openbox
Poznat
- Poruka
- 8.436
now we are getting somewherePravda za prasiće!

upravo pravda za prasiće - ne držati ih u zatvorima u kojima vrše nuždu, gde ih lišavamo života bez prava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
now we are getting somewherePravda za prasiće!
probajte bez dodataka biljaka, soli bibera.. videćete kako smrdiDodaćemo senfa i ajvara. Prožvakaćemo nekako
Ne smrdi.probajte bez dodataka biljaka, soli bibera.. videćete kako smrdi
pa sad "volja" guraju nam meso od kad smo mali bez da imamo kritičke misli, na tvu svaka druga reklama se svodi na naredbu "jedi meso"...O tom mislim kad se pitam jesmo li predodredjeni da budemo vegani ili mesojedi.
Mislim da je nama ljudima i to na volju i da bi opstali.
to nije istina - ima sve što treba u voću i povrćuprotiv mnogi vegani su čak i umrli jer nema hranjivih sastojaka
Tako je. Oslobođenje prasića iz obora je jedino dugoročno rešenje.now we are getting somewhere
upravo pravda za prasiće - ne držati ih u zatvorima u kojima vrše nuždu, gde ih lišavamo života bez prava
Free range.Tako je. Oslobođenje prasića iz obora je jedino dugoročno rešenje.
Postoji pokret lucprda koji ima cilj da zabrani ishranu koja sadrži namirnice životinjskog porekla.Šta ima da se tu podržava ili ne, svako se hrani kako želi.
Janjce si zaboravila?Čini li se vama da su kod nas najvišlji ljudi iz krajeva gdje se najviše jelo mlijeko i mlječika proizvodi?
Dalmacija, Hercegovina, Crna gora.
Podrzavam ih, i želim da ih ima sto vise.Kao što piše u naslovu, da li podržavate vegane, da li ste sami to li nešto drugo?
da li ste pokušali pratiti nešto na ted talku ili jutjubu da se informišete?
Uvek ima budala koji vole da se mešaju drugima u život.Postoji pokret lucprda koji ima cilj da zabrani ishranu koja sadrži namirnice životinjskog porekla.
Izmišljaju razne nebulozne razloge.
Sve u svemu, opičeze.
Ne trebaju nam naučni materijali potplaćenih eksperata. Samo osmatraš.Janjce si zaboravila?
Dobro je dok to ne preraste u ludilo tipa da treba pobiti krave i ostale preživare jer ispuštaju metan u atmosferu.Uvek ima budala koji vole da se mešaju drugima u život.
U Sremu nema Lala.Ne trebaju nam naučni materijali potplaćenih eksperata. Samo osmatraš.
Evo Lale u Sremu. Ne možeš reći da dominiraju visoki ljudi i onda se zapitaš šta oni jedu.
Gdje su Lale?U Sremu nema Lala.
To ti je kao da si rekla Dalmatinci u Hercegovini
Vegani su gori od nacista po tom pitanjuDobro je dok to ne preraste u ludilo tipa da treba pobiti krave i ostale preživare jer ispuštaju metan u atmosferu.
Ne svi.Vegani su gori od nacista po tom pitanju
Podržavam. Svako može da živi kako želi. Ja licno nisam tip osobe da bi toliko, radikalno mijenjala način ishrane i života. Uz to sam 0 krvna grupa, koja voli meso.Kao što piše u naslovu, da li podržavate vegane, da li ste sami to li nešto drugo?
da li ste pokušali pratiti nešto na ted talku ili jutjubu da se informišete?
Iz Pardanja, danas Međa.Doduše sad mi pade na pamet da je prvi Tarzan bio iz this krajeva. Glumac Johnny Weissmuller, jelda?