latinv
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
beg je pokusao da primeni to pravilo pa ga je tvoj daleki rodjak ubio ,ili sam ja lose skontao ?
Да, дошао да покуша али није стигао ни у кућу да уђе. Добио је нож у леђа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
beg je pokusao da primeni to pravilo pa ga je tvoj daleki rodjak ubio ,ili sam ja lose skontao ?
nije mu trebalo da uradi onaj teroristicki akt, samo ce naskoditi bosnjama

Nije mi to poznato - kad je to bilo ?Покажи ми где ја то негирам? Централна Босна има хрватско ( мешано угарско) становништво које се населило у крсташком походу против неверника,унело католичку веру у Босну а касније и само постало "неверничко".
Neka, da vi vidite da i mi imamo 'takmičare' za tu vašu 'olimpijadu' ..nije mu trebalo da uradi onaj teroristicki akt, samo ce naskoditi bosnjama
Što bi to bio samo vaš problem , evo i mi imamo isti problem - od različitih vjera napravljene različite nacije . Pa i u Hrvatskoj je tako. A u Crnoj Gori opet problem što su od iste vjere napravljene dvije nacije.Не кажем да су сви Аџићи или Беговићи или Мемедовићи тако настали али кажем да је тих случајева било. Да, тешко је доказати али тога је било у Србији када је рјешавала питање својих муслимана у 19. вијеку. Ужа Србија није етнички чиста јер је то одувијек тако него је протјерала муслимане када се повлачила и турска војска. Један дио је побјегао у БиХ (која је тада још увијек била у саставу Турске), један дио је отишао у Малу Азију, а један мањи дио се вратио у православље (нормално-под притиском). Није то ништа ново ни особито за Србе. И Грци су крајем 19.вијека војевали против својих земљака који су примили ислам, Бугари и данас имају тај проблем (то су они "Турци" који су осамдесетих година прошлог вијека спаковани у пар дана и послани да иду за Турску). Наш проблем је што су само код нас постали нација. Или смо били превише толерантни или су они имали превише помоћи са стране, не знам шта је али да нас је нерјешавање тог питања унесрећило, то је сигурно.
radi same geografije "granice" cro i bosnien,migracije su bile i vise nego konstantne.smatra se da je dio cro velikasa otisao u bosnu da nastavi tradiciju,nakon pada cro pod ugre.....
vjerski,dijalektalno... i nije bilo neke vece razlike izmedju stanovnika sa obe strane grane do pada pod turke
A Srba smo proizveli isto - više nego dovoljno ..govorim zato sto mi je cudno ,znam da je malo broj hrvatskih velikasa imao posede ,kao i to da je mali broj danasnjh bosnjaka hrvatskog porekla ,ali vecina su srpskog kao uostalom sto je i bosna nekad bila u sastavu srpskog etnickog prostora ...
Što bi to bio samo vaš problem , evo i mi imamo isti problem - od različitih vjera napravljene različite nacije . Pa i u Hrvatskoj je tako. A u Crnoj Gori opet problem što su od iste vjere napravljene dvije nacije.

Kad je A-U dolazila na ove prostore naši su krenuli ka istoku - neki su došli u Tursku, a neki nisu došli do Turske - ostali u Sandžaku.znam to da su iz srbije proterani muslimani ,ali ne do kraja ,zadrzali su se na nekim teritorijama ...veliki deo je otisao i za bosnu tada ,tako da je danas vise nego smesna ta teorija o nekim bosnjanima ,kad ljudi koje je plasiraju ni nemaju veze sa bosnom ...poreklo im je iz srbije ...slazem se da ima tih slucajeva ,ali vise mislim da to nije posledica toga sto su primali islam ,vec nekih nadimaka ili osobina ...tesko su se srbi koji su poturceni vracali u pravolslavlje ...
cazinska krajina naginje zagrebu i banja luci, mislim da ce se tu muje asimilirati
Hercegovci su Hercegovci, oni su nacionalno izdjeljeni (zbog vjere) , ali sve su to Hercegovci ..meni je interesantno tumacenje muslimana iz hercegovine ,oni su sigurno srbi ,a i hrvati iz hercegovine su srbi poreklom ...
Jel ? Pa i mi smo ti bolan bili pod papučom Ugrima .. A Hrvata smo proizveli u zadnji 100 godina više nego dovoljno, ako je i od nas .. dosta je ..
A Srba smo proizveli isto - više nego dovoljno ..
Kad je A-U dolazila na ove prostore naši su krenuli ka istoku - neki su došli u Tursku, a neki nisu došli do Turske - ostali u Sandžaku.
Баци ту покварену плочу,то више нико не користи и тражи да ти историју Босне нарежу на ДВД...тебе вреди читати једино кад би неко био у затвору и имао све време овог Света.I Banjaluka je ranije naginjala Zagrebu ..
A tek što se sa juga doseljavalo .. zbog krvne osvete .. koja se zadržala i do 20.vijeka ..Није измишљено али се ријетко примјењивало. Ја сам рођен близу границе са Хрватском и код мојих се прича како је један мој далеки рођак убио бега због тога и побјегао близу Босанске Дубице. И тамо је опет морао код бега којем је признао шта је урадио и зашто је урадио. И тај бег му је рекао да би за то и он исто учинио. Интересантно је да је мој стриц у аутобусу случајно срео једног од тих презимењака и овај му је пренио да и код њих има иста прича за тог претка. Сусрет, упознавање и прича су били апсолутно спонтани и тек кроз причу су установили да су им коријени исти али да су се раздвојили прије готово 250 година.
Баци ту покварену плочу,то више нико не користи и тражи да ти историју Босне нарежу на ДВД...тебе вреди читати једино кад би неко био у затвору и имао све време овог Света.
Oslobođenje 2006. , Rešid HAFIZOVIĆ, I dio
Oni dolaze po našu djecu
Piše: akademik Rešid HAFIZOVIĆ
Najprije su nam uskratili pravo na samoodbranu i povezali nam ruke kao janjadima za klanje, a danas nam u Bosnu šalju i na sve načine stimuliraju vehabije, svoje posljednje tajno oružje i kobni virus koji ubrzo treba da rastoči samu supstancu bosanskohercegovačkih muslimana
.).

Hajde lijepo pročitaj šta je čovjek napisao .. a korijen ste nam već dobro iscimali ..Valjda će BH muslimani konačno shvatiti da za te islamske 'prave' muslimane NISU dovoljno dobri muslimani, pa će se vratiti svojim korenima!?
Ispada da su ne samo izmišljeni narod u Bosni, već i izmišljena verska zajednica!?![]()
Neka, da vi vidite da i mi imamo 'takmičare' za tu vašu 'olimpijadu' ..

Hajde lijepo pročitaj šta je čovjek napisao .. a korijen ste nam već dobro iscimali ..
jedan covek je poginuo, a ti kazes da je terorista takmicar? znaci uzas![]()