"Vecno lepe zene su...

Vecno..u smislu dok ne umru..a i posle dok ostanu i setjanjima svog potomstva i okoline : )
Pa,mogu uvek da budu lepe..za svoje godine...ma koje bile...ako su negovane,voljene i zalivane...spolja i iznutra:mrgreen:

ne postoji nista vecno,pa ni lepe zene. zena koja zraci zadovoljstvom i srecom, svakako da je lepa, ali nijedno zadovoljstvo ni sreca nisu vecni tako da ni njena lepota ne moze to da bude. neko je nekada rekao da su zene najlepse kada vole i kada pate. to ima logike ali ne moze da ima epitet vecnog, jer to, jednostavno, ne postoji..
...da...
...ne bih ništa ovome dodao....

Ja se izvinjavam,ali moram da pitam koliko neko treba da bude glup ili neobrazovan da stavi monahinje u kontekst nevinosti?
Pa ne radjaju se one u manastiru,niti postoji rasadnik istih,niti postoje maloletne monahinje,a da ne pricamo o tome da je jedan od glavnih motiva zamonasenja - pokajanje.
Ima zena koje se zamonase sa 50-60 god. imajuci iza sebe i decu i unuke.
Koliko je samo primera is nase bogate srpske istorije,kada su se zene nasih vladara postajale monahinje,ostavljajuci porod iza sebe,npr. Kneginja Milica (monahinja Jevgenija).
Ipak,mislim da se ovde ne radi toliko o gluposti i neobrazovanosti,koliko o gordosti,prepotentnosti,sujeti i bezobrazluku,koji osobu tera da se pravi pametna,i da prica o necemu ,cak i kada o tome zaista nista ne zna.

pa kad provodis 24 h i trazis ovde ,mogu misliti koliko si zagorela :lol: krijes se po tudjim nikovima ,siris razgovore (a kunes se da to ne radis ;) )....droljas se sa kolegom posle krivis drugu ustvari jasno ti stavio do znanja sta oce i ti njemu oces da narusis mogucji-kasniji- brak s tom personom ,ne libis se s mladjima ohhho...znachi sebichna i samoziva.

nije za novalisticu i s ovim normalnim stomach :D

Ja se izvinjavam,ali moram da pitam koliko neko treba da bude glup ili neobrazovan da stavi monahinje u kontekst nevinosti?
Pa ne radjaju se one u manastiru,niti postoji rasadnik istih,niti postoje maloletne monahinje,a da ne pricamo o tome da je jedan od glavnih motiva zamonasenja - pokajanje.
Ima zena koje se zamonase sa 50-60 god. imajuci iza sebe i decu i unuke.
Koliko je samo primera is nase bogate srpske istorije,kada su se zene nasih vladara postajale monahinje,ostavljajuci porod iza sebe,npr. Kneginja Milica (monahinja Jevgenija).
Ipak,mislim da se ovde ne radi toliko o gluposti i neobrazovanosti,koliko o gordosti,prepotentnosti,sujeti i bezobrazluku,koji osobu tera da se pravi pametna,i da prica o necemu ,cak i kada o tome zaista nista ne zna.

Ja bih na tvom mestu najpre pročitala šta je napisano, temeljno, pošto si se silno razgnevio.
Suština je u tome da nije pod obavezno lepa žena, ona koja ima redovan seks, pa su date za primer monahinje koje su veoma lepe i duhovno i fizički, A UOPŠTE NE UPRAŽNJAVAJU SEKS.

Sve živo naređa i istoriju i kneginju Milicu umesto da pročitaš o čemu je pisano, pa da komentarišeš.
Naravno da niko nije glup i neobrazovan, naročito osobe koje su pisale o tome. :roll:

Mislim da kad si duhovno lep, onda si lep u svakom pogledu.
icon_smile.gif

zadovoljni ljudi su generalno lepsi od nezadovoljnih.ne vidim uopste kakve veze seks ima sa lepotom,a vidjala sam i lepe monahinje i gabore :neutral:

lepi ljudi ostaju lepi kroz ceo zivot osim ako se bas ne izdeformisu.lepota kao i ljubav menja svoje forme.a nas civilizacijski problem je sto se mladost povezuje sa lepotom...a naprotiv necija lepota dobija na snazi sa godinama...

i lepota zene nema veze sa ljubavlju toliko koliko sa osptim zadovoljstvom,sad ako je nekome ljubav po definiciji deo zadovoljstva onda ok.

jel sam promasila temu :D

Back