aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 25.724
Sve sto pisem je istina, dokazano.To svako za sebe misli, ali to tek treba dokazati. Kako se zovu prevodioci NS prevoda?
Ne pisem svoje misljenje nego iznosim dokaze i dokazane istine
grupa autora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sto pisem je istina, dokazano.To svako za sebe misli, ali to tek treba dokazati. Kako se zovu prevodioci NS prevoda?
ja nista ne predpostavljam iznosim istinu - dokazeProblem je što vi predpostavljate da Apostol Pavle koristi tetragam kada citira Joela. Vrlo često pisci novog zavjeta ne citiraju nego parfraziraju. Opet kazem da ne postoji novozavjetni manuskript koji koristi tetragram.
Dobro si rekla "grupa autora", a trebalo bi grupa prevodilaca.Sve sto pisem je istina, dokazano.
Ne pisem svoje misljenje nego iznosim dokaze i dokazane
Da li postoji onda u manuskriptu Novog Zavjeta tetragram?ja nista ne predpostavljam iznosim istinu - dokaze
To je toDobro si rekla "grupa autora", a trebalo bi grupa prevodilaca.
Da li znaš imena tih "autora"?
I kako se zovu?To je to
Већ сада и овде у Цркви Божијој, ако смо њени чланови светим крштењем. И још ако живимо по Божијим заповестима и ако се причешћујемо телом и крви Господњом, ми већ имамо живот вечни. Само га треба чувати.Zivot vecni je u Raju
DaВећ сада и овде у Цркви Божијој, ако смо њени чланови светим крштењем. И још ако живимо по Божијим заповестима и ако се причешћујемо телом и крви Господњом, ми већ имамо живот вечни. Само га треба чувати.
Ta Biblija kaže da se držanjem zakona ni jedan čovjek neće spasiti. Zakon ne moze niko ispuniti.Samo oni koji se drze Bozjeg zakona iz Biblije imaju pravo na vecni zivot... vec sada su ga dobili...
Arijana, recimo da sad jesu poslednja vremena i da se sad odlučuje ko će dobiti večni život....šta misliš jesu Donald Tramp i Ilon Mask Antihrist i lažni prorok?Samo oni koji se drze Bozjeg zakona iz Biblije imaju pravo na vecni zivot... vec sada su ga dobili...
Nisu.Arijana, recimo da sad jesu poslednja vremena i da se sad odlučuje ko će dobiti večni život....šta misliš jesu Donald Tramp i Ilon Mask Antihrist i lažni prorok?
Na osnovu čega si tako sigurna? Satana se pretvara da je anđeo svetlosti..kad Antihrist i lažni prorok dođu njihov je zadatak da pridobiju simpatije onih koji su za Boga jer ostale đavo već poseduje...oni izigravaju spasitelje trenutno...šta ako je đavo napravio situaciju da pred dolazak antihrista svi političari izgledaju korumpirani i lažovi da bi njegovi aduti zasijali kao zvezde pravde i poštenja...
Antihrist sa velikim A je ime koje se koristi za čoveka koji predstavlja prvu zver iz Otkrivenja 13 a lažni prorok za drugu zver koja že dati žig zveri ljudima koji obožavaju prvu zver....Nisu.
Antihrist nije jedan nego pise antihristi...
A to su ko bi drugi bio nego satanisti - globalisti, po mom misljenju...
Ovi sto sprovode agendu protiv covecanstva.
Deco, poslednji je čas. Čuli ste da će doći antihrist i zaista su se već sada pojavili mnogi antihristi.
Po tome znamo da je poslednji čas.19 Oni su bili među nama, ali su nas napustili, jer nisu bili poput nas*.
A da su bili poput nas, ostali bi s nama. Ali napustili su nas da bi se videlo da nisu svi poput nas
20A vas je pomazao Sveti Bog i svi znate istinu. 21 Ne pišem vam zato što ne znate istinu, nego zato što je znate i zato što nikakva laž ne potiče od istine+
22 Ko je lažov ako ne onaj koji poriče da je Isus zaista Hrist? Ko poriče Oca i Sina – taj je antihrist.
23 Ko god poriče Sina, nema Očevo priznanje. Ko priznaje Sina, ima Očevo priznanje.
i rasel i celo rukovodstvo jw su lažni proroci. maske je američki mitrovićArijana, recimo da sad jesu poslednja vremena i da se sad odlučuje ko će dobiti večni život....šta misliš jesu Donald Tramp i Ilon Mask Antihrist i lažni prorok?
