To što se krije u mom rukopisu,samo ti umeš da pročitaš.
Pogled na obalu reke i šuštanje lišća,onog koji vetar začikava,uvlačeći se medju grane,kao tvoji-moji prstići kroz kosu,izvijem vratić kao da bolje vidim ponudjeni prizor, a lepota od tvojih usnica niz moj vrat,zanjiše lepotu šuštavog lišća,te novorodjena jeza prostruji mojim telom,a pogled u tvoje oke,otkriju novu tajnu
Otisak grafitnog praha na stranicama knjige unese novo osećanje u našem otkriću istosti trenutka.
Retki prolaznici gužvaju lišće,dok mi svijeni jedno uz drugo ispijamo podeljeni gutljaj kafe i pogledom obuhvatamo oblačke iz kojih tek što ne zadobošari kiša.
Vetar se podigao jače.Pokupio mirise sa latica rascvetalih cvetova u oktobru i poneo ih sa nama do jarko zelene livadice,gde su se razlili.
Ti čitaš da je svaka latica naš susret iz života pre,i zato ovaj najlepši cvet sa predivnim tučkom,odiše beskrajem
Ožedneli novom žedji uzimamo noć ,ne čekajući svitanje da podigne zavesu zvezdanog neba, i Ti si ja i ja sam Ti,pod pokrivačem modrine gde se razliva toplina nas. (m.m-Kosulja...)