...voljene zene."
Sta vi mislite o ovome?
mislim mnogo stosta (( how is that foolish and crap ))

:-(

Lepa zena (u godinama )koja nije iskompleksirana - zna sta je i ko je
realno,fina s manirima ,svesna nekih stvari koje zivot znache koja moze da se adaptira bilo kome a da za to ne bude pljuvana i oklevetana .....uvek voljena i obasipana paznjom ljudi iz blize ili bliske okoline,njene familije ,u gradu - na pijaci....eto..to je moja majka,recimo dama koja nije zavrshila fax a kad je pogledate ne bi dali da ima godina koliko sada ima ostala detinjasta
jos uvek i ostace do kraja svog zivota.
s takvim zenama je lepo biti u drustvu ali u braku :rolleyes: zavisnosti od muskarca i njegovih prohteva ,mozda je free love pravo resenje posteno ipak je ovo novi svet i srbija polakoulazi pogotovo zene treba biti realan a ne ziveti u fantazijama od ljubavi se ne zivi.
Lazi ...hm..nisam od takvih ,retko je neko kao ja...na planeti.Svestan sam svega ,prolazim kroz period gde nista nije sigUUruno i zelim sigurnost u svemu da znam ko je s kim,sta,vec,g-de

kako bih imao jasniju i pregledniju sliku osobe ako zelim nesto vise a ne gubiti se to mogu i kad se diskonektujem .Trazim malo tako i kod zene ,mozda j a i nisam za zenidbu ...jer ne volim vezivanje i prenemaganje ,volim da se zezam ponekad kad imam s kim ,mozda jer ne volim slabe ljude i zene ali ponekad volim i ja paznju.
p.s. raspisao sam se jer sam imao poretbu ovo sve da iskazem