"Vecno lepe zene su...

Pa ne može "duh" uvek da ispliva na površinu, deo da, ali nikako ceo i nikako dovoljno da ti dozvoli da ga celog spoznaš...

A na ponašanje utiče mnogo stvari, te "duh" zauzima jedno malo i dobro zamaskirano mesto u svemu tome.

Možda se može primetiti u nekim situacijama, ali...

Nije to duh kao kad se neko prekrije čaršavom. Duhovna lepota je odraz mira, radosti i ljubavi, koji se i stiču i od Boga daruju. To je punoća življenja, odlaziš sit, a ne gladan, sa prepune trpeze ljubavi, koja te okružuje, ali je treba naći i primiti i uzvratiti takođe.

Biti u miru sa svima, zar postoji neko ko nije tako nešto primetio na licu, kod drugoga ili kod sebe. To je specijalna vrsta lepote duhovne, koja pleni i prosto uživaš gledajući takvo lice i želiš da se družiš ili šta već.

zadovoljni ljudi su generalno lepsi od nezadovoljnih.ne vidim uopste kakve veze seks ima sa lepotom,a vidjala sam i lepe monahinje i gabore :neutral:

lepi ljudi ostaju lepi kroz ceo zivot osim ako se bas ne izdeformisu.lepota kao i ljubav menja svoje forme.a nas civilizacijski problem je sto se mladost povezuje sa lepotom...a naprotiv necija lepota dobija na snazi sa godinama...

i lepota zene nema veze sa ljubavlju toliko koliko sa osptim zadovoljstvom,sad ako je nekome ljubav po definiciji deo zadovoljstva onda ok.

jel sam promasila temu :D

Pametnica:)

...voljene zene."

Sta vi mislite o ovome?:P

mislim mnogo stosta (( how is that foolish and crap )) :mrgreen::-( :lol::twisted:

Lepa zena (u godinama )koja nije iskompleksirana - zna sta je i ko je realno,fina s manirima ,svesna nekih stvari koje zivot znache koja moze da se adaptira bilo kome a da za to ne bude pljuvana i oklevetana .....uvek voljena i obasipana paznjom ljudi iz blize ili bliske okoline,njene familije ,u gradu - na pijaci....eto..to je moja majka,recimo dama koja nije zavrshila fax a kad je pogledate ne bi dali da ima godina koliko sada ima ostala detinjasta
jos uvek i ostace do kraja svog zivota.

s takvim zenama je lepo biti u drustvu ali u braku :rolleyes: zavisnosti od muskarca i njegovih prohteva ,mozda je free love pravo resenje posteno ipak je ovo novi svet i srbija polakoulazi pogotovo zene treba biti realan a ne ziveti u fantazijama od ljubavi se ne zivi.
Lazi ...hm..nisam od takvih ,retko je neko kao ja...na planeti.Svestan sam svega ,prolazim kroz period gde nista nije sigUUruno i zelim sigurnost u svemu da znam ko je s kim,sta,vec,g-de :lol: kako bih imao jasniju i pregledniju sliku osobe ako zelim nesto vise a ne gubiti se to mogu i kad se diskonektujem .Trazim malo tako i kod zene ,mozda j a i nisam za zenidbu ...jer ne volim vezivanje i prenemaganje ,volim da se zezam ponekad kad imam s kim ,mozda jer ne volim slabe ljude i zene ali ponekad volim i ja paznju.

p.s. raspisao sam se jer sam imao poretbu ovo sve da iskazem :arrow::idea:

Pazi kad sam sve razumela od reci do reci.
icon_jokercolor.png

Back