стране , не виде јер су ослепли од мржње коју емитује Н1.
Nije valjda da gledaš rts i pink?!??Zato sto nisu informativno glasilo nego bllokaderski tabloid
![]()