"Vecno lepe zene su...

...zene koje su zadovoljne sa sobom i svojim zivotom...zene koje imaju samopouzdanje i koje znaju koliko vrede...
toliko

Takve su ruzne. Zena treba da bude nezna i po malo nesigurna, to se ogleda u pogledu, da bi dobila takav izgled koji se pravim muskarcima svidja jer po prirodi stvari muskarac je zastitnik. To nikad nece imati Jelena Karleusa iako je uzela moje slike pa ih dobro proucila i slikala se pokusavajuci da me imitira.

...voljene zene."

Sta vi mislite o ovome?:P

........moguce ,mada je to samo verovatno jedan od razloga njihove lepote ,mislim da su one pre svega veselog duha ,sa vechitim optimizmom ,samo zadovoljne sobom i okruzenjem ,genetski lepe i josh ako su voljene ...................:lol::lol:............na ovake teme uvek se setim jedne zene koju srecem svake godine kod druga na slavi ,inache je zena jednog poznatog lekara ,zena toliko zrachi da mi se ochi lepe na nju kad god je primetim ima jedno 50-tak i kusur godina i neverovatno je sexioilna iako ne volem starije ova ima neshto shto privlachi ...........

ne postoji nista vecno,pa ni lepe zene. zena koja zraci zadovoljstvom i srecom, svakako da je lepa, ali nijedno zadovoljstvo ni sreca nisu vecni tako da ni njena lepota ne moze to da bude. neko je nekada rekao da su zene najlepse kada vole i kada pate. to ima logike ali ne moze da ima epitet vecnog, jer to, jednostavno, ne postoji..

Back