- Poruka
- 5.005
Daj bucko ne s e r i.
Ti ko prvo da si toliko poducen Islamu znao bi da je haram koristiti ime - Vehabije.
Ti ko prvo da si toliko poducen Islamu znao bi da je haram koristiti ime - Vehabije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi najvise navijamo da vi budete .................normalni...........................ali posto ste vi genetski deformisani vec 500 godina,............. tesko, teskoPa normalno da Mile Ronhil navija za ovakve akcije kao i ostali bosanci pavoslavci ali i ostali.
Rado bi voleli da vide nekog radikalnijeg Muslimana na mesto reisa samo sto bi se to njima kasnije 10 puta vise obilo o glavu..

Pa normalno da Mile Ronhil navija za ovakve akcije kao i ostali bosanci pavoslavci ali i ostali.
Rado bi voleli da vide nekog radikalnijeg Muslimana na mesto reisa samo sto bi se to njima kasnije 10 puta vise obilo o glavu..

Mi najvise navijamo da vi budete .................normalni...........................ali posto ste vi genetski deformisani vec 500 godina,............. tesko, tesko![]()
ali i vehabije su moja braca i dao bih svoju sestru muslimanu vehabiji.mi muslimani propagiramo jedinstvo i tako treba ostati da se volimo i da postujrmo druge vjerske zajednice.prije neki dan u obliznjoj dzamiji je klanjao crnac i ja ga primjetih.kad je izasao upoznao sam se s njim i pitah ga odakle je, a on i rece iz gabona. pocehda placem jer doista nisam znao da u gabonu ima muslimana i poceh da ga grlim i ljubim i kazem mu znas li ti sta si za mene ti si meni brat a ja bih tebi dao sestru da nisi ozenjren.kazem ja njemu kod nas muslimana nema bijelac ili crnac nego samo da je musliman i mi ga volimo.fotografisali smo se i razmjenili brojeve telefona a ja u plac se dadoh sto upoznadoh mog brata muslimana iz afrike.
Pa ne znam ko je vise genetski deformisan..
Nije mi poznato da je moj cukunded radio u sluzbi kod nekog kmeta,age ili bega za koji dzak prehrane (za tvog ne bi smio da se zakunem).

meni je vazno samo nek je musliman pa nek se uda.ne volim da muslimanka uzme srbina za muza jer ne vjerujem onoj pjesmi turkinja se pred dzamijom klela da je samo srbina voljela.
ovde baš zabavno...meni je vazno samo nek je musliman pa nek se uda.ne volim da muslimanka uzme srbina za muza jer ne vjerujem onoj pjesmi turkinja se pred dzamijom klela da je samo srbina voljela.

a rad genetski deformiše?![]()

ali i vehabije su moja braca i dao bih svoju sestru muslimanu vehabiji.mi muslimani propagiramo jedinstvo i tako treba ostati da se volimo i da postujrmo druge vjerske zajednice.prije neki dan u obliznjoj dzamiji je klanjao crnac i ja ga primjetih.kad je izasao upoznao sam se s njim i pitah ga odakle je, a on i rece iz gabona. pocehda placem jer doista nisam znao da u gabonu ima muslimana i poceh da ga grlim i ljubim i kazem mu znas li ti sta si za mene ti si meni brat a ja bih tebi dao sestru da nisi ozenjren.kazem ja njemu kod nas muslimana nema bijelac ili crnac nego samo da je musliman i mi ga volimo.fotografisali smo se i razmjenili brojeve telefona a ja u plac se dadoh sto upoznadoh mog brata muslimana iz afrike.

pitaj jevropu mozda ti ona objasni svoje familijarne radne sposobnosti kroz vijekove![]()

Ovakve akcije najvise donose stetu samim Bosnjacima a korist nekom ''trecem''.
samo,bilo bi interesantno kako bi prosla ova treca strana u slucaju da ovakve radikalnije struje preuzmu vlast u islamskim zajednicama..

da su muslimanske carevine bile ostre svi bi srbi postali muslimanima.znate li da su indijom vladali veliki moguli i to skoro petsto godina i da su oni bili zustri svi bi hindusi primili islam.

O MARINE55,pa gdje si ti?Sad si Bucko 22,a?Saljivdzija stari!

A Dušan nije tu osavajao ništa. To je oduvek bila Srbija kao što će biti opet.
...Karadžić koji se ljubio i grlio s Alijom kad su pobijedili na izborima, jer im je upalio dogovor da im stranke glasaju jedna za drugu!Za to se zahvali Izmetbegoviću,lijepo mu je rekao Radovan.....
Mrdajguze, i ti na pretres!!!
![]()

kad si vec meraklija za pipanje evo ti jos nesto
![]()

moje je misljenje da bi se bosna trebala podijelit i da se izdvoji muslimanski dio i tako napravi nova muslimanska bosna koja bi bila cisto vjerska drzava.ovakva bosna sigurno nece uci eu a i merkelova je dala izjavu da se eu ne treba vise prosirivati.muslimanska bodna bi se vezala za saudijsku arabiju i svi muslimani bi zivjeli tada sretno.

Onih 23% teritorije koje Bosnjaci drze u BiH odmah pripojiti Iranu!