Veganizam, za ili protiv?

način ishrane

• Ukupno glasova
    18
Pazi ladno dati sebi za pravo komentarisati sta drugi jedu
Kako to misliš?
Postoje teorije zavjera u vezi hrane kao što je nametnuta piramida ishrane da bi ljudi kupovali i unosili u sebe više hrane nego im treba.
Postoji GMO, prskanje kemikalijama koje se dugo krilo a da pogledaš s čim i kako možda više nikad nebi pojeo jabuku iz prodavnice

Kako to misliš?
Postoje teorije zavjera u vezi hrane kao što je nametnuta piramida ishrane da bi ljudi kupovali i unosili u sebe više hrane nego im treba.
Postoji GMO, prskanje kemikalijama koje se dugo krilo a da pogledaš s čim i kako možda više nikad nebi pojeo jabuku iz prodavnice
Samo ti pogledaj svet pre 50 godina gde nije bilo gojaznih ,pa da vidimo jel teorija zavere da je problem sto se ne kuva porodicno

Šta to gorila ima u sebi kad gricka onu slamku a može da te u zubima nosi?
O tom mislim kad se pitam jesmo li predodredjeni da budemo vegani ili mesojedi.
Mislim da je nama ljudima i to na volju i da bi opstali.

Poslednja izmena od moderatora:
Šta to gorila ima u sebi kad gricka onu slamku a može da te u zubima nosi?
O tom mislim kad se pitam jesmo li predodredjeni da budemo vegani ili mesojedi.
Mislim da je nama ljudima i to na volju i da bi opstali.
Meso trune u crevima dok se ne izbaci a i pre unosa je puno bolestina i na pola trulo,iz creva krecu sve bolesti i ne moze se porediti kvalitet pre 50 godina i danas,pa je zato bolje unositi lakse svarljive namirnice koje dobro deluju na organizam

Poslednja izmena od moderatora:
Meso trune u crevima dok se ne izbaci a i pre unosa je puno bolestina i na pola trulo,iz creva krecu sve bolesti i ne moze se porediti kvalitet pre 50 godina i danas,pa je zato bolje unositi lakse svarljive namirnice koje dobro deluju na organizam
Da, probaj i da nadješ “Bordovsku čorbu”, bakarne preparate i koje EU zabranjuje da se ne koriste više u prskanju voća i povrća.
Obavezno saperi te otrove.
Slažem se da meso jedemo ali umjerenije.

Back