Večiti romantičari

tumblr_inline_pj2j1mWRrs1szre8a_540[1].jpg

Kate Bush Tom Hardy Wuthering Heights
You said I killed you - haunt me then. Be with me always - take any form - drive me mad. Only do not leave me in this abyss, where I cannot find you! I cannot live without my soul!
— Emily Brontë, Wuthering Heights

Znao je da će nakon poljubca te devojke, odbiti da poljubi bilo koju drugu i da će se taj poljubac urezati večno u njegovu svest. Zato je zastao, samo na trenutak je udahnuo malo duže pre nego je spojio usne sa njenim. A onda ju je poljubio. Kada su njegove usne dotakle njene nalik latici nežna ustašca, spoj je bio kompletan i on joj se predao.

705f4138f71d09833caa2ecbb3885607.jpg

Niču belezi u daljini,
Arterije bubnjaju,
Pucaju grudi od krvi slane,
Od gline koža modrilom zrači.

Rita se strah kostima od pepela,
Dogoreva poslednja izdaja,
Zbacismo ogrtač teskobama ukrašen,
Seciramo crne otiske ličnih nerazmrsivosti.

Oroz.
Bubanj.
Oštrica.
Anafora.

Zaključah čarobnu kutiju punu peska i kamena,
Vizije teške razodenuše me.
c854ed0ff8504a42e19ec38d75d4f431518c9292[1].jpg

Kada istinski volimo, postajemo manje sebični. Naš odnos smanjuje ego, neguje naš rast i podstiče nas da postanemo manje sebični i pružimo više ljubavi. Odnos koji imamo sa svojim partnerom podstiče pozitivne promene u našim životima. Što je još važnije, oboje imamo hrabrosti da otkrijemo svoje slabosti, izložimo svoju ranjivost i komuniciranje iz srca. Ljubav treba da bude obostrana,u suprotnom to nije ljubav.

6f8a66a1869497cb22d35d8c42f1e482.jpg

pustinjska-ruza[1].jpg

Uskrsla iz njenog sna ,obavijena svetlošću tajne sa aurom pojačanih boja,u novoj dimenziji postojanja,pustinjska ruža.
Od zaostalog zrna ,sačuvanog u pustinjskom beskraju peskovitih prostranstava,kada su i poslednje kapi vode isparile,iza zidina minerala gipsa i barita kristalizacijom,iznikao je prekrasni cvet .
Uvek drugačiji ne samo u oku već i srcu .
Ponekad ,kao rosa slankast,od suzice,ponekad kao užarenik pustinjskog peska,ponekad plavkast od zaostalih kapljica čaja,a najčešće kristalno beo od sedefastih misli.
Sve boje u jednoj jedinoj ruži poklonu trenutka ,sada.
tumblr_py332gHwlv1xxk8c9o1_540[1].jpg

Back