A šta je sa Milerom nesrećnim farmerom, i njegovom nasljednicom?i rasel i celo rukovodstvo jw su lažni proroci. maske je američki mitrović
eksponiran kao bil gejts u vreme kovida.
pravi aspidini porodi se ne znaju ko su niti im je cilj da se eksponiraju.
to je jedino zabavno da tumačiš i baviš se teorijama kbbšbb
Pitao si me za misljenje.Na osnovu čega si tako sigurna? Satana se pretvara da je anđeo svetlosti..kad Antihrist i lažni prorok dođu njihov je zadatak da pridobiju simpatije onih koji su za Boga jer ostale đavo već poseduje...oni izigravaju spasitelje trenutno...šta ako je đavo napravio situaciju da pred dolazak antihrista svi političari izgledaju korumpirani i lažovi da bi njegovi aduti zasijali kao zvezde pravde i poštenja...
kad se udubiš malo u biografije ove dvojice vidiš da uopšte nisu takvi kakvim se predstavljaju...Tramp je oduvek opsednut zlatom i luksuzom i svojom veličinom...u njegovom enterijeru dominira Apolon bog Sunca..tip koji mora da pobedi i nikad ne priznaje da nije u pravu...uvek krivi druge....sam je rekao da voli hrišćane iako nije hrišćanin...poslovnu karijeru je izgradio na lažima i pravljenju od sebe brenda koji je simbol luksuza i bogatstva..posedovao je silne kladionice, imao rijaliti šou gde je sebe stavio u ulogu biznismena...garantujem da je tip demagog koliko i Vučić..i jednako kvaran i željan moći...
ono što je u vezi Maska interesantno je da je već ispunio neke momente iz uloge lažnog proroka...spušta vatru sa neba na zemlju (rakete koje se unazad spuštaju na zemlju umesto da padnu) a uskoro će činitičuda sa čipovima koje ugrađuje u mozak..činiće da slepi progledaju, osakaćeeni prohodaju, gluvi počnu da čuju....njegova kompanija Neuralink ugrađuje čipove u mozak ljudi a po grčkoj gematriji ime Neuralink ima broj 666 dok Maskovo ime ima po engleskoj gematriji broj 660...Mask laže o mnogim stvarima takođe...kompaniju Tesla je kupio a ne osnovao..nije bio maltretiran od dece kao što priča nego je jednom prilikom dobio žestoke batine kad je dečaku kome se otac ubio ladno rekao da mu je otac mnogo glup...Mask je autističan...bez empatije..mašina...nosio je oklop odelo sa bafometom na njemu i čak držao tu sliku na avataru na svojoj mreži kojoj je dao ime X što je posebna satanistička simbolika..između ostalog x u krugu je oznaka za žig zveri u okultnim krugovima...njegova dadilja koja je od sataniste postala hrišćanka je pre nekoliko godina progovorila da je otvarao kao dete portale ka demonima i da joj je rečeno da on nije Antihrist ali da će on doneti žig...
obrati pažnju na njih dvojicu...za večni život u poslednjim vremenima je ključno prepoznati Antihrista i lažnog proroka na vreme
trebalo bi da pratiš šta se dešava da te ne iznenadi žig zveriPitao si me za misljenje.
Mislim da nisu.
Antihristi otvoreno imaju agendu za unistenje covecanstva.
Ok je ako mislis i da jesu ali ne mozemo znati ni ti ni ja.
Bitno Bog zna ko je kakav.
Tako i jeste Satana se pretvara u andjela svetlosti,
ali me trenutno vise zabrinjavaju ovi sto otvoreno unistavaju ljude.
Zato se mi JS i ne stavljamo ni na jednu stranu ne mesamo se u politiku...
A Zna se da je ceo politicki sitem u rukama Sotone.
Meni je nebitno da li su njih dvoje antihristi ili ne, jer sam van tih politickih tokova.
Pratim sve ne brinitrebalo bi da pratiš šta se dešava da te ne iznenadi žig zveri
po Otkrivenju biće stradanje kao u vreme prvih hrišćana...nemaš žig nema kupovine hrane, plaćanja stanarine..a na kraju možda i prisilno davanje žiga...zamisli stomak krči od gladi, par dana nisi jela i jedini način da dođeš do hrane je žig..ali ako primiš žig gubiš večni život...to je vrlo moguć scenario za nekoliko godinaPratim sve ne brini
Zig zveri ne moze imati niko ko se drzi Bozjeg puta.
Ne znamo tacno kako ce izgledati ali Bog ce stiti svoj Narod...po Otkrivenju biće stradanje kao u vreme prvih hrišćana...nemaš žig nema kupovine hrane, plaćanja stanarine..a na kraju možda i prisilno davanje žiga...zamisli stomak krči od gladi, par dana nisi jela i jedini način da dođeš do hrane je žig..ali ako primiš žig gubiš večni život...to je vrlo moguć scenario za nekoliko godina
ne znam...videćemoNe znamo tacno kako ce izgledati ali Bog ce stiti svoj Narod...
Nece tako biti kada krenu na Bozji narod Bog prouzrokuje Armagedon i tako zastiti.