Škutor Kićo
Aktivan član
- Poruka
- 1.789
Di se moze procitati knjiga?
Probao sam naci u pdf-u i nisam uspio
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala
Ima li u pdf-u
JE li postala poznata u srbiji 2007?Imaš boljih SF pričica.
JE li postala poznata u srbiji 2007?
Jesi ju ikada citao? Zanima me koje argumente koristi seselj u tim tezamaJok, ne čitamo basne.
Ima za pare.Ima li u pdf-u
Jesi ju ikada citao? Zanimame koje argumente koristi seselj u tim tezamaJok, ne čitamo basne.
Jesi me utjesioIma za pare.
Zanimame koje argumente koristi seselj u tim tezama
Hvala
Hrvati ni ne pricaju stokavski osim u dubrovnikuJavna tajna koju samo hrvati ne priznaju i satro nemaju pojma o tome.
Link?Jako je lako naći je na internetu. Samo znači da se nisi ni potrudio.![]()
Link?
Neman cirilicnu tastaturu
Koje to pismo?Hrvati ni ne pricaju stokavski osim u dubrovniku
Pricaju scakavski tj prijelaz iz cakavskog u stokavski. Al uz to su imali i drukcije pismo od srba
Glagoljicu pa latinicuKoje to pismo?
Uspio sam naci u losijem formatu od pdf-a ali blagodarimBukvalno kucaj latinicom i npr. dodaj scribd XD
Kako da ne kao i ostalih 5553 knjiga istoga autora. I to svaka knjiga po hiljadu strana. Doduše taj rad mu je verovatno i najuspešnijiJE li postala poznata u srbiji 2007?
Zasto hrvati ne pricaju cisti stokavski kao srbi?Glagoljicu,sto su Cirilo i Metodije"doneli"u Srbiju,a i vama,koji ste bili Srbi tada.Ne padaj na te fore,ako zelis istinu o Hrvatima.
Za ovu sam cuo jedinoKako da ne kao i ostalih 5553 knjiga istoga autora. I to svaka knjiga po hiljadu strana. Doduše taj rad mu je verovatno i najuspešniji. Pitanje samo kako je stigao toliko da napiše, mora da je svaki član stranke pisao po jedan pasus.
Mislis da Beogradjanin razume Vranjanca ili Pirocanca kada krenu sa pricom?Zasto hrvati ne pricaju cisti stokavski kao srbi?
Postoje razlike u govoru srba iz knina i hrvata iz knina. Zasto nije isto ako su bili jedan narod?
Laž: Turska nije dozvoljavala muslimanima da žive na teritoriji Srbije dok je bila de facto nezavisna a formalno pod njihovom vlašću da ne bi svojim pokušajima da se vrate na vlast kako su navikli izazvali intervenciju velikih sila kojima je morala da praktićno prizna pravo na arbitražu u sporovima sa Kneževinom Srbijom.http://en.wikipedia.org/wiki/Niš
In 1862 some Muslim families from Belgrade and Smederevo settled in Nis due to the forced displacement of Muslims in the Principality of Serbia. The urban population of Niš consisted of 17,107 Christian and 4,291 Muslim males, with total number of 3,500 Serbian houses and 2,000 Muslim houses.
Razume se 100%, jedino ukoliko neko ne napravi klip u kome sistematski koristi lokalizme za koje unapred zna da ih niko drugi ne razume.Mislis da Beogradjanin razume Vranjanca ili Pirocanca kada krenu sa pricom?
Srbi ste bili sve do vremena dok niste podpali pod Rimskom heresi,a od 1439 Vatikan je posebno uzeo na zub Srbe i od tadasnjih Srba Rimokatolika su
poceli da Hrvatizuju te Srbe praveci posebnu naciju sa usadjenom mrznjom prema Srbima i svemu SrBskom,posebno poreklu.Slobodno proveri sam